Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ν.Δένδιας κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για εκβιασμό επειδή υπερασπίζονται τον εαυτό τους!

Να προβεί στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να διαπιστωθεί αν πράγματι μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν στην κατοχή τους βίντεο ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό από υποκλοπή συνομιλιών τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τη ΧΑ ως “μέσο εκβίασης”, ζητά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ο κ. Δένδιας απέστειλε αναφορά προς την κυρία Κουτζαμάνη «με ενδεικτικά δημοσιεύματα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, σχετικά με το ενδεχόμενο κατοχής από μέλη της «Χρυσής Αυγής» οπτικοακουστικού υλικού» και με επιστολή του ζητά παραλλήλως από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να προβεί στις δέουσες ενέργειες «για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού».
Διαβάστε την επιστολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:«Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω – ενδεικτικά προσκομιζόμενα – δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της «Χρυσής Αυγής» (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού».
Είναι εμφανές ότι το πολιτικό σύστημα “τρίζει” και δεν θα αντέξει και άλλα βίντεο.
Φυσικά ένας κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει βίντεο παρανομως αποκτηθέντα, για να αποδείξει την αθωότητά του.
Πάντως θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα στοιχειοθετήσει η Ε.Κουτζαμάνη η οποία – κατά τον Π.Μπαλτάκο – διορίστηκε στην θέση αυτή λόγω της ιδιαίτερης σχέσης της με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου το αδίκημα του “εκβιασμού”. καθώς πλέον ο Λαϊκός σύνδεσμος την κατηγορεί ευθέως για συμμετοχή στην “κυβερνητική εγκληματική οργάνωση”…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Exit mobile version