Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία Μιχελάκη: Ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε την Χρυσή Αυγή φυλακή – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Πριν πούμε το οτιδήποτε περί του ζητήματος, να τονίσουμε ότι η ομολογία είναι σε δημόσιο βίντεο, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Στον Ενικό», οπότε ας μην προτρέξει η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη να διατάξει κάποια κατεπείγουσα έρευνα για το ζήτημα.

Στην εν λόγω εκπομπή εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός εσωτερικών της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά, Μιχελάκη, ο οποίος προέβη σε συγκλονιστικές ομολογίες, παραμένοντας εντελώς ατάραχος, αποδεικνύοντας την αναλγησία της εξουσίας.

Αφότου παρέθεσε το «επιχείρημα» ότι δεν γίνεται να υπάρχουν «υπόγειες διαδρομές» μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΝΔ, ενώ παράλληλα η ΝΔ ασκεί την δίωξη αυτή, γεγονός που είναι αληθές, έγινε και πιο σαφής στον λόγο του, λέγοντας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι «ο Σαμαράς του έβαλε φυλακή». Βέβαια έσπευσε να «διορθώσει» λέγοντας ότι εννοούσε ότι «η δικαιοσύνη τους έβαλε φυλακή».

Δεν μοιάζουν και ιδιαιτέρως οι λέξεις «Σαμαράς» και «δικαιοσύνη», ώστε να έγινε σαρδάμ, οπότε μάλλον ο Μιχελάκης άθελα του είπε την αλήθεια και έσπευσε μετά να ανασκευάσει.

Πέραν αυτοί η φράση «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή» συνάδει και με την υπόλοιπη επιχειρηματολογία του στην εκπομπή, όπου γινόταν μία διαφήμιση από μέρους του, της ΝΔ ως διωκτικής δύναμης, κάνοντας λόγο για την αναφορά Δένδια και για την πρωτοβουλία που ανέλαβε η κυβέρνηση στην δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Τόνισε, μάλιστα, την προσφορά της κυβέρνησης του στην «ένωση των φακέλων», προκειμένου να αποδοθεί συλλογική ευθύνη. Συνεπώς δεν άξιζε να ανασκευάσει την δήλωση «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή», αφού όλη η υπόλοιπη επιχειρηματολογία του έλεγε ακριβώς αυτό.

Είναι τόσο πασιφανής η σκευωρία που δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε από τους εαυτούς τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-michelakh-o-samaras-tous-ebale-fulakh#ixzz2yIxFYMPl

Exit mobile version