Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μανία καταδίωξης διακατέχει τη Ρεπούση: «Μου επιτέθηκαν μαυροντυμένοι»

Μανία καταδίωξης διακατέχει τη Ρεπούση: «Μου επιτέθηκαν μαυροντυμένοι»

Προσπαθώντας να βγει από την πολιτική αφάνεια και στριμωγμένη από την λαϊκή χλεύη, η φανατική εθνομηδενίστρια Μαρία Ρεπούση ανακάλυψε ότι… «απειλήθηκε από ακροδεξιούς». Στον καθεστωτικό «Β(λ)ηματοδότη» διαβάσαμε τα εξής: «”Υπάρχουν οριζόντια ρεύματα ανάμεσα στη ΝΔ και στη Χρυσή Αυγή. Και η υπόθεση Μπαλτάκου το αποδεικνύει”. Αυτό δήλωσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κυρία Μαρία Ρεπούση κάνοντας τη Δευτέρα περιοδεία στην εκλογική της περιφέρεια, στον Πειραιά, όπου αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον κ. Μπαλτάκο και το βίντεο του υπόδικου Ηλ. Κασιδιάρη.

Η βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ όμως προέβη και σε μια ακόμη σοβαρότερη κατηγορία. Τέτοια ρεύματα, είπε, υπάρχουν και στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και αποκάλυψε επιθέσεις εναντίον της. Σας το μεταφέρω όπως ακριβώς το είπε: “Ήταν στα Χανιά, στην παρουσίαση του βιβλίου μου για τα Μαρασλειακά, και υπέστην επίθεση από ομάδα μαυροντυμένων που δεν ξεχώριζες αν είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες ή Χρυσή Αυγή. Μπήκαν μέσα στην αίθουσα, έβριζαν και με απειλούσαν ότι δεν θα φύγω ζωντανή από το νησί τους”».

Μετά το ρεζιλίκι που έπαθε αυτή η αρνησιπάτρις, με την μη συμμετοχή της ως υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά, προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια με διάφορες απίθανες ιστορίες. Είναι τόσο προβλέψιμο το σενάριο, ώστε δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι «μαυροντυμένοι».

Όσο για την λανθασμένη ιδιότητά της ως «βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ», που της αποδίδει ο «Β(λ)ηματοδότης», δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται απλώς για… τυπογραφικό λάθος ή αν ο ΔΟΛ «προδίδει» την μελλοντική κομματική στέγη της κυρίας αυτής, με τις τόσο «προχωρημένες» ανθελληνικές και ανιστόρητες θέσεις της, μιας και το καράβι της ρημαδο-ΔΗΜΑΡ βουλιάζει….

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mania-katadiwjhs-diakatechei-th-repoush-mou-epitethhkan-maurontumenoi#ixzz2yLT5sqKC

Exit mobile version