Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αθανασίου επιβεβαιώνει την ομολογία Μπαλτάκου για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αθανασίου επιβεβαιώνει την ομολογία Μπαλτάκου για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη - ΒΙΝΤΕΟ

Τρεμάμενος ο Αθανασίου προσπαθεί να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Απειλεί να παραιτηθεί (!),  εάν βρεθούν τα τηλεφωνήματά του στους ανακριτές. Το θέμα όμως δεν είναι να παραιτηθεί αλλά να καθίσει στο σκαμνί για τα τηλεφωνήματα που ο ίδιος έκανε την ημέρα της ανάκρισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής το οποία συνιστούν κατάχρηση εξουσίας.

Μετά την αποκάλυψη της σκευωρίας από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Μπαλτάκο και δεξί χέρι του πρωθυπουργού Σαμαρά, ο Αθανασίου έχει πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ και διαλαλεί ότι δεν έχει καμία σχέση με την σκευωρία.

Είναι όμως ο ίδιος ο οποίος που με περίσσιο θράσος και την αλαζονεία της εξουσίας ομολογούσε μέσα την βουλή ότι έπαιρνε τηλέφωνα στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου των Αθηνών κα.Τσάμη κατά της διάρκεια των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα σε επίκαιρη ερώτηση στις 24 Ιανουαρίου ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου απάντησε στις καταγγελίες Κασιδιάρη με τα εξής λόγια: «… τώρα όσον αφορά για την εεε, αν επικοινώνησα, αν επικοινωνώ με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων και την κυρία Τσάμη. Βεβαίως και επικοινωνώ και δεν το αρνούμαι και εκείνη την μέρα επικοινώνησα γιατί ήμουν στο εξωτερικό για να δω πως πάει η κατάσταση…»

Υ.Γ. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-athanasiou-epibebaiwnei-thn-omologia-mpaltakou-gia-parembaseis-sthn-dikai#ixzz2xvj9ISqr

Exit mobile version