Μια συγκλονιστική αποκάλυψη περιλαμβάνει η ιστοσελίδα της τηλεοπτικής εκπομπής «Μακελειό» σήμερα, σχετικά με τον ανεκδιήγητο υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, τον απελευθερωτή του Ξηρού, την «Νικολούλη» των ορφανών ρουκετών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο πλαισιώνεται από φωτογραφίες και εφημερίδες του 2005, ο Δένδιας πέρα από φίλος των μασόνων είναι και συνεργάτης των Ρότσιλντ.
Η τοπική εφημερίδα «Κέθρος» τον Σεπτέμβριο του 2005 έχει ρεπορτάζ από την βράβευση του Λόρδου Ρότσιλντ, από τον Δήμο Κασσωπαίων. Στις φωτογραφίες που περιβάλουν το εν λόγω ρεπορτάζ φαίνεται εμφανώς ο Δένδιας δίπλα από τον Λόρδο. Ποια είναι όμως η εν λόγω οικογένεια τραπεζιτών και ποια η σχέση της με την Ελλάδα;
Σύμφωνα με το ιστορικό αρχείο της Τράπεζας της Ελλάδος, η οικογένεια Ρότσιλντ, αποτελούν τους πρώτους μεγαλομέτοχους της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ιστορικό αρχείο «Από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841, ήταν το ελληνικό κράτος με 1.000 μετοχές, ο Νικόλαος Ζωσιμάς με 500 μετοχές, ο Ιωάννης-Γαβριήλ Εϋνάρδος με 300, ο βασιλιάς Λουδοβίκος Β’ της Βαυαρίας με 200, ο Κωνσταντίνος Βράνης με 150, ο Θεόδωρος Ράλλης με 100, o Ιούλιος Έσσλιν, οι τραπεζίτες Ρότσιλντ, κ.ά. Το πλειοψηφικό πακέτο, δηλαδή οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών, ήταν των Ρότσιλντ.»
Ο εν λόγω τραπεζιτικός όμιλος, ερχόμενοι στην πολύ πρόσφατη Ελληνική Ιστορία, προσελήφθη από το Ελληνικό Δημόσιο, προκειμένου να λάβει συμβουλευτικό ρόλο στην πώληση της Proton Bank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Την κατάληξη της όλης ιστορίας, πλέον την ορίζουν οι εισαγγελείς και οι ανακριτές, όπως όλοι γνωρίζουμε.
Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ του «Μακελειό»
Η οικογένεια Ρότσιλντ βρίσκεται εδώ και 200 χρόνια στην εξουσία όλου του τραπεζικού συστήματος. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Δένδιας υπήρξε και ίσως συνεχίζει να είναι συνεργάτης τους στην Κέρκυρα, όπου οι Ρότσιλντ διατηρούν τεράστια βίλα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτές είναι οι φωτογραφίες τους μαζί σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ΚΕΘΡΟΣ!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pera-apo-filos-twn-masonwn-einai-kai-filos-ths-oikogeneias-rotsilnt-o-dendi#ixzz2yERv8ife