Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Να συλληφθούν, ύστερα από μήνυση της Χ.Α., Ο πρωθυπουργός, οι αρμόδιοι υπουργοί, και να κλείσουν όλα τα κανάλια, για το υλικό με συνομιλίες και βίντεο που προέβαλαν και ήταν προϊόν υποκλοπής!

Ι.Λ.

Παραλήρημα Βενιζέλου λίγο πριν το οριστικό πολιτικό του τέλος

Τις τελευταίες ήμερες όλοι μας παρακολουθούμε έκπληκτοι την προσπάθεια της υποδουλωμένης Ελληνικής Κυβέρνησης να θεωρήσει «λήξαν» το θέμα της Συνταγματικής εκτροπής που με αδιαμφισβήτητα στοιχεία αποκάλυψε στην Βουλή των Ελλήνων ο Ηλίας Κασιδιάρης και να «προβάλει με υπερηφάνεια» την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Κάθε νοήμων Έλληνας Πολίτης λοιπόν αναρωτιέται: «Πόσο χαρούμενος θα πρέπει να είμαι που θα χρεωθώ και άλλο;» Συγκεκριμένα, πληροφορίες σε διάφορα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης κάνουν λόγο για δανεισμό της τάξεως των 2 ή 3 ή ακόμα και 5 δις Ευρώ από τις αγορές. Θεωρώντας λοιπόν ότι εμείς οι Έλληνες πολίτες είμαστε 10 εκατομμύρια, τούτο σημαίνει ότι ο Σαμαράς και η συμμορία του θέλουν να χρεώσουν κάθε Έλληνα (ακόμα και τα μικρά Ελληνόπουλα) 200 ή 300 ή 500 Ευρώ ΕΠΙΠΛΕΟΝ και ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, γιατί θα γίνουμε ακόμα περισσότερο οικονομικά υπόδουλοι στους
Τραπεζίτες και στα ξένα οικονομικά συμφέροντα. Λαμβάνοντας μάλιστα υπ’ όψη ότι το Δημόσιο χρέος είναι 260 δις Ευρώ τούτο σημαίνει οι προδοτικές Κυβερνήσεις των τελευταίων 40 ετών ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ (ακόμα και τα μικρά παιδία) ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 26.000€. Τι μας λέει λοιπόν η Κυβέρνηση; «Να είστε χαρούμενοι γιατί θα αυξήσουμε το χρέος κάθε Έλληνα από 26.000€ στις 26.500€». Επιπλέον  «καμαρώνουν» για το πρωτογενές πλεόνασμα που λογιστικά δημιούργησαν και το πλήρωσαν χιλιάδες Συμπατριώτες μας με την ίδια τους την ζωή (αυτοκτονίες) και το οποίο σπεύδουν να ξοδέψουν για «εξαγορά ψήφων» λίγο πριν τις Εκλογές. Ύστερα από όλα αυτά εύλογα αναρωτιέται ο μέσος Έλληνας: «Ποιος «απειλεί» (όπως χαρακτηριστικά λέγεται αυτής τις μέρες στα καθεστωτικά μέσα); Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος που εξέφρασε την άποψή του για το χρέος και τον έκλεισαν φυλακή; Ο Ηλίας Κασιδιάρης που λέει σε λίγες ημέρες έρχονται εκλογές; Μήπως τελικά η πραγματική απειλή είναι ο Σαμαράς και η παρεούλα του που αφού κατέλυσαν το Σύνταγμα και εξευτέλισαν την Δικαιοσύνη για να εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή, επιδιώκουν τώρα να χρεώσουν ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ;» Μήπως πιστεύουν ότι είμαστε ηλίθιοι; Σύντομα έρχονται οι εκλογές και θα τους δείξουμε ποια είναι η νοημοσύνη των Ελλήνων!!!

Μ.Α.

(ψηφοφόρος που το 2012 έδωσε την δυνατότητα στους κυβερνώντες να κάνουν αυτά τα αίσχη που αναφέρονται παραπάνω)

Στα χνάρια του Ερντογάν ο Σαμαράς: Προληπτική λογοκρισία υπό τον τρόμο νέων συγκλονιστικών αποκαλύψεων

Πλήρης ταύτιση απόψεων ΚΚΕ  Σαμαρά , για το θέμα των αποκαλύψεων Μπαλτάκου , πριν από λίγο(07/04/2014) στην εκπομπή του Παπαδάκη. Κάλυψε απόλυτα την κυβέρνηση και τους Δένδια Αθανασίου  και είπε ότι το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να εξαφανιστεί η Χ.Α . Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και θαυμασμό

Παναγιώτης

Ποτέ και καμία συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στο βίντεο/ανακοίνωση του Σαμαρά, μετά την αποκάλυψη τμήματος της συνομιλίας Κασιδιάρη-Μπαλτάκου,ο Σαμαράς λέει ξεκάθαρα ότι εκείνος είναι που σας διώκει.

Λέει: “Όσον αφορά την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, θα ήθελα να τονίσω ορισμένα αυτονόητα πράγματα. Είμαι εκείνος ο οποίος πολέμησε εξ’αρχής τη Χρυσή Αυγή, σκληρότερα απ’ οποιονδήποτε άλλο. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ” !

“Δε θα επιτρέψω ΠΟΤΕ να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής”… Αυτό πιθανότατα οι περισσότεροι το εξέλαβαν ως αναφορά στο ότι δε θα επιτρέψει ο ντόρος που δημιουργήθηκε απ΄ το βίντεο να ταρακουνήσει την “ηρεμία” που υπάρχει στην πολιτική ζωή και το “πρόγραμμα” του. Η Χρυσή Αυγή ήταν ρυθμιστής πριν τις διώξεις. Γι’ αυτό και έγιναν οι διώξεις. Επειδή ο Σαμαράς ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΈΤΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ! Μα πως ξέρει την απόφαση της “δικαιοσύνης”; Αν ήταν αθωωτική λόγο έχει ο Σαμαράς να λέει με τέτοια “πυγμή” και βεβαιότητα “Δε θα επιτρέψω ποτέ!”; Αυτό που λέει κι ο τρόπος που το λέει είναι μια παραδοχή. Δηλαδή τι σημαίνει “Δε θα επιτρέψω ποτέ”; Παραδέχεται δηλαδή ότι το αν γίνει η όχι ρυθμιστής ΧΑ είναι στο χέρι του.

Μετά τιμής
Α. Μ.

Σε ειδικό δικαστήριο ο Δένδιας και όλοι οι εκβιαστές της χούντας Σαμαρά

Φίλοι Συναγωνιστές, η 25η Μαΐου πλησιάζει και το υπάρχον πολιτικό σύστημα θα διαλυθεί δια παντός. Όσο και να θέλουν να επηρεάσουν τον κόσμο δυστυχώς το αίμα νερό δεν γίνεται και η σημερινή κλεπτοκρατία δεν θα αντέξει. Στη κλεπτοκρατία του σήμερα κυριαρχούν οι μεγαλύτεροι απατεώνες και τοκογλύφοι, οι ηγέτες του σημερινού πολιτεύματος σπείρουν τον φόβο με την απαισιοδοξία τους , τους φόρους ,την ανεργία , την υποτίμηση του ανθρώπινου νου και παράλληλα όταν φτάνει η ώρα της κάλπης τροφοδοτούν τον κόσμο με ελπίδα. Η τακτική του φόβου και της ελπίδας είναι γνωστή από τα χρόνια του Περικλή .Αυτή η τακτική απέδωσε καρπούς αλλά η ώρα που ο λαός θα αφυπνιστεί είναι ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΆ.Η τακτική αυτή και γενικότερα το όλο σχέδιο του αποπροσανατολισμού δεν θα μπορούσε να φέρει αποτέλεσμα δίχως την συμπαράσταση των βρόμικων Μ.Μ.Ε που διαστρεβλώνουν την αλήθεια , μεταφέροντας ψέματα και προσπαθούν με την απαισιοδοξία τους να κοιμίσουν τον λαό. Η σημερινή κλεπτοκρατία αφήνει να δρουν ανενόχλητοι οι έμποροι ναρκωτικών, όπου είναι οι ίδιοι που ντύνονται κουκουλοφόροι και καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου. Είναι αυτοί που παρεμποδίζουν τις νόμιμες πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής , είναι οι ίδιοι που λεηλατούν τα πάντα στο πέρασμα τους. Και ποιά είναι η τιμωρία τους; Απολύτως καμία !! Ο λόγος είναι ότι εξυπηρετούν όλα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία σας! Να μένουν εκτός φυλακής αυτοί οι τρομοκράτες και να μπαίνουν στη φυλακή ο αρχηγός και οι βουλευτές νόμιμου πολιτικού κόμματος,μόνο και μόνο επειδή κόβουν ψήφους από άλλους .  Όσο επικρατεί η ατιμωρησία πολιτικών-προδοτών του Έθνους, Παπανδρέου, Δένδια, Ευθυμίου, Σαμαρά και λοιπών τόσο θα δρουν ανενόχλητα στο εσωτερικό της χώρας οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι, καθορίζοντας τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων. Ο καθορισμός των ζωών μας από σιωνιστές, απατεώνες και η ατιμωρησία των κλεφτών-δολοφόνων χιλιάδων Ελλήνων είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σημερινής δημοκρατίας. Οι εκλογές του Μαΐου θα αναδείξουν την δύναμη της Χρυσής Αυγής !

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ζήτω ο Αρχηγός !
Ζήτω η Νίκη !
Γιάννης,Βριλήσσια

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Βουλευτές όλων των κομμάτων ομολογούσαν τις πολιτικές διώξεις στους δημοσιογράφους!

Γιατί στην περίπτωση ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ δεν κινήθηκε η  εισαγγελία για την προβολή υποκλαπέντος βίντεο; Ο νόμος που ορίζει σαν κακούργημα την καταγραφή προσωπικών δεδομένων είναι αντισυνταγματικός ,σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας του αρ. 25 του Συντάγματος. ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν είναι κακούργημα η καταγραφή  χωρίς συναίνεση, αλλά πλημμέλημα. Το νόμο τον έφτιαξε ο Βενιζέλος για να καλύπτει τους απατεώνες.

Ε.Χ.

Ο Δαυίδ Χάρρις τσαντίστηκε με τους υποτακτικούς του: Προστάζει να συνεχιστεί η σκευωρία μέχρι τέλους!

Αποκαλύπτεται ότι παρενέβησαν στη δικαιοσύνη ο Δένδιας και ο Αθανασίου κατ’ εντολή Σαμαρά και αυτοί ασχολούνται με τις δήθεν σχέσεις Χρυσής Αυγής και ΝΔ. Αποκαλύπτεται ότι καταλύεται το σύνταγμα των Ελλήνων και αυτοί απαγορεύουν νέα βίντεο που θα φωτίσουν τον Ελληνικό λαό για την προσβολή της Δημοκρατίας. Αποκαλύπτεται ότι 6 βουλευτές έχουν μπει φυλακή παράνομα και αυτοί ασχολούνται με το αν είναι παράνομο το βίντεο. Πού θα πάει πια αυτή η κατάσταση; Έχετε δίκαιο έχουμε ΧΟΥΝΤΑ. Αυτός είναι ο ορισμός της χούντας. Πότε θα βάλετε τέλος ρε παιδιά σε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα; Περιμένουμε τις νέες αποκαλύψεις για τις οποίες δε θα έχουν δικαιολογίες και ήδη είμαστε αποφασισμένοι. 18 Μαΐου όλοι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Νίκος Καρδίτσα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-8-apriliou-2014#ixzz2yFFBG2AS

Exit mobile version