Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα βλέπει το ΔΝΤ: Σύντομα εκλογές

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα βλέπει το ΔΝΤ: Σύντομα εκλογές

Ακόμη και τα αφεντικά του Σαμαρά βλέπουν  ότι αυτός και η κυβέρνηση του «τα έχουν φτύσει» και δεν μπορούν να κινηθούν παραπέρα, παρά τις όποιες τονωτικές ενέσεις που τους παρέχονται. Το Δ.Ν.Τ, λοιπόν, εκτιμά ότι μέχρι το καλοκαίρι η Χώρα θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές, είτε αυτές θα έχουν τριπλό χαρακτήρα τον Μάιο είτε αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι βλέπουν ξεκάθαρα ότι η εντολοδόχος κυβέρνηση έχει χάσει κάθε πολιτικό έρεισμα, με την υπόθεση Μπαλτάκου να αποτελεί ένα πραγματικό χαστούκι στα μούτρα του Σαμαρά και των συνεργατών του. Όσο κι αν το ΔΝΤ θέλει να διατηρήσει η κυβέρνηση τον θώκο της εξουσίας για ευνόητους λόγους, τα «καύσιμα» έχουν στερέψει και η αντίστροφη μέτρηση για την πορεία προς τον γκρεμό και τον όλεθρο έχει ξεκινήσει.

Όσο κι αν ξορκίζουν το σενάριο πτώσης της κυβέρνησης και την είσοδο της Ελλάδας σ’ ένα πολιτικό σκηνικό εντελώς αμφίβολο, στο κατά πόσο είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων, αρχίζουν να προετοιμάζονται στο ενδεχόμενο αυτό.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι σαφώς η επόμενη ημέρα και το πώς θα μπορέσουν με νέα πρόσωπα (έχοντας ως δεδομένο ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος θα έχουν τελειώσει την πολιτική τους σταδιοδρομία) να συνεχίσουν τον ασφυκτικό τους κλοιό γύρω από το κορμί του Ελληνικού Έθνους.

Με στημένες αναδιατάξεις του πολιτικού σκηνικού, με νέα κατασκευάσματα τύπου “Το Ποτάμι” και με μπόλικη προπαγάνδα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα κοιτάξουν να διαμορφώσουν ένα νέο σκηνικό, το οποίο όμως και πάλι θα ελέγχεται πλήρως από τους διεθνείς τοκογλύφους. Η ενδυναμωμένη παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για την προοπτική μιας άμεσης και ελπιδοφόρου αντιστάσεως Εθνικού και Κοινωνικού χαρακτήρα στα βρώμικα σχέδια του ΔΝΤ και των πάσης φύσεως εγχώριων υποτακτικών τους.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ragdaies-politikes-sthn-ellada-blepei-to-dnt-grhgora-erchontai-oi-ekloges#ixzz2xwfFMIbA

Exit mobile version