Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο νόμος Καλλικράτη διαλύει τον κοινωνικό ιστό – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με «Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών». Η διοίκηση του νόμου του Καλλικράτη έχει αποδείξει την χρεωκοπία του. Η Χρυσή Αυγή είχε αντιδράσει σθεναρά στην ψήφισή του θεωρώντας ότι κατακερματίζει τις κοινότητες, διαλύει τον κοινωνικό ιστό στις επαρχίες και είναι άκρως δυσλειτουργικός σε σχέση με τους πολίτες. Οι παρεμβάσεις που εισηγείται η κυβέρνηση με το εν λόγω νομοσχέδιο δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα, αν δεν επανέλθουμε στο πρότερο σύστημα των Δήμων και κοινοτήτων.

Με αυτό τον τρόπο, έχει καταστραφεί το βασικό κύτταρο της τοπικής οργάνωσης, έχουν απαξιωθεί ολόκληρες περιοχές στην χώρα και ο κάτοικος της ορεινής και νησιωτικής χώρας υποχρεούται να κάνει ολόκληρο ταξίδι για να φτάσει στην πρωτεύουσα του Δήμου. Τέλος, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τους πολίτες που έχουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα άντρα διαφθοράς στην σύγχρονη Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-nomos-kallikrath-dialuei-ton-koinwniko-isto-binteo#ixzz2xuL5Ggks

Exit mobile version