Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ελληνική Αυγή για την Αττική, Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπατών – Αρτέμιδας, Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ελληνική Αυγή για την Αττική, Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπατών - Αρτέμιδας, Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου κεντρικού τομέα Αθηνών με την Ελληνική Αυγή για την Αττική Κωνσταντίνου Παπαχρήστου. Ο συναγωνιστής Παπαχρήστου αναφέρθηκε στα προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή,όπως η εγκληματικότητα, και η ανεργία. Η Ελληνική Αυγή για την Αττική τόνισε ο συναγωνιστής θα είναι συμπαραστάτης στους δημότες, και θα αγωνιστεί μαζί τους  για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λόγω της αναλγησίας των αυτοδιοικητικών αρχών.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00

Συνεστίαση της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στην Παραλία Μαραθώνα

Συνεστίαση πραγματοποιήθηκε στην Παραλία του Μαραθώνα από την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”. Πάνω από εκατό Συναγωνιστές έδωσαν το παρόν στην ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των Μαραθωνιτών για το πρόγραμμα της “Ελληνικής Αυγής” και την σκευωρία που έστησε η χούντα Βενιζέλου Σαμαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Δημήτρης Κανελλόπουλος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αττική

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Συνταξιούχος Ιατρός Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικού Τομέα

Γιώργος Παπαγεωργίου

Ευγενία Χρήστου, Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος

Σύνοψη δραστηριοτήτων Ελληνικής Αυγής από 20-03-2014 έως 25-03-2014‏

Την Πέμπτη 20-03-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκαν ομιλίες των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων με την «Ελληνική Αυγή Σπάτων-Αρτέμιδος» και αναλύθηκαν οι επιμέρους θέσεις της Δημοτικής μας παράταξης!

Επειδή όμως η «Ελληνική Αυγή Σπάτων-Αρτέμιδας» μετουσιώνει-όπως ακριβώς και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή-τα λόγια σε έργα, το Σάββατο 22-03-2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Γρηγόρης Γερακόπουλος με το σώμα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και σύσσωμη την Τ.Ο. Αν. Αττικής «όργωσαν» τα Σπάτα και διέδωσαν τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής σε όλον τον Δήμο!

Ομοίως, την επόμενη ημέρα Κυριακή 23-03-2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Γρηγόρης Γερακόπουλος με κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων επισκέφθηκαν (οι μόνοι που το έπραξαν…) την πλατεία Ελ. Βενιζέλου στην Αρτέμιδα όπου οι Έλληνες παραγωγοί διέθεσαν τα  «προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες» και έδειξε εμπράκτως την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της Δημοτικής μας παράταξης στους Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι ενθουσιασμένοι δήλωσαν την στήριξη και υποστήριξή τους στην Ελληνική Αυγή!

Την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Γρηγόρης Γερακόπουλος με ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων έδωσαν το παρών στον Ιερό ναό Αγ. Μαρίνας στην Αρτέμιδα, συμμετείχαν στην Ιερή Δοξολογία και στον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και έγιναν δεκτοί με επευφημίες από τους δημότες, πράγμα που δεν παρατηρήθηκε κατά την-κυριολεκτικά τελευταία στιγμή- αργοπορημένη εμφάνιση του νυν Δημάρχου και λοιπών αιρετών….

Η «Ελληνική Αυγή Σπάτων-Αρτέμιδος» πιστή και συνεπής στις διακηρυχθείσες θέσεις της, αποδεικνύει εμπράκτως ότι βρίσκεται (και θα το πράττει συνεχώς) στο πλευρό του δημότη, του ελεύθερου επαγγελματία, του μαθητή, του ανέργου, του αγρότη, του αναξιοπαθούντα συνδημότη μας! Η «Ελληνική Αυγή Σπάτων-Αρτέμιδος» βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά του Δήμου, στον δρόμο, στις πλατείες, στα καταστήματα, στα σχολεία! Και όχι σε πολυτελή γραφεία-ανάκτορα, ούτε σε χρυσοπληρωμένα Δημαρχεία, το δυσβάστακτο κόστος των οποίων η νυν δημοτική αρχή φρόντισε να μετακυλήσει στους δημότες, εφαρμόζοντας στην πράξη το Λουδοβίκειο δόγμα με το οποίο ασκεί τα καθήκοντά της : «l’état, c’est moi» (Το Κράτος, είμαι εγώ….)

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αντιπροσωπεία από υποψηφίους με την Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο προέβησαν σε διανομή τροφίμων στην πόλη μας. Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε άπορες οικογένειες  οι οποίες λόγω της ανθελληνικής πολιτικής του μνημονίου έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση και τίθεται πλέον σοβαρό θέμα επιβίωσης. Καθεστωτικοί κυβερνήτες των ξένων δυνάμεων τι κι αν μας φυλακίζεται τι κι αν μας κόβεται την επιχορήγηση τι κι αν μας φιμώνεται με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ανοίξτε τα Νεοταξίτικα μάτια σας και δείτε επιτέλους ότι η Χρυσή Αυγή στέκεται στο ύψος των περιστάσεων διαφυλάσσοντας το καντήλι της φλόγας του Εθνικισμού με κάθε κόστος, για την σωτηρία της πατρίδος και του Έθνους μας. Με το πέρας της δράσης υποστηρικτές και Περιφερειακοί σύμβουλοι, παρουσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη συναντήθηκαν σε γνωστό κατάστημα της Ανατολής Ιωαννίνων ακούγοντας τα σοβαρά προβλήματα των κατοίκων και αναλύοντας τα τεκταινόμενα της ημέρας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh19#ixzz2yC0QPlE0

Exit mobile version