Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττικής, Φυλή – Καματερό, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττικής, Φυλή - Καματερό, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο

Κατάμεστα τα γραφεία μας άλλη μία φορά στην πολιτική ενημέρωση-ομιλία  που έγινε από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του δυτικού τομέα Ιωάννη Κύρογλου και τον Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο δυτικής αττικής.Το θέμα που μονοπώλησε την συζήτηση ήταν η παραδοχή του Μπαλτάκου για την σκευωρία που στήθηκε είς βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος και τις άδικες φυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής των βουλευτών αλλά και δεκάδων στελεχών του Κινήματος,με μόνη πρόφαση κατά Μπαλτάκο παραδοχή είναι ότι κόβαμε ψήφους στον τσάρο Σαμαρά..ε λοιπόν ναι!δεν θα του κόψουμε μόνο τους ψήφους αλλά θα λογοδοτήσει και ενώπιον της δικαιοσύνης αυτός και ο συφερτός του,που κατάπάτησαν το Σύνταγμα των Ελλήνων,θα δικαστεί ενώπιον του Ελληνικού λαού στις 18 Μαϊου και η απόφαση θα είναι κόλαφος για την χούντα Σαμαρά -Βενιζέλου.
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΙ

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr Ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Ομιλία στην Τ.Ο. Φυλής – Καματερού

Σε μια κατάμεστη για άλλη μια φορά αίθουσα  πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Φυλής – Καματερού στις 3-4-2014 ομιλία για την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. από την συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση η οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι για εμάς τους  Χρυσαυγίτες, αποτελεί μέγιστο καθήκον να μάθει ο κόσμος για τους αγώνες της ΕΟΚΑ και των Κυπρίων αδελφών μας, διότι, τιμώντας την κάθε επέτειο, τιμούμε τον αγώνα, τη θυσία και τη μνήμη των ηρώων μας.

Ο απελευθερωτικός αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α άρχισε, επειδή είχαν εξαντληθεί όλα τα  άλλα ειρηνικά μέσα. Η ΕΟΚΑ ήταν εκείνη που διεξήγαγε, με αρχηγό της τον Γεώργιο Γρίβα – Διγενή, τον τετραετή ένοπλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1955 – 1959 κατά των Άγγλων κυριάρχων. Ο αγώνας εκείνος οδήγησε στην απελευθέρωση της Κύπρου που κατέστη το 1960 ανεξάρτητη Δημοκρατία.

Ένας τέτοιος αγώνας και μάλιστα ένοπλος απέναντι σε μια Αυτοκρατορία όπως η Αγγλία δεν θα μπορούσε τότε να χαρακτηριστεί ως τίποτα άλλο παρά τρέλα. Η αυταπάρνηση και η απελπισμένη πίστη στα Ιδανικά και τις Αξίες  της Πατρίδας όμως, ήταν η κινητήρια δύναμη των αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Σήμερα η λέξη που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να χαρακτηρίσουμε όλους αυτούς τους αγωνιστές, είναι η λέξη Ηρωισμός. Και αυτό γιατί ο ηρωισμός δεν είναι να νικά κανείς όντας υπέρτερος σε υλική δύναμη από τον αντίπαλο. Αλλά αληθινός ηρωισμός είναι να τα βάζεις με τον πιο δυνατό, να ξέρεις πως θα νικηθείς και όμως να πολεμάς και να πεθαίνεις για τις Ιδέες σου!

Ξεχασμένο αίμα, ξεχασμένα δάκρυα, ξεχασμένοι αγώνες, ξεχασμένα όνειρα για ένωση.  Κάποιοι προσπαθούν μεθοδευμένα εδώ και τόσα χρόνια να κάνουν το λαό μας να ξεχάσει ποιος είναι και από πού προέρχεται…

Όμως εμείς οι Εθνικιστές δεν ξεχνούμε αλλά προπαντός δεν συγχωρούμε… Η 1η  Απριλίου δεν είναι απλά μια επέτειος που δεν πρέπει να λησμονούμε, αλλά αποτελεί τρανό παράδειγμα και απόδειξη ότι όλα σε αυτό τον κόσμο κερδίζονται με το ΣΠΑΘΙ.

ΦΥΛΗΣ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Ομιλία στην Τ.Ο. Καρδίτσας

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου στα γραφεια της Τ.Ο. Καρδίτσας έγινε ομιλία – βιντεοπροβολή για τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α και τον θρυλικό αρχηγό της Γ.Γρίβα-Διγενή την οποία επιμελήθηκε μέλος του ΕΛΑΜ  παρουσία Κυπρίων και συναγωνιστών της πόλης μας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ:
Καραϊσκάκη 7, 2ος όροφος (απέναντι από το Ξενοδοχείο Arni)
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00
Τετάρτη, Σαββάτο 18:00 – 20:00
Τηλ: 24410 73454

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας

Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία του Πυρήνα μας , την Παρασκευή 4 Απριλίου, για την εβδομαδιαία τακτική ομιλία μας, μια εβδομάδα περίπου, μετά και από την απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση του συνδυασμού μας, Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Υπό το φως των συνταρακτικών αποκαλύψεων από τον πρώην Γ.Γ. της Κυβέρνησης για το στήσιμο της πολιτικής σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής από την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου, οι φίλοι και υποστηρικτές μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τις πραγματικές διαστάσεις των αποκαλύψεων αυτών …

Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε όλους τους υποστηρικτές μας που προσήλθαν στα γραφεία για το ξεγύμνωμα του πολιτικού συστήματος από την ομολογία Μπαλτάκου για τις στημένες διώξεις κατά του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας που παραμένουν αδίκως στις φυλακές του καθεστώτος, για την προσπάθεια του πρωθυπουργού και των υποτακτικών του να χειραγωγήσουν την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη διαμέσου επίορκων δικαστικών λειτουργών – αχυράνθρωπων του καθεστώτος – που δεν διστάζουν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη και να προφυλακίσουν παράνομα τους Συναγωνιστές μας εφαρμόζοντας αήθεις πρακτικές τυραννίας , για την απέλπιδα προσπάθεια του καθεστώτος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα διαμέσου, φυσικά, των εγκάθετων φερέφωνων της δημοσιογραφίας, που χρησιμοποιούν το δημοκρατικό προσωπείο για να καλύψουν τα άθλια και ανήθικα αφεντικά τους.

Ο Ελληνικός λαός θα τιμωρήσει σκληρά τον Μάιο όλα αυτά τα ελεεινά παράσιτα που επί δεκαετίες ρημάζουν την Πατρίδα μας και με μπροστάρη και οδηγό τον Αρχηγό μας θα βαδίσουμε ενωμένοι προς την Νίκη.

Ζήτω Η Ελλάς !    Ζήτω Η Χρυσή Αυγή !

Πυρήνας Κέρκυρας
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Η Ελληνική Αυγή παρά τoν πόλεμο που δέχεται καθημερινά από το παρακράτος της διαφθοράς,χωρίς να της δίνεται βήμα στα τοπικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης βρίσκει και θα συνεχίζει να βρίσκει τρόπους, ώστε να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και όχι αυτό που έχουν εντολή να  παρουσιάσουν τα ανθελληνικά καλοπληρωμένα τοπικά ΜΜΕΣτέκεται στο πλευρό του πολίτη , ακούει τους προβληματισμούς και τις  απόψεις του και τον στηρίζει ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Σήμερα κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής( Αντιπεριφέρειας Ιωαννίνων) βρέθηκε στο ιστορικό Ζαγόρι και οι κάτοικοι της περιοχής τους επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχήΜας μίλησαν για τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής και την απίστευτη μείωση του  τουρισμού παρά τις άκαρπες προσπάθειές τους όπως μειώσεις στις τιμές καταλυμάτων ,εστιατορίων κτλ.

Δεν υπάρχει μόνο η γενέτειρά σας κύριοι της Περιφέρειας που εκεί προβάλετε τον τουρισμό και περνάτε ευνοικά μέτρα μόνο για τους ημετέρους Η Ελληνική Αυγή είναι εδώ και για τον τελευταίο Ηπειρώτη πολίτη με πρόγραμμα και προτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh18#ixzz2y60MvMV6

Exit mobile version