Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με «τεχνητές αναπνοές» επιχειρούν οι διεθνείς τοκογλύφοι να συντηρήσουν στη ζωή την Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου

Με «τεχνητές αναπνοές» επιχειρούν οι διεθνείς τοκογλύφοι να συντηρήσουν στη ζωή την Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου

Μετά το σοκ των αποκαλύψεων των αντιδημοκρατικών και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, επιχειρεί με την αγαστή συνεργασία των «νταβατζήδων» και των τραπεζιτών την αλλαγή της ατζέντας, προκειμένου να ξεχαστούν τα εγκλήματα τουςΠροσπαθούν να στρέψουν την προσοχή του κοινού και να αποπροσανατολίσουν από το καίριο ζήτημα της ποιότητας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Φέρνουν εσπευσμένα την Μέρκελ στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Σαμαρά και να δώσει την στήριξη της. Η επίσκεψη θα γίνει στις 11 του Απριλίου, ενώ μέχρι τότε φρόντισαν ώστε να υπάρχουν θετικές δηλώσεις από τον Σόιμπλε. Στόχος τους να επικεντρώσουν την προσοχή του κοινού σε ειδήσεις που δεν τον αφορούν, όπως τα περισσότερα δημόσια έργα που θα αναλάβουν οι «νταβατζήδες» και οι εργολάβοι, τα οποία ονομάζονται αορίστως ως «ανάπτυξη».

Βεβαίως οι επικοινωνιολόγοι του Σαμαρά, που σχεδιάζουν αυτές τις ανοησίες, είναι επιεικώς για κλάματα, αφού η φωτογράφιση του Σαμαρά με τους δήμιους των Ελλήνων θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την περαιτέρω πτώση της δημοτικότητας των χουντικών, οι οποίοι μοιραία θα πέσουν με πάταγο.

Στο μεσοδιάστημα, στο κυβερνητικό επίπεδο, ο Βενιζέλος περνά στην αντεπίθεση απαιτώντας την πλήρη παράδοση της νομοθετικής πρωτοβουλίας στον ΠΑΣΟΚ, με το αντιρατσιστικό και τον μεταναστευτικό κώδικα να έρχονται και πάλι στην επικαιρότητα. Η πασοκοποίηση της ΝΔ και οι φωτογραφίες με τους δήμιους της Ελλάδας θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα να βρεθεί η ΝΔ σε μονοψήφια νούμερα στις πραγματικές δημοσκοπήσεις. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-technhtes-anapnoes-epicheiroun-na-sunthrhsoun-sth-zwh-thn-chounta-benize#ixzz2y6223MTu

Exit mobile version