Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε κάποιον έδειχναν το φεγγάρι κι αυτός κοιτούσε το δάχτυλο

Σε κάποιον έδειχναν το φεγγάρι κι αυτός κοιτούσε το δάχτυλο

Γιατί ΔΟΛ και όμιλος Μπόμπολα συνεχίζουν να εστιάζουν στο αν η Χρυσή Αυγή θα γίνει ρυθμιστής ή όχι των εξελίξεων

Οι εχθροί της Χρυσής Αυγής σίγουρα είναι δόλιοι, με έπαρση και αλαζονεία, όμως σίγουρα μωροί δεν είναι.  Όντως στην προκειμένη περίπτωση κάποιος τους «δείχνει το φεγγάρι» και αυτοί «κοιτάνε το δάκτυλο». Εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι ότι πρώτα βγάλανε την εν λόγω «γραμμή» οι φυλλάδες του ΔΟΛ και του Μπόμπολα και ακολούθως βγήκε και είπε τα ίδια ο πρωθυπουργός. Το «φεγγάρι» στην προκείμενη περίπτωση είναι ότι υπάρχουν αποδείξεις για εσχάτη προδοσία, κατάλυση του Πολιτεύματος, αλληλεξάρτηση των εξουσιών, παρακώλυση της Βουλής. Το «δάκτυλο» είναι το αν η Χρυσή Αυγή θα καταστεί ρυθμιστής των εξελίξεων ή όχι.

Παρότι αυτό είναι τετελεσμένο, αφού η Χρυσή Αυγή έχει καταστεί ήδη ρυθμιστής των εξελίξεων και θα παραμείνει ρυθμιστής έως ότου καταπέσει η χούντα των τοκογλύφων, οι φυλλάδες εξακολουθούν να εστιάζουν σε αυτό, αρνούμενες να δουν την σφοδρότητα των καταγγελιών που πλήττουν την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό; Όπως προείπαμε, πολλά μπορεί να ειπωθούν για τους εχθρούς της Χρυσής Αυγής, όμως κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για άδολη ανοησία. Ιδού γιατί επιλέγουν να εθελοτυφλούν σε μία τόσο σημαντική για την χώρα υπόθεση:

Καταδίκη του Ελληνικού Δημοσίου λόγω αβάντας 15 εκατ. ευρώ σε εταιρεία με μέτοχο τον εθνικό εργολάβο

Πήρε και την μπίζνα με τα σχολικά βιβλία ο εθνικός εργολάβος Μπόμπολας

Δωράκι» 10 εκατ. ευρώ από τους τραπεζίτες του Μνημονίου στον εθνικό υπερ – εργολάβο

Λεφτά υπάρχουν για τα καθεστωτικά ΜΜΕ: 98 εκατ. ευρώ στο Mega (Μπόμπολας)

Ξεφτίλα Σαμαρά: κάνει την Ελληνική Αστυνομία εισπρακτική του Μπόμπολα για τα διόδια! Ελλαδιστάν – Μπομπολιστάν…

Οι διαδρομές της διαπλοκής: Μετοχές εταιρίας που επενδύει στον Μπόμπολα έχει ο Μηταράκης

Οι κατασκευαστικές εταιρείες J&P Αβαξ (όμιλος Ιωάννου) ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (όμιλος Περιστέρη), ΑΚΤΩΡ (όμιλος Μπόμπολα) και ΙΝΤΡΑΚΑΤ (όμιλος Κόκκαλη) ανέλαβαν την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στη περιοχή του Βοτανικού.

Να το “γιατί”: Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-kapoion-edeichnan-to-feggari-ki-autos-o-nhpios-koitouse-to-dachtulo#ixzz2y611D26S

Exit mobile version