Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μετά το πρώτο σοκ της Γαλλίας (με την επιτυχία του Εθνικού Μετώπου), έρχεται και δεύτερο συνεχόμενο (και πως θα το αντέξουν…) για τους παγκόσμιους εξουσιαστές (σιωνιστές)!

Σήμερα, λοιπόν, διεξάγονται εκλογές στην Ουγγαρία και οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν την επανεκλογή του πατριώτη πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν (ο οποίος έχει θέσει υπό τον έλεγχο του κράτους την Κεντρική Τράπεζα της χώρας, ενώ απέρριψε τους όρους δανειοδότησης του ΔΝΤ, προκαλώντας την οργή των παγκόσμιων σιωνιστών τραπεζιτών…) και την περαιτέρω ενίσχυση του εθνικιστικού κόμματος «Κίνημα για μια καλύτερη Ουγγαρία» (Jobbik), το οποίο δεν αποκλείεται ακόμα και να ξεπεράσει το 20% των ψήφων (από 16,6% που πήρε το 2010).

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα δύο αυτά κόμματα τα προτιμούν οι λαϊκές τάξεις της Ουγγαρίας, ενώ τα αριστερά οι πιο πλούσιοι.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα και τους… κλαυθμούς και… οδυρμούς των δημοσιογραφικών οργάνων του διεθνούς κατεστημένου. Μια καλή… προπόνηση, ενόψει αυτών που θα ακολουθήσουν τον επικείμενο θρίαμβο της Χρυσής Αυγής!

 

πηγή

Exit mobile version