Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Πέραμα, Πάτρα, Κρύα Βρύση, Στρυμωνικός Κόλπος, Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Πέραμα, Πάτρα, Κρύα Βρύση, Στρυμωνικός Κόλπος, Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης παρακολούθησε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών ντοκιμαντέρ με θέμα τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959. Ήταν 1η  Απριλίου που οι Έλληνες Κύπριοι Εθνικιστές αδερφοί  ξεκίνησαν τον ένοπλο αγώνα ενάντια στην Βρετανική κατοχή, και με την ένωση με την μητ΄ρα Ελλάδα. Με το τέλος της προβολής τον λόγο  πήρε ο συναγωνιστής Νίκος Παλαιολογόπουλος που έκανε εκτενή αναφορά για τον ηρωικό αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. σε αντίθεση με τους κομμουνιστές Κύπριους που σαμπόταραν και πρόδιδαν  τον εθνικό αγώνα.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις 28-3-2014 , στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων που για μια ακόμα φορά γέμισαν ασφυκτικά, πραγματοποιήθηκε ομιλία και πολιτική ενημέρωση από τον Συναγωνιστή, Βουλευτή Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Παναγιώταρο.

Ενώπιον πλήθους μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής, ο Συναγωνιστής εξακόντισε ομοβροντίες καταγγελιών κατά του επαίσχυντου νέου μνημονίου που υπέγραψαν όπως αναμενόταν οι ψοφοδεείς “αντάρτες” οι οποίοι κάθε φορά παριστάνουν τους ήρωες που αντιστέκονται, αλλά την κρίσιμη ώρα της μάχης θυμούνται πάντα σε ποιο αφεντικό είναι υπάλληλοι και υπερψηφίζουν όλα τα εθνοκτόνα μνημόνια, μη σεβόμενοι ούτε τον λόγο τους που ούτως η άλλως ελάχιστη αξία έχει, ούτε καν τον ανδρισμό τους…

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, ανέλυσε ένα προς ένα όλα τα επίμαχα σημεία του νέου αντισυνταγματικού εκτρώματος που ψηφίστηκε από τους υποταγμένους και ξεπουλημένους μειοδότες, τα οποία είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε νέα ύφεση την οικονομία της χώρας και στην απελπισία που συχνά πυκνά συνοδεύεται από αυτοκτονίες τους εξαθλιωμένους Έλληνες πολίτες… Στην συνέχεια, προέτρεψε όλους τους Συναγωνιστές της εμβληματικής τοπικής Βορείων Προαστίων, να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα στις 50 περίπου μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, γειτονιά με γειτονιά, δρόμο με δρόμο, πόρτα με πόρτα, από όποιο πόστο κληθεί ο καθένας να συμβάλλει στην τελική νίκη, τόσο σε περιφέρεια όσο και στους δήμους .

Θύμισε σε όλους τον αγώνα που έδωσαν οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, πόρτα πόρτα προκειμένου να ενημερωθεί και ο τελευταίος Αθηναίος πολίτης για την κάθοδο του Λαϊκού Συνδέσμου στην εκλογική μάχη του 2010.Το οφείλουμε όλοι, στους νεκρούς συναγωνιστές μας, Γιώργο και Μάνο, καθώς και στον Αρχηγό μας και στους, από το άθλιο παραδικαστικό κύκλωμα που νέμεται τις τύχες αυτής της χώρας, παρανόμως προφυλακισθέντες βουλευτές και συναγωνιστές μας… Στο τέλος της ομιλίας ο Ηλίας Παναγιώταρος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκομένων συναγωνιστών.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλία στην Τ.Ο. Περάματος

Την Τετάρτη 2/4 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης από το μέλος της κεντρικής επιτροπής και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Πειραιώς συναγωνιστή Δεβελέκο Σωτήρη. Ο συναγωνιστής αρχικά αναφέρθηκε στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις έτσι όπως αυτές προέκυψαν μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και το βρώμικο παρασκήνιο εναντίον του κινήματος μας. Στην συνέχεια τόνισε πως μετά από αυτά τα συνταρακτικά στοιχεία αποκαλύφθηκε για άλλη μία φορά το ποιόν των πολιτικών αντιπάλων και διωκτών μας τονίζοντας παράλληλα ότι μία χούφτα επίορκων δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να κρίνουν τον δίκαιο πολιτικό αγώνα του κινήματος μας για ελευθερία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη. Ακόμα επεσήμανε πως όλες αυτές οι άδικες διώξεις εναντίον μας ατσάλωσαν την πίστη και το φρόνιμα μας και ταυτόχρονα απομάκρυναν όσους παρασιτικά προσπαθούσαν να εισχωρήσουν με ιδιοτέλεια στους κόλπους της Χρυσής Αυγής.
Τέλος διεμήνυσε πως ο οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές, οι γνήσιοι λαϊκοί αγωνιστές του κινήματος μας θα δώσουν τον αγώνα μέχρι τέλους ως ελάχιστο φόρο τιμής στους άδικα προφυλακισμένους συναγωνιστές και νεκρούς μας. Στα ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο γραφεία μας το παρών έδωσαν και οι συναγωνιστές Μπαρέκας Μάκης και Παπαδημητρίου Μιχάλης από τις τοπικές Πειραιώς και Σαλαμίνος αντίστοιχα οι οποίοι απεύθηναν σύντομο λόγο στους φίλους και υποστηρικτές μας.

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Ομιλία στην Τ.Ο. Πατρών

Στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας, την Κυριακή 30 Μαρτίου και στις 07:00 το βράδυ, οι φίλοι και υποστηρικτές του συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και να συνομιλήσουν με τους υποψήφιους συναγωνιστές στο συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα”, Περιφερειάρχη Χρήστο Ρήγα και Αντιπεριφερειάρχη για το νομό Αχαΐας Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη. Μέσα σε ένα ευδιάθετο και αισιόδοξο κλίμα, οι συναγωνιστές ανέπτυξαν τις θέσεις τους για τα ζητήματα της Περιφέρειας, αλλά και της Αχαΐας και έδωσαν τις δικές τους λύσεις πάντα στα πλαίσια που επιτάσσουν οι ιδέες του εθνικισμού και η αγάπη προς την Πατρίδα.

Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας στην ομιλία του ανέφερε ότι: “γνωρίζουμε ότι οι μέρες είναι λίγες και ότι τα περιθώρια στενεύουν. Αυτό όμως αντιθέτως, μας γεμίζει με ελπίδα, θάρρος και δύναμη για συνέχιση του αγώνα μας. Δεν χαμηλώνουμε τους τόνους, ποτέ δεν τους χαμηλώσαμε για να τους χαμηλώσουμε τώρα. Ο αγώνας συνεχίζεται σε κάθε πόλη, χωριό, γειτονιά, αλλά και σε κάθε ζεστή εθνικιστική καρδιά του καθενός από εμάς. Εμείς έχουμε το προβάδισμα, αυτοί χάνουν τον ύπνο τους. Αυτοί διανύουν την εβδομάδα των παθών τους, εμείς ζούμε την ανάστασή μας”.

Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
Γούναρη 54
6948550798
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 – 22:00
xapatras@gmail.com

Ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην Κρύα Βρύση Πέλλας 

Το Σάββατο 29-03-2014 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, Χρυσομάλλη Νικόλαο. Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής και επικεντρώθηκε στα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κεντρική Μακεδονία και ειδικότερα ο νομός Πέλλας, εδώ και δεκαετίες. Ακολούθησε διάλογος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και τις Ευρωεκλογές, με συντονιστή τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Σαχινίδη Γιάννη. Από όλους τους συμμετέχοντες εκφράστηκε η βεβαιότητα για την επιτυχημένη παρουσία της Ελληνικής Αυγής, ως μόνη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο του τόπου.  Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος και την ικανοποίηση των συναγωνιστών για την μεγάλη Νίκη που πλησιάζει.

ΠΕΛΛΑΣ:
Μεγάλου Αλεξάνδρου (απέναντι από το δημαρχείο), Κρύα Βρύση
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Ομιλία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Γραικού Φώτιου, στα γραφεία των Νέων Βρασνών 

Στα πλαίσια της δυναμικής παρουσίασης των συνδυασμών της Ελληνικής Αυγής σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στα Νέα Βρασνά. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γραικός Φώτιος, με το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία.   Πρώτος το λόγο πήρε ο υπεύθυνος του πυρήνα Στρυμωνικού Κόλπου, κάνοντας μία εισαγωγή για τη δράση και την παρουσία των συναγωνιστών στην περιοχή και πως η λαϊκή απαίτηση για τη δημιουργία γραφείου στην περιοχή, κατά το διάστημα πριν τις εκλογές του 2012, έγινε πραγματικότητα. Έπειτα, ο Γραικός Φώτης, ανέβηκε στο βήμα, χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε εκτενέστατα και στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας, κάνοντας λόγο για την πολιτική και δικαστική σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Φυσικά παρουσίασε τις βασικότερες θέσεις της Ελληνικής Αυγής για τα ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η Ελληνική Αυγή, ως αιχμή του δόρατος στα δημοτικά και περιφερειακά τεκτενόμενα, δεν πραγματοποιεί τέτοιου είδους εθιμοτυπικές επισκέψεις  με σκοπό την πολιτική προβολή της. Μοναδικός σκοπός μας είναι η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται και η απώτερη εύρυθμη λειτουργία των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Με πραγματική όρεξη και διάθεση για την τελική λύση των απανταχού προβλημάτων, η Ελληνική Αυγή διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων σε όλη τη χώρα, επενδύοντας σε νέες ιδέες και νέους ανθρώπους στην πολιτική σκηνή, καθαρούς από κάθε μορφής σκάνδαλα.

Στρυμωνικός Κόλπος
Οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου 44, Νέα Βρασνά
Τετάρτη & Σάββατο 18:00 – 21:30
Τηλ.: 6987319260 & 6977717168

Η Ελληνική Αυγή στην Ειρηνούπολη Νάουσας

Η Ελληνική Αυγή συνεχίζει τις ενημερωτικές περιοδείες σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Έτσι, κλιμάκιο συναγωνιστών από την Ημαθία με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του νομού Ημαθίας, συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλειο, βρέθηκε την Παρασκευή 28-03-2014 στην Ειρηνούπολη Νάουσας, και συγκεκριμένα στην κοινότητα Αγγελοχωρίου, για να αναπτύξει τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για τον νομό. Αρχικά πραγματοποιήθηκε διανομή εντύπου υλικού με τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε καταστήματα του χωριού, όπου ο κόσμος υποδέχτηκε με θερμή τους συναγωνιστές και εξέφρασε τα προβλήματά του. Στην συνέχεια σε κεντρικό κατάστημα τις περιοχής έγινε παρουσίαση του προγράμματος τις Ελληνικής Αυγής, παρουσία ένθερμου κοινού, από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του νομού Τσιούλη Βασιλείου, και έγινε αναφορά και στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κεντρικής Μακεδονίας, Νικόλαο Χρυσομάλλη. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα τοπικά προβλήματα τις περιοχής, έγινε αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και κατέστη σαφές από όλους ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί από όλους με αμείωτη ένταση, ώστε η Ελληνική Αυγή να είναι νικήτρια στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh16#ixzz2xuJXFsmU

Exit mobile version