Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προεκλογική παρέμβαση Σόιμπλε υπέρ Σαμαρά: Έλληνες μην παρασύρεστε από την Χρυσή Αυγή

Προεκλογική παρέμβαση Σόιμπλε υπέρ Σαμαρά: Έλληνες μην παρασύρεστε από την Χρυσή Αυγή

Όσο περισσότερο πλησιάζουν οι κρίσιμες εκλογές του Μαΐου -οι κρισιμότερες στην μέχρι τώρα στην μεταπολεμική Ελλάδα- τόσο περισσότερους… φιλέλληνες θα ανακαλύπτουμε. Οι… φιλέλληνες αυτοί έκρυβαν μέχρι τώρα τα… αισθήματά τους, αλλά να που ήρθε η ώρα να… εκδηλωθούν επιτέλους!

Έτσι, μετά την τρόικα που τελευταία -όλως περιέργως- έπαψε να απειλεί και να ζητάει νέα μέτρα περαιτέρω εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, πλάκωσε τώρα και ο Σόιμπλε! Ναι, αυτός ο σκληρός και άτεγκτος επικριτής μας, ο… στρίγκλος -κατά γενικήν ομολογία-, έγινε… αρνάκι.

Μιλώντας, λοιπόν, στο πρώτο πρόγραμμα της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης ARDκαι στην εκπομπή “Beckmann”, ο… πρώην στρίγκλος (ή μήπως τον είχαμε… παρεξηγήσει;) έδειξε όλη την… αγάπη και την… κατανόησή του για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και τι δεν είπε! Πάρτε μια γεύση:

«Θα πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στον ελληνικό λαό για αυτά που υπομένει. Οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα εξυγίανσης που εφαρμόζονται στη χώρα τους. Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί, αλλά βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο και αν οι Έλληνες συνεχίσουν την ίδια πορεία έχουν καλές πιθανότητες να τα καταφέρουν».

Βέβαια, δοθείσης ευκαιρίας, είπε και κάποια άλλα πράγματα ο Γερμαναράς. Όπως, ότι «Τα αίτια για τα σημερινά προβλήματα της Ελλάδας θα πρέπει να αναζητηθούν στις παραλείψεις των περασμένων δεκαετιών, τις οποίες καλούνται οι σημερινοί Έλληνες να πληρώσουν. Η Ευρώπη και η Γερμανία δεν είναι υπεύθυνες για τα ελληνικά προβλήματα». Ενώ ολοκληρώνοντας το… φιλελληνικό του κρεσέντο και ενόψει των εκλογών, απηύθυνε έκκληση στον ελληνικό λαό «Να μην παρασύρεται από ανεύθυνους πολιτικούς που υποστηρίζουν ότι άλλοι είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματά τους».

Ποιοι είναι οι «ανεύθυνοι που υποστηρίζουν ότι άλλοι είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματά τους» (οι διεθνείς τοκογλύφοι…); Προφανώς οι Χρυσαυγίτες! Διότι οι συριζαίοι φρόντισαν προ ημερών να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους πάνω σ’ αυτό το ζήτημα, για να μην τους… παρεξηγεί η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και οι λοιπές τοκογλυφικές δυνάμεις. Με τη γνωστή ομιλία Δραγασάκη, ενώπιον Γερμανών βουλευτών που επισκέπτονταν την πατρίδα μας, στην οποία ο συριζαίος υποστήριξε ότι η κρίση είναι μόνο δική μας και ότι δεν ευθύνονται οι ξένοι γι’ αυτήν!

Και βέβαια, ο όψιμος… φιλελληνισμός του Σόιμπλε και των άλλων (Μέρκελ, τρόικας κ.λπ.) εκδηλώνεται προκειμένου να ψηφίσει «σωστά» ο ελληνικός λαός κι έχει ημερομηνία λήξεως: την 25η Μαΐου! Από την επομένη, θα μας περιμένουν πάλι με το… ντουφέκι!

(ΥΓ): Αλήθεια, θα βρεθούν Έλληνες να ψηφίσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες του Σόιμπλε, της Μέρκελ και των λοιπών συνυπευθύνων (μαζί με την κλίκα των ντόπιων πολιτικάντηδων και του κεφαλαίου, που όλοι μαζί τα φάγανε…) της δυστυχίας τους;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/proeklogikh-parembash-soimple-uper-samara-ellhnes-mhn-parasureste-apo-thn-c#ixzz2y99mjDUg

Exit mobile version