Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Χαίρεται. η δουλειά που κάνετε είναι συγκλονιστική! Είναι η πρώτη φορά που σας γράφω. Με λένε Τάκη και είμαι από το Αίγιο και σας στηρίζω από την πρώτη στιγμή (σχεδόν από την πρώτη για να είμαι ειλικρινής). Από την πρώτη στιγμή πίστεψα ότι όλο αυτό που γίνεται είναι πολύ βρόμικο και είναι και ήταν εμφανή. Σας πολεμάνε πολύ άγρια και τους αξίζει αυτό που επρόκειτο να πάθουν. δεν περίμενα τέτοια επίθεση σας. και μπράβο!!!!! σίγουρα έχετε μεγάλη αντοχή και υπομονή και ακολουθείτε ένα πολύ καλό, δυνατό και νομικό σχέδιο αλλά προσέξτε διότι η “κυβέρνηση” δεν παίζει καθαρά, κάτι το οποίο φαντάζομαι ήδη ξέρετε. Περιμένουμε και τις νεότερες αποκαλύψεις με πολύ ενδιαφέρον!!!

Τάκης

Όλες οι ομιλίες από την παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για την Κηφισιά” – ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα λοιπόν που ήρθε επιτέλους η ανάπτυξη, βγαίνουμε στις αγορές και τέλος πάντων όλα πάνε καλά σε αυτή την χώρα με μόνο πρόβλημα την Χρυσή Αυγή, ας δούμε τι μας περιμένει στην περίπτωση που η κυβέρνηση Σαμαρά δεν καταρρεύσει στις ευρωεκλογές, αλλά συνεχίσει να κυβερνά. Η κυβέρνηση εγγυάται να υλοποιήσει άμεσα τα έξι παρακάτω, μαζί φυσικά με όλα τα υπόλοιπα που ήδη έχει υπογράψει και ψηφίσει:

1) Θα απολυθούν 11.000 δημόσιοι υπάλληλοι το φθινόπωρο. Φυσικά, όχι οι εγκάθετοι τεμπέληδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά όποιον πάρει ο χάρος.

2) Θα ενοποιηθούν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε 2-3. Οπότε ξεχάστε όσοι πληρώνατε  με ιδρώτα και αίμα ευγενή ταμεία όπως π.χ. ΤΣΜΕΔΕ. Ήρθε η ώρα οι πληρωμένες σας εισφορές ετών να ξεχρεώσουν τα κλεμμένα δεκαετιών.

3) Περικοπή όλων των συντάξεων (πλην των βουλευτικών φυσικά) στα κατωτέρα επίπεδα
του ΙΚΑ. Φυσικά, δεν έχει καμία σημασία τι εισφορές έχετε πληρώσει επί δεκαετίες.

4) Μονιμοποίηση όλων των δήθεν εκτάκτων φόρων. Για παράδειγμα, χαράτσι στα ακίνητα, τέλος επιτηδεύματος, έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης κλπ. Οπότε μονιμοποιείται κι επίσημα η εκτέλεση του πενιχρού εισοδήματος του ελληνικού λαού προς όφελος των τοκογλύφων και των δούλων τους.

5) Πλήρης απελευθέρωση των απολύσεων. Εννοείται πως είναι δικαίωμα του κάθε μεγάλο-καπιταλιστή να απολύει όσους και όποτε θέλει, αρκεί να διασφαλίζει το μέγιστο κέρδος. Εννοείται πως η κυβέρνηση δεν προστατεύει το συμφέρον του εργαζόμενου λαού, αλλά με κάθε τρόπο των μεγάλο-καρχαριών.

6) Επαναπροσδιορισμός της χρονολογίας εξόδου από το Μνημόνιο για το 2022. Σκλάβοι δηλαδή ως το 2022. Μα δεν «βγαίνουμε στις αγορές»; Φυσικά, καμία κουβέντα για την ανεργία που ως τότε θα έχει φτάσει στο 60%. Κανένα κούρεμα του επαχθούς και μη βιώσιμου χρέους, διότι ο τοκογλύφος έχει πάντα δίκιο.

Και αυτά είναι μόνον αυτά που ήδη ομολογούν και κανείς δεν γνωρίζει τι άλλο υπάρχει μέσα στα διεστραμμένα μυαλά τους. Γι΄αυτό στις εκλογές ψηφίστε Σαμαρά για σταθερότητα! Θα περάσετε καλά, όπως περνάτε εδώ και δυο χρόνια μαζί του!

Η.Θ.

Σε πανικό το σύστημα: Μετά την «Λάρα Κρόφτ» θυμήθηκαν το «παιδομάζωμα»

Αξιότιμοι Κύριοι,  Πρέπει να δώσετε πολύ μεγάλη σημασία σε άλλη μια εξωφρενική παραδοχή που έκανε μόνος του ο Αθανασίου. Παραδέχτηκε ότι αν ήθελε να επηρεάσει την “Δικαιοσύνη” θα μίλαγε κατ’ ευθείαν στους ανακριτές που τους γνωρίζει. Μα αυτό που παραδέχεται, είναι εντελώς απίθανο! Δηλαδή ο άνθρωπος αυτός, γνωρίζει προσωπικά τους ανακριτές, και επίσης όλως τυχαίως είναι συγχωριανός και του Βουρλιώτη και της Γκουτζαμάνη, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ! Είναι όλοι μαζί δηλαδή μια παρέα, που δρούν εγκληματικά κατά της Χ.Α. αλλά και της πραγματικής Δικαιοσύνης και του Συντάγματος.  Ειλικρινά, ελπίζω και εύχομαι, να έχετε καταφέρει να διασώσετε και άλλο κομμάτια συνομιλιών, τα οποία να δούμε και να ακούσουμε.

Ι.Λ.

Η αποκάλυψη μιας πολιτικής σκευωρίας – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και του “συνταγματικού τόξου” το οποίο τη στηρίζει δεν έχει προηγούμενο τουλάχιστον στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο φασισμός της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας τους ξεδιπλώνεται καθημερινά. Οι υπηρέτες του σιωνισμού αρνούνται πεισματικά να παραιτηθούν ώστε να προκηρυχθούν εκλογές. Γνωρίζουν βεβαίως ότι τους περιμένουν τα κελιά της φυλακής όπως αρμόζει στους προδότες. Αυτή η στάση τους ήταν αναμενόμενη. Περισσότερο ανατριχιαστική και προκλητική είναι η στάση των συνεργών τους: ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ και λοιπών αποκομμάτων τα οποία στηρίζουν τη δικτατορία: ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με … ακροδεξιούς θύλακες μέσα στη… δημοκρατική χούντα! Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις τους αφήνουν παγερά αδιάφορους. Την ίδια γραμμή ακολουθεί και το γνωστό “αριστερό δεκανίκι” του συστήματος ΚΚΕ. Μάλλον όμως δεν πρόκειται περί απλής  αδιαφορίας: το φασιστικό τόξο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο. Το κάθε πιόνι “κρατάει” τόσο
γερά το άλλο, ώστε η σιωπή να είναι εξασφαλισμένη. Συναγωνιστές, οι… αριστεροί ψευτοδημοκράτες είναι συνεργοί της απεχθούς χούντας. Γνωρίζουν ότι το πολίτευμα έχει καταλυθεί, ότι το σύνταγμα έχει πάψει να υφίσταται,  ότι αθώοι διώκονται και φυλακίζονται για τις υποτιθέμενες φασιστικές ιδέες τους. Η ώρα της κρίσεως όμως πλησιάζει. Όλοι οι προδότες και οι συνεργάτες αυτών θα τιμωρηθούν από τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό,  ο οποίος είναι υπεύθυνος για την τήρηση του συντάγματος. Όταν η δικτατορία είναι γεγονός, τότε η επανάσταση είναι Καθήκον. Να είστε σίγουροι ότι αυτό ακριβώς θα πράξουμε.

Ρ.Τ – Κέρκυρα

Με «τεχνητές αναπνοές» επιχειρούν οι διεθνείς τοκογλύφοι να συντηρήσουν στη ζωή την Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου

Όλοι εμείς οι οπαδοί και φίλοι της Χρυσής Αυγής που ζήσαμε όλον αυτόν τον καιρό από κυβέρνηση, διαπλεκόμενα κανάλια, πολιτικούς και δημοσιογράφους που ξεχείλιζαν από μίσος και εκδικητικότητα Ευαγγελάτος,Στεφανίδου,Βερύκιος,Μαρκόπουλος(Ν.Δ.),Γρηγοράκος(ΠΑ ΣΟΚ), Παπαδόπουλος (ΔΗΜΑΡ), απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση του αρχηγού και των βουλεύτων της Χ.Α. αν είναι δυνατόν και σήμερα. Το βίντεο με την ομολογία της πολιτικής δίωξης έχει κάνει το γύρο του κόσμου, η κυβέρνηση έχει γίνει ρεζίλι και είναι αστείο να παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι οι εθνικιστές βουλευτές και η κυβέρνηση να προσπαθεί να εξιχνιάσει τις συνθήκες θανάτου ενός εγκληματία ποινικού κρατουμένου, που η ίδια μας τον έφερε από την Αλβανία.

Γ.Π.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Συναγωνιστή που επέζησε από την διπλή δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Η μεγάλες αποκαλύψεις με το επίμαχο βίντεο, δεν ήταν μόνο αποκαλύψεις της σκευωρίας, εναντίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με καθαρά πολιτικά και όχι νομικά κίνητρα (ξεσκεπάζοντας το διεφθαρμένο καθεστώς της μνημονιακής Χούντας), αλλά αποκαλύφτηκε ξεκάθαρα και ο βρώμικος ρόλος των μεγάλων MME. Τα διεφθαρμένα αυτά όργανα της εξουσίας προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό. Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι αυτό που βλέπουμε και ακούμε, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Το μονό-θεματικό δελτίο ειδήσεων τους (όταν τους συμφέρει), έγινε ξαφνικά πολύ-θεματικό. Ως απλός πολίτης νιώθω αηδιασμένος! Παρουσίασαν τη βόμβα μεγατόνων  ως βεγγαλικό, όμως απέτυχαν. Δεν πείθουν με τίποτα πλέον οι λαοπλάνοι  και για κάθε Έλληνα πολίτη είναι το ίδιο ένοχοι όσο και αυτοί από τους οποίους λαμβάνουν εντολές. Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο και μερικά κανάλια περιορισμένης εμβέλειας (με δημοσιογράφους που τιμούν το επάγγελμα τους) ο Ελληνικός λαός θα κοιμόταν ακόμα όπως θέλουν αυτοί. ΤΟΥΣ ευχαριστούμε πολύ για την ”ενημέρωση” που μας προσφέρουν, και ειδικότερα ευχαριστούμε την ΝΕΡΙΤ/ΕΔΤ (που την πληρώνουμε κιόλας). Τους ενημερώνω λοιπόν όλους αυτούς ότι όπου σταθώ και όπου βρεθώ, σε καφενεία, χώρους εργασίας, δρόμοι και πλατείες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το κύριο θέμα σε κάθε συζήτηση και μαντέψτε τι λένε οι περισσότεροι ότι θα ψηφίσουν!…. Ακριβώς αυτό που φοβάστε περισσότερο. Συνεχίστε με το ίδιο βιολί όμως να ξέρετε ένα πράμα η μελωδία σας μας κούρασε. παίζετε συνέχεια τα ίδια!

Ν.Κ. Ο αγανακτισμένος 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-7-apriliou-2014#ixzz2y9HfdiHS

Exit mobile version