Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Εύβοια – Βοιωτία, Δυτική Ελλάδα, Νότια Προάστια, Πύργος, Συνέντευξη υπ. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Εύβοια - Βοιωτία, Δυτική Ελλάδα, Νότια Προάστια, Πύργος, Συνέντευξη υπ. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Το Σάββατο 29-3-2014 η Τ.Ο. Αρτέμιδας πραγματοποίησε μία ακόμη ενημερωτική δράση. Δεκάδες Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές «όργωσαν» τις περιοχές Βαρνάβα, Γραμματικό και Μαραθώνα.

Οι δημότες για ακόμη μία φορά αγκάλιασαν τα μέλη της Τ.Ο. και φυσικά προμηθεύτηκαν την εφημερίδα του κινήματος. Ο κοινωνικός ιστός που προσπαθεί μανιωδώς να διαλύσει η εθελόδουλη συγκυβέρνηση ανδρείκελων μπορεί να ελπίζει μόνο στο Εθνικιστικό κίνημα προκειμένου να ανακτήσει την συνεκτικότητα του.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ενημερωτικές δράσεις στη Χαλκίδα

Σχεδόν καθημερινές είναι οι ενημερωτικές δράσεις στην πόλη της Χαλκίδας, την έδρα της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας.Παρά την συνεχιζόμενη παρενόχληση της νόμιμης πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τις τοπικές αστυνομικές αρχές -κατόπιν εντολών της εγκληματικής συμμορίας της συγκυβέρνησης- οι συναγωνιστές φροντίζουν να μην μείνει ούτε ένας συμπολίτης χωρίς να ενημερωθεί για την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μπορεί το ξενόδουλο προδοτικό κατεστημένο να έχει υπό τον έλεγχό του τα ΜΜΕ, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρει να δαμάσει τη δύναμη της θέλησης των Εθνικιστών. Στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης, χέρι με χέρι και πόρτα με πόρτα, οι Χρυσαυγίτες διαδίδουν τη φωνή της Ελλάδας που εξεγείρεται, τη φωνή της Ελλάδας που αντιδρά στην αργή δολοφονία της από τους ίδιους τους κυβερνήτες της, τη φωνή του Λαϊκού Εθνικισμού.

ΧΑΛΚΙΔΑ:
Κιαπέκου 1
Κυριακή: 19.00-21.00
Τηλ.: 6978 804153

Ομιλία Αρβανίτη και συναγωνιστών στις Καμάρες Αχαΐας

Σε εκδήλωση φίλων και οπαδών του Λαϊκού Συνδέσμου, που διοργάνωνε η Τ.Ο. Αιγίου στις Καμάρες,  βρέθηκαν ο βουλευτής Αχαΐας κ. Μιχάλης Αρβανίτης και υποψήφιοι συναγωνιστές με το συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα”.

Ο κόσμος υποδέχτηκε τους συναγωνιστές με μεγάλη χαρά και αμέσως τους πλαισίωσαν, προκειμένου να ακούσουν δια στόματος των, για όλα αυτά που έγιναν, αλλά και που θα γίνουν από τη Χρυσή Αυγή ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Την ομιλία ξεκίνησε πρώτος ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αιγίου, συναγωνιστής Βασίλης Μερτής όπου αναφέρθηκε κυρίως σε ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιφέρεια της επαρχίας Αιγιαλείας, μετά η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για το νομό Αχαΐας, Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη, όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Αχαΐας και στις λύσεις που προτίθεται να δώσει με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Χρήστος Ρήγας.

Τέλος, ο συναγωνιστής βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης ο οποίος με τον γνωστό πύρινο λόγο του, ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σχετικά με την τεράστια αποκάλυψη που ξεκίνησε με το βίντεο Μπαλτάκου και τις στημένες διώξεις που δέχεται το εθνικιστικό μας κίνημα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κόσμος απόλαυσε την παρέα των συναγωνιστών μας και τους αγκάλιασε με τα ζεστά τους λόγια λέγοντάς τους ότι ο λαός της Αιγιάλειας, αλλά και όλος ο ελληνικός λαός θα είναι στο πλευρό τους, γιατί είναι το μόνο αγνό πατριωτικό κίνημα που πραγματικά νοιάζεται για την Πατρίδα και που γι αυτό αδίκως διώκεται.

Ομιλία στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Την Πέμπτη 03-04-2014 πραγματοποιήθηκε  στην τοπική Νοτίων προαστίων στον Άλιμο ομιλία από τον συναγωνιστής – βουλευτή  και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Ηλία Παναγιώταρο.  Η αίθουσα κατακλύστηκε από συναγωνιστές των οποίων το ηθικό και η πίστη τους για την νίκη είχε ανέβει στα ουράνια μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Ηλίας  Παναγιώταρος με τον γλαφυρό τρόπο που πάντα τον διακρίνει σκιαγράφησε τα γεγονότα και απέδειξε ότι το σάπιο πολιτικό σύστημα μετράει πλέον μέρες και το αργότερο ως τις 25 Μαϊου θα έχει τελειώσει. Όπως είπε ο ομιλητής το μόνο που απομένει να κάνουμε όλοι εμείς είναι ν’αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ως τις εκλογές ώστε να μην υπάρξει ούτε μία χαμένη ψήφος. Όλοι λοιπόν, κατέληξε πρέπει να είμαστε εκλογικοί αντιπρόσωποι. Την ομιλία έκλεισε ο γραμματέας της τοπικής Νικόλαος Ταβουλάρης τονίζοντας να είμαστε πάντα σε εγρήγορση  και να ενημερωνόμαστε από την κεντρική σελίδα  για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Τέλος, η ομιλία έκλεισε ψέλνοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ:
Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου, 3ος όροφος, Άλιμος
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00 και Σάββατο 11:00 – 14:00
Προσωρινό τηλέφωνο επικοινωνίας 6978468291, 2109810421

Τ.Ο. Πύργου: Ομιλία για την αποκάλυψη της σκευωρίας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για την πολιτική σκευωρία ενάντια στη Χρυσή Αυγή, πραγματοποιήθηκε ομιλία στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου από τον συναγωνιστή Νίκο Κωνσταντίνου. Αναγνώστηκαν επίσης αποκαλυπτικά αποσπάσματα από ομιλίες βουλευτών άλλων κομμάτων που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς η κυβέρνηση ήθελε να εκβιάσει την Χρυσή Αυγή, απειλώντας ακόμα και σήμερα με περισσότερες διώξεις άνευ στοιχείων. Πλέον οι Έλληνες γνωρίζουν με στοιχεία το βρώμικο παρασκήνιο και τις υπόγειες διεργασίες μιας συνταγματικής εκτροπής που πληγώνει την λαϊκή κυριαρχία και στέλνει αθώους ανθρώπους στη φυλακή επειδή τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι σε μια αδίστακτη κλίκα επίορκων. Στο τέλος της εκδήλωσης αναγνώστηκε το διαδικτυακό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, όπως κάθε εβδομάδα.

ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00 – 13:00
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 – 21:00

Συνέντευξη υπ. Περιφερειάρχη “Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο” Σάββα Σπυρίδη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh-janthh-komothnh-kabala-drama-a#ixzz2yHRmluwj

Exit mobile version