Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέσα στον πανικό της η κυβέρνηση επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις

Μέσα στον πανικό της η κυβέρνηση επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις

Επιχείρηση αποπροσανατολισμού επιχειρεί η κυβέρνηση στο θέμα των αποκαλύψεων περί της σκευωρίας που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής με εντολή Σαμαρά και με την αγαστή συνεργασία παραδικαστικού κυκλώματος. Στην διάρκεια της επιχείρησης αυτής οι ανίκανοι του Μεγάρου Μαξίμου ουσιαστικά παραδέχονται την αλήθεια των αποκαλύψεων και προσπαθούν να αλλάξουν θέμα.

Δεν πρόλαβε ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, να μιλήσει για την συνομιλία του πρωθυπουργού με ανώτατο δικαστικό με την κωδική ονομασία «παναθηναϊκάκιας» (συνηθίζονται τα ψευδώνυμα σε τέτοιου είδους συμμορίες…) και απευθείας ξεκίνησε έρευνα για «την ανάπτυξη δικτύου της Χρυσής Αυγής μέσα στον μηχανισμό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

Μεταφέρουμε από την εφημερίδα του Μπόμπολα:

“Έντονες ανησυχίες για ύπαρξη «μαύρου δικτύου» στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) εκφράζουν αξιωματούχοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Με αφορμή την πληροφορία που χθες το πρωί κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία, περί ύπαρξης κυκλώματος μέσα στην ΕΥΠ που παρακολουθούσε ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, η οποία διαψεύστηκε στη συνέχεια από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, υψηλόβαθμα στελέχη της Κατεχάκη παραδέχονται ότι «το “αβγό του φιδιού” έχει εκκολαφθεί εδώ και καιρό στην ΕΥΠ.

Και μπορεί η κατάσταση να μην είναι γενικευμένη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι υπάρχει θύλακας της Χρυσής Αυγής μέσα στην υπηρεσία».”

Το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εν λόγω φυλλάδα συνιστά ταυτοχρόνως δύο πράγματα: Επιβεβαίωση του λόγου του Συναγωνιστή ότι υπάρχουν συνομιλίες με αυτό ακριβώς το περιεχόμενο μεταξύ του Σαμαρά και του «παναθηναϊκάκια» και δεύτερον επιχείρηση αποπροσανατολισμού από την προαναφερθείσα αλήθεια.

Το ζητούμενο στην προκείμενη περίπτωση είναι αν ο Σαμαράς παρενέβη στην δικαιοσύνη, μιλώντας σε ανώτατο δικαστικό και απαιτώντας την φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά «για τα μάτια του κόσμου» και γελοιότητα, φτιαγμένη για να αποπροσανατολίσει.

Από την μία μεριά μιλάμε για αθώους ανθρώπους που βρίσκονται στην φυλακή, για παρακώλυση της Βουλής, για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία και αυτοί ασχολούνται με το αν η Χρυσή Αυγή έχει ανθρώπους που την συμπαθούν μέσα στην ΕΥΠ. Βέβαια ξεχνάνε ότι ο Δένδιας έκανε φύλλο και φτερό πριν λίγο καιρό όλες τις υπηρεσίες και απεφάνθη ότι «δεν υπάρχουν θύλακοι της Χρυσής Αυγής» και στο κάτω κάτω της γραφής δεν δικαιούνται να ομιλούν αυτοί που κατήντησαν τον Άρειο Πάγο, την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mesa-ston-paniko-ths-h-kubernhsh-epibebaiwnei-tis-apokalupseis#ixzz2y1UsOwzT

Exit mobile version