Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρώμικα σχέδια από Τζιτζικώστα και Σαμαρά στην Κεντρική Μακεδονία

Βρώμικα σχέδια από Τζιτζικώστα και Σαμαρά στην Κεντρική Μακεδονία

Του Φ. Γραικού, υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης με την “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”

Τι να πει κανείς για την προεκλογική εκστρατεία του κ.Τζιτζικώστα; Παρακολουθώντας κάποιος τις κινήσεις του θα παρατηρήσει ότι προσπαθεί εναγωνίως να περάσει το μήνυμα στο κόσμο ότι δεν έχει σχέση με τη ΝΔ και αντιστέκεται στα μνημονιακά μέτρα, με δηλώσεις τύπου «είναι λάθος η επιμήκυνση της ημερομηνίας του φρέσκου γάλακτος» ξεχνώντας ποιοι ορίζουν τέτοιες πολιτικές. Ταυτόχρονα «επιτίθεται» στον κ.Ιωαννίδη με ανούσιες δηλώσεις, παίζοντας το παιχνίδι του «αντάρτη» και του «νομοταγούς» πολιτικού.

Το σχέδιο αυτό, έμπνευσης εκ των κεντρικών της ΝΔ, δημιουργήθηκε αφενός για να παραπλανήσει τους απογοητευμένους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους που στρέφονται προς την Χρυσή Αυγή, δίνοντάς τους την κάλπικη επιλογή ενός δεξιού που «αντιστέκεται» στο σύστημα, αφετέρου ώστε να διατηρήσει την κυριαρχία της νέας δημοκρατίας σε μια από της σημαντικότερες περιφέρειες όπως αυτή της Κ. Μακεδονίας. Πολύ απλά όλες οι κόντρες μεταξύ Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα είναι στημένες και για αυτό δεν έχει ακουστεί τίποτα ουσιώδες μέσα από αυτές. Βρώμικο ρόλο διαδραματίζουν επίσης τα τοπικά και μη ΜΜΕ, αφού προβάλλουν συνέχεια την ανύπαρκτη κόντρα με βαρύγδουπους τίτλους.

Για να μπορέσει να αντιληφθεί κανείς το τι πραγματικά συμβαίνει, αρκεί να αναλογιστεί τα εξής στοιχεία. Ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης διέρρηξε τις σχέσεις του με τη ΝΔ το 2010, όταν ο Αντώνης Σαμαράς του απαγόρευσε να επιλέξει για υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης τον αδερφό του Διονύση Ψωμιάδη και τον υποχρέωσε (η γνωστή πλέον σε όλους αρχή του ηγέτη – Führerprinzip, σύμφωνα με κάποιους δικαστικούς) να δεχτεί την υποψηφιότητα για αυτή τη θέση του … Απ. Τζιτζικώστα. Εν ολίγοις, ο Τζιτζικώστας αποτελεί πολιτικό εγκάθετο του Σαμαρά στα τεκταινόμενα της αυτοδιοίκησης της Κ. Μακεδονίας.

Το συμπέρασμα που προκύπτει λοιπόν είναι ή ότι ο κ. Τζιτζικώστας τα έχει «χαμένα» και προβαίνει σε διάφορες δηλώσεις, μήπως κερδίσει καμία ψήφο (κοινώς ρίχνω άδεια να βγάλω γεμάτα) ή ότι λειτουργεί σε απόλυτο συντονισμό με τον Αντώνη Σαμαρά, με σκοπό να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό λαό και να ανακόψουν την Ελληνική Αυγή που έρχεται σαρωτικά να φέρει την κάθαρση στη τοπική αυτοδιοίκηση. Επειδή όμως δεν διεκδικούμε το αλάνθαστο και δίνουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους να αποδείξουν ποιοί πραγματικά είναι, καλούμε τον κ. Τζιτζικώστα να απαντήσει ευθέως στα εξής:

1) είναι εγκάθετος του Σαμαρά;

2) αποκηρύττει το μνημόνιο;

3) είναι υπέρ η ενάντια στις πολιτικές της ΝΔ;

Φυσικά δεν περιμένει κανείς απάντηση, αφού αυτή προδιαθέτει θάρρος και ειλικρίνεια, αρετές που από ότι φαίνεται δεν διαθέτει ο προσωρινός περιφερειάρχης.

Ας καταλάβουν ο κ. Τζιτζικώστας και ο κ. Ιωαννίδης και όλοι οι άλλοι που βλέπουν τους πολίτες μόνο σαν αριθμούς και ψήφους πως οι Έλληνες δεν τρώνε πλέον «κουτόχορτο» και αυτές οι εκλογές είναι η αρχή του τέλους της φαυλοκρατίας στη τοπική αυτοδιοίκηση, με τον αέρα κάθαρσης που θα φέρει η Ελληνική Αυγή για τη Κεντρική Μακεδονία. 

http://www.xathess.gr/

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/brwmika-schedia-apo-tzitzikwsta-kai-samara#ixzz2yFCeSj00

Exit mobile version