Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοκ και Δέος Σαμαρά από την ομολογία Μπαλτάκου περί άθλιας πολιτικής σκευωρίας

Με μια γλαφυρότατη περιγραφή ο συντάκτης της καθεστωτικής φυλλάδας «Νέα» Παπαχρήστος δίνει την τραγική εικόνα στην οποία περιήλθε ο εκτελεστικός διευθυντής της άθλιας πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού στο οποίο ο γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης και δεξί χέρι του Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκος, ομολογεί κυνικά πως πρωθυπουργός και υπουργοί παρεμβαίνουν στο έργο της Δικαιοσύνης προκειμένου να προφυλακισθούν παράνομα και αντισυνταγματικότητα ο Αρχηγός και βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ο δημοσιογράφος προβάλλει στη στήλη της εφημερίδος όσα είδε αυτόπτης μάρτυρας, βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ. Παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα: «Ένας βουλευτής της Β’ Αθηνών μου διηγήθηκε την εικόνα του Σαμαρά όταν έμαθε τα καθέκαστα. Προήδρευε της σύσκεψης των βουλευτών για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Κουμουτσάκου στην περιφέρεια Αττικής. Χτύπησε το τηλέφωνό του. Είδε ποιος ήταν και απέρριψε την κλήση. Το τηλέφωνο ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά, σηκώθηκε και βγήκε από την αίθουσα. Όταν ξαναγύρισε “ήταν κάτωχρος. Ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε ύστερα από λίγο. Εγώ νόμισα ότι ή αεροπλάνο έπεσε ή τρένο εκτροχιάστηκε».

Η εικόνα που περιγράφεται απεικονίζει με τον πλέον σαφή τρόπο τον τρόμο που κατέλαβε τον άθλιο ενορχηστρωτή της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας στη σύγχρονη Ιστορία της Πατρίδος μας. Ούτε τρένο εκτροχιάστηκε όμως, ούτε αεροπλάνο έπεσε.

Αν βεβαίως ο Σαμαράς είχε την συνείδησή του ήσυχη και δεν είχε κάνει όσα αποκάλυψε το δεξί του χέρι, Τ. Μπαλτάκος, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να ανησυχήσει. Η αντίδρασή του όμως, καταδεικνύει εν πρώτοις, το βάρος των εγκλημάτων του εις βάρος του Συντάγματος, του Νόμου, του Ελληνικού Λαού και των αθώων και παρανόμως προφυλακισθέντων πολιτικών του αντιπάλων. Εκείνο το οποίο κλονίστηκε συθέμελα και βαίνει ολοταχώς προς κατάρρευση, είναι μια στυγνή και αδίστακτη, αντεθνική Χούντα η οποία με δόλιες μεθόδους επιβάλλει σε επίορκους δικαστικούς λειτουργούς την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος και βουλευτών εκλεγμένων από τον Ελληνικό Λαό.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είχε εξ’ αρχής διακηρύξει μεγαλοφώνως πως η πολιτική σκευωρία θα καταρρεύσει και προπαντός, οι επίορκοι της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας θα λογοδοτήσουν απέναντι στην πραγματικά ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και κυρίως στον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό.

«Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει», βροντοφώναξε το Κίνημά μας όταν οι εγχώριοι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων και υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού εξαπέλυσαν την βρώμικη πολιτική μεθόδευση, εκτελώντας τις διαταγές ξένων κέντρων εξουσίας. Οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι επιδόθηκαν επί μακρού χρόνου σε έναν ωκεανό λάσπης, συκοφαντίας, κανιβαλισμού και σκύλευσης και πλέον σιωπούν εκκωφαντικά.

Το τέλος της Τυραννίας τους ζυγώνει, ο Ελληνικός Λαός μπορεί να καμαρώνει πως η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού χαράζει!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sok-kai-deos-samara-apo-thn-omologia-mpaltakou-peri-athlias-politikhs-#ixzz2xuVi3mVH

Exit mobile version