Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 5 Μαρτίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 5 Μαρτίου 2014

Βρήκαν καινούριες κατηγορίες οι φαντασιόπληκτοι συστημικοί της αριστεράς και μιλούν για υπόγειες διαδρομές Μαξίμου-ΧΑ με αφορμή το βίντεο Μπαλτάκου-Κασιδιάρη. Ποιές είναι αυτές οι υπόγειες διαδρομές; Αναφέρονται μήπως στο ότι η ΝΔ μαζί με το αριστερό δεκανίκι της (Σύριζα-ΚΚΕ-Δημάρ κ.α), που όλον αυτό τον καιρό συνδράμει τα μέγιστα σε αυτές τις πολιτικές διώξεις, θέλουν να φυλακίσουν ολόκληρη τη ΧΑ; Που όλοι τους ασκούν κρατική και παρακρατική τρομοκρατία σε όποιον δηλώσει εθνικιστής ή τολμήσει να μιλήσει για πατρίδα; Ή μήπως εννοούν τις υπόγειες διαδρομές ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για μελλοντική συγκυβέρνηση; Ας μην αυταπατόμαστε. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα ήθελε μία κραταιά ΝΔ για να μπορέσει να δικαιολογήσει τις αντιλαϊκές πολιτικές που θα εφάρμοζε αν γινόταν πρώτο κόμμα και αναγκαζόταν να συγκυβερνήσει. Τώρα με τις τελευταίες αποκαλύψεις  η στρατηγική του είναι να ανακόψει τους καινούριους ψηφοφόρους που θα έλθουν στη ΧΑ παρουσιάζοντας το κίνημα των εθνικιστών ως συστημικό κόμμα που βρίσκεται σε συνεργασία με το Μαξίμου!! Όλες οι συστημικές φυλλάδες αυτό το παραμύθι παρουσιάζουν τώρα. Βλέπουν ότι καταρρέει η ΝΔ και πάνε προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά. Για το τέλος αφήνω τον λοβοτομημένο από το μαρξιστικό δρεπάνι Καραθανασόπουλο του ΚΚΕ που δήλωσε ότι η ΧΑ είναι παιδί του συστήματος!!!

Α.Π.
ΚΥΘΗΡΑ

Μια οφειλόμενη απάντηση στις ύβρεις του Γεωργιάδη

Ένα Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Ηλία Κασιδιάρη που κατάφερε και έβγαλε στην επιφάνεια την σαπίλα και δυσωδία των ξεπουλημένων πολιτικάντηδων της προδοτικής κυβέρνησης! Έλαμψε το γεγονός σαν μια αχτίδα φωτός μέσα στο τούνελ του σκοταδισμού και μας κάνει να ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες για την Ελληνική κοινωνία. Να ξέρει πως πάρα πολλοί Έλληνες είναι μαζί του αλλά και με όλη την Χρυσή Αυγή. Μπορεί να μην είναι εγγεγραμμένοι στους τοπικούς συνδέσμους και να παραμένουν αφανείς – όπως και εγώ – αλλά είναι δίπλα σας και όταν φτάσει η ημέρα των εκλογών περίτρανα θα το αποδείξουν. Η αλήθεια και η δικαιοσύνη δεν μπορούν παρά να λάμψουν και όταν γίνει αυτό όλοι οι Εθνικοί προδότες και ξεπουλημένοι θα τρέχουν  έντρομοι να κρυφτούν στις τρύπες τους. Τότε και μόνο τα παιδιά μας θα μπορούν να μεγαλώσουν σαν Έλληνες! ΔΥΝΑΜΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και με τη ΝΙΚΗ!

Σ.Κ.

Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Ν. Χρυσομάλλη, στην εφημερίδα ΛΟΓΟΣ Πέλλας

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Πρώτα απ όλα συγχαρητήρια που τους κράξατε, και ελπίζω να υπάρχουν κι άλλα για να ξεσκεπαστούν επιτέλους οι αληθινοί φασίστες αριστεροί και δεξιοί.

Γ.Λ. 

Ο νόμος Καλλικράτη διαλύει τον κοινωνικό ιστό – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγωνιστές καλησπέρα.

Εδώ και κάμποσο καιρό, αυτός που κάνει τον Πρωθυπουργό στην Ελλάδα (στην ουσία κυβερνά η Μέρκελ και οι ξένοι τοκογλύφοι) μιλά για ισονομία, δίκαιες δίκες, απερίσπαστη δικαιοσύνη κλπ. Πριν λίγο καιρό όταν ο Βουλευτής μας Κος Ηλιόπουλος απεκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Mr. Alexis, ο τότε προεδρεύων της Βουλής Δραγασάκης φώναξε αμέσως τον Φρούραρχο για να συλλάβει τον Βουλευτή μας. Φυσικά και γέλασε όλη η Ελλάδα απ’ αυτό το γεγονός, διότι στην ουσία ο Κος Ηλιόπουλος ούτε έβρισε, ούτε χειροδίκησε εναντίον κανενός. Στην περίπτωση του γιού
Μπαλτάκου, ο οποίος έβρισε, χειροδίκησε εντός της Βουλής, όχι μόνο δεν συνέβη τίποτα (αυτονόητο το αυτόφωρο), αλλά ο Φρούραρχος οδήγησε τον δράστη εκτός Βουλής και συγκεκριμένα στο υπόγειο parking για να πάρει το αυτοκίνητο του και να αποχωρήσει….σαν κύριος. (Κε) Σαμαρά, δεν αντέχουμε άλλη ισονομία, μας κάνει κακό. Έλεος. Δυστυχώς για ορισμένους το (πραγματικό) ποτάμι δεν γυρνάει πίσω.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Κ.

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ: Πολιτικάντηδες πήραν μίζες από την Ericsson

Συγχαρητήρια,

Κάντε μας περήφανους, κάντε μας να αισθανθούμε επιτέλους σε αυτό τον τόπο περήφανοι! Βγείτε δυναμικά μπροστά και ξεφτιλίστε  τους πάντες. ‘Όχι πως περιμέναμε τον Μπαλτάκο να μας δημοσιεύσει τις στημένες διώξεις ενάντια στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ-ΑΓΝΟ-ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Το ξέραμε όλοι, ακόμα και οι πολέμιοί σας. Μην κάνετε βήμα πίσω. Σας θέλει ο λαός, βγείτε δυναμικά με κάθε τρόπο και πλήξτε το σάπιο σύστημα που τόσα χρόνια πατάει στις πλάτες των Ελλήνων.

Μ.Φ. 

Ο Ηλίας Παναγιώταρος αποκαλύπτει την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Ποια τα συμπεράσματα από τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου;‏‎

1) Ο Σαμαράς δρα ως κοινός υπάλληλος των Σιωνιστών. Υπακούει στις εντολές τους και τους δίνει συνεχώς αναφορά. Ας βγει ΕΝΑΣ να το διαψεύσει! Υπαλληλάκος χειρότερος και από τον Σημίτη, ένα γλοιώδες ανθρωπάκι. Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύεται κι επισήμως το κόμμα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει τα αμερικανοεβραικά συμφέροντα στην πατρίδα μας. Όλα γίνονται κατ΄εντολην των Σιωνιστών και για να πάψει να κόβει ψήφους η Χρυσή Αυγή από την ΝΔ και όλα τα υπόλοιπα περί δημοκρατίας και εγκλημάτων είναι κουτόχορτο για ζώα. 2) Κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν ζήτησε την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για καταπάτηση του Συντάγματος και ανάμειξη στο έργο της δικαιοσύνης με στόχο μικροκομματικά εκλογικά οφέλη. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. Έχουν τα ίδια αφεντικά, τους Σιωνιστές. Το μόνο που τους ενόχλησε είναι η υποκλοπή του βίντεο και ότι τάχα μου «η κυβέρνηση διατηρούσε σχέσεις με την Χρυσή Αυγή», λες και δεν έκλεισε αυτή η ίδια κυβέρνηση την μισή Χρυσή Αυγή στην φυλακή, αλλά άλλη. Επί της ουσίας, τίποτα. Ξεβρακωθήκατε ρεντίκολα της Αριστεράς, δεν έχετε καμία δικαιολογία πλέον. Το αμαρτωλό πουλόβερ της μεταπολιτευτικής συγκάλυψης άρχισε να ξηλώνεται. Όλες οι προφάσεις κατέρρευσαν. Όποιος σιωπά στα εγκλήματα της δικτατορίας Σαμαρά, είναι το ίδιο με αυτόν, είναι η ίδια προδοτική εγκληματική οργάνωση και θα αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο στο μέλλον κατά την απονομή δικαιοσύνης (κανονικής και όχι ελεγχόμενης). Τίποτα μην σταματήσει τον αγώνα σας, να συνεχίσετε δυναμικά!!Είμαστε μαζί σας και προσπαθούμε κι εμείς καθημερινά να ανοίξουμε τα μάτια σε όλους με την βοήθεια σας.Ηδη άνθρωποι που ήταν κατά της Χρυσής Αυγής έρχονται κοντά μας, μαζί στον αγώνα για την Ελλάδα μας!!Όλοι καταλαβαίνουν με τον καιρό τις αξίες σας, την ηθική σας και την αγάπη για την πατρίδα και τους πατριώτες μας.Είστε η ελπίδα μας!!Ο Θεός να σας δίνει δύναμη στα χτυπήματα που τρώτε καθημερινά και να σας έχει καλά. Εμείς είμαστε η ασπίδα σας σ’αυτά!!

Ε.Ρ.

Σοκ και Δέος Σαμαρά από την ομολογία Μπαλτάκου περί άθλιας πολιτικής σκευωρίας

Αυτές τις μαύρες σελίδες τις ιστορίας που ξεκίνησαν να γράφονται τους τελευταίους μήνες και θα συνεχίσουν να γράφονται. Αυτές οι σκευωρίες, οι διαπλοκές και τα εγκλήματα πού γίνονται από όλους σχεδόν τους πολιτικούς, από την κορυφή της δικαστικής εξουσίας, υπό την κάλυψη της αστυνομίας και συνεπικουρούμενοι από δημοσιογράφους, κανάλια και επιχειρηματίες. Αυτές τις σελίδες που τέτοιες δεν έχουν γραφτεί ξανά σε κανένα κράτος από κτίσεως κόσμου. Αυτές τις σελίδες θα διδάσκονται τα παιδιά και τα εγγόνια μας στα σχολεία. Η απόλυτη ξευτίλα !!! Είναι ντροπή να λέγονται Έλληνες. Τώρα ξέρουμε. Τώρα δεν έχουμε κανένα άλλοθι. Τώρα έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε ενάντια στα ξένα συμφέροντα και να τους πετάξουμε έξω από την Ελλάδα. Τώρα ξέρουμε τι θα ψηφήσουμε στις ερχόμενες εκλογές. Και αφού η δικαιοσύνη είναι μολυσμένη, τη δικαιοσύνη θα αποδώσει ο λαός.  Άμεση αποφυλάκιση όλων χθές.

Χ.Ν.

Προανακριτική επιτροπή για Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου που έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

“ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ».

Με αυτή τη φράση ο συναγωνιστής μας και έξοχος αχαιός νομικός κ. Αρβανίτης ξεκαθάρισε στην χθεσινιβραδυνή εκπομπή του κ. Τράγκα ότι δεν είμαστε ακροδεξιοί αλλά εθνικιστές που αγαπούν την πατρίδα τους. Τους ακροδεξιούς να τους ψάξουν στους «τηλεπαλιάτσους», τους «τσεκουράτους» και σε αυτούς που σφίγγουν το χέρι των ουκρανών νεοναζί, τους οποίους ανέβασαν στην εξουσία οι αμερικανοσιωνιστές και τα ευρωπαϊκά «σώβρακα» τους. Όμως υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο και στην περίπτωση αυτή ο ξενοδόχος είναι η αρκούδα, που τώρα που ξύπνησε από την
χειμέρια νάρκη του Γιέλτσιν, «πεινάει» και «θέλει και να …… ζευγαρώσει»…… Όμως έχω κάποιες σκέψεις που θέλω να μοιραστώ μαζί σας συνέλληνες και συναγωνιστές μου. Γιατί ο ΓΑΠ 2 μέρες πριν το ξεβράκωμα που έκανε στην κυβέρνηση Τσολάκογλου ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης διαχώρισε τη θέση του και καλά για τις τράπεζες και τις διώξεις κατά της ΧΑ ; Μήπως γιατί το ίδρυμα της Β. Σοφίας την «ανθίστηκε την φτιάξη» (κατά τον αείμνηστο Τσιφόρο) και έτρεξε να προλάβει να τον σώσει; Άσε που αυτός δεν σώζεται με τίποτα… Γιατί ο Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον σταθμάρχη ; Μήπως γιατί η «γνωστή εταιρεία» είχε διαχωρίσει τη θέση της στον Ομπάμα για τις διώξεις της ΧΑ, που ήθελε ο Χάρρις και η παρέα του ; Διότι αυτοί χρηματοδοτούν τους Τσολακογλοπουλαίους στην Ελλάδα. Διότι αυτοί είναι οι τοκογλύφοι, δεν είναι η «εταιρεία».(έτσι την αποκαλούσε ο Ζεράρ Ντε Βιλλιέ με τον Μάλκο Λίγκε… για τους παλιούς αυτό). Ερωτώ : η συμφωνία της Γιάλτας ισχύει ;
Γιατί με την επέμβαση εδώ και 15 χρόνια των αμερικάνων στις Βαλτικές Χώρες, την Πολωνία, την Ρουμανία και προσφάτως στην Ουκρανία έχουν καταπατήσει κατά κράτος τα συμφωνηθέντα. Άρα μήπως ο Πούτιν αποφάσισε να τους πετάξει έξω από Ελλάδα και Κύπρο ; Το έχει πει άλλωστε. Και πριν από καιρό είχα ξαναγράψει τι σημαίνει για τις ΗΠΑ η απώλεια της Ελλάδας. Και ποιος είναι ο πολιτικός φορέας που στο πρόγραμμα του αναφέρει σαφώς ότι το δόγμα «ανήκομεν εις την δύσην» μας έχει καταστρέψει, άρα…Ας κοιτάξουμε και λίγο βορειοανατολικά. Δεν βλάπτει… αντιθέτως μάλιστα …… οφελεί. Και ποιος είναι ο πολιτικός φορέας που διώκεται αναίσχυντα με φυλακισμένους τον Αρχηγό του και βουλευτές του ; Μα ποιός άλλος ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ
ΚΙΝΗΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γ.Δ.

Συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη: Αυθημερόν και χωρίς αιτιολογία αποφασίστηκε η παράταση της προφυλάκισης Παππά-Λαγού!

Αυτό το οποίο γίνεται είναι αδιανόητο. Όλα τα ΜΜΕ (τηλεόραση, εφημερίδες και ράδιο) και όλα τα αποκόμματα ακολουθούν την ίδια γραμμή! Δεν συζητούν για το περιεχόμενο της συζήτησης, αλλά το θέμα τους είναι οι δήθεν σχέσεις ΝΔ-ΧΑ.Λειτουργούν ΟΛΟΙ σαν αβανταδόροι της ΝΔ. Απίστευτα πράματα και όμως για κάποιους αναμενόμενα. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι τα νήματα σε αυτήν την χώρα κινούνται από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΚΑ που ενδεχομένως δεν εδρεύει στην Ελλάδα και ελέγχει ΟΛΑ τα ΜΜΕ και ΟΛΑ τα κόμματα πλην όμως Χρυσής Αυγής.

Η.Γ.

Μάταιη στήριξη του Βενιζέλου στον Σαμαρά – Καταδικασμένη σε πτώση η χούντα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-5-martiou-2014#ixzz2xxlwo7u8

Exit mobile version