Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με αέρα κοπανιστό προσπαθεί ο Σαμαράς να αποπροσανατολίσει από το σκάνδαλο της σκευωρίας

Με αέρα κοπανιστό προσπαθεί ο Σαμαράς να αποπροσανατολίσει από το σκάνδαλο της σκευωρίας

Ο καταρρέων πρωθυπουργός μετά την δημοσιοποίηση της ομολογίας Μπαλτάκου, η οποία ήταν η χαριστική βολή στην χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, προσπαθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Βασικός πυλώνας του νέου επικοινωνιακού σόου θα είναι τα… καλά νέα της οικονομίας. Μετά την σφαλιάρα από την Moody’s ο όχι για πολύ ακόμα πρωθυπουργός προσπάθησε να θολώσει τα νερά με εξαγγελίες από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους.

Οι δήθεν παροχές του Σαμαρά δεν είναι τίποτα άλλο από την υποχρέωση του Δημοσίου να συμψηφίζει τα χρέη του με τις οφειλές προς τους ιδιώτες. Να θυμίσουμε πως ο βασικός λόγος που δημιουργήθηκε η φούσκα του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι η μη πληρωμή των οφειλών του κράτους σε ιδιώτες και η παράλληλη απαίτησή του από τους ιδιώτες να πληρώσουν άμεσα τα χρέη τους.

Τώρα ο Σαμαράς ανακοίνωσε εφεξής συμψηφισμό των οφειλών του ΦΠΑ όχι μόνον από και προς το Δημόσιο αλλά και μεταξύ ιδιωτών για επιχειρήσεις και επιτηδευματίες με ετήσιο τζίρο έως και 500.000 ευρώ, ο οποίος θα νομοθετηθεί άμεσα και θα εφαρμοστεί… στο φθινόπωρο!

Ο γκρεμισμένος πρόεδρος της ΝΔ διάβασε ένα κείμενο καθιστός, καθώς μετά την ομολογία Μπαλτάκου δεν έχει βρει ακόμα το σθένος να κάνει δηλώσεις όρθιος, με το οποίο ούτε τον εαυτό του δεν κατάφερε να πείσει!

Η ολοκληρωτική κατάρρευση της χούντας Σαμαρά- Βενιζέλου είναι θέμα χρόνου. Σύντομα οι σκευωροί θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και μέσω της λαϊκής ετυμηγορίας των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-aera-kopanisto-prospathei-o-samaras-na-apoprosanatolisei-apo-to-skandalo#ixzz2yCUPQaR9

Exit mobile version