Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

xamail-letter__articleΈλληνες μην τους φοβάστε. Η Χούντα ιστορικά έπεφτε και θα πέφτει. Η κα Κουτζαμάνη να πάει για ύπνο και ας αφήσει τις απειλές. Τι μπορεί να σας κάνει; Τι είναι το αυτόφωρο για τους Έλληνες; Τι θα δικάσει; την υπεράσπιση σου με ένα βίντεο. Έχω εκνευριστεί με αυτά που άκουσα  σήμερα στα τσοντοκάναλα. Παιδιά πάμε μέχρι το κόκκαλο ή αυτοί ή οι Έλληνες! Έως  τη Νίκη…

Η.Κ.

Αλβανοί οι Βορειοηπειρώτες επιμένουν στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”

Αγαπητοί συναγωνιστές.

Θερμά σας παρακαλώ, να δημοσιεύσετε το στιγμιότυπο από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου – Ενικός, εχθές το βράδυ 7/4/2014, όπου ο κύριος Μιχελάκης της ΝΔ λέει ευθέως την φράσηο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή Στην συνέχεια παγώνει, ο Χατζηνικολάου γελάει αμήχανα και τέλος ο κύριος Μιχελάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο (ο πανικός του είναι έκδηλος) να ανακατασκευάσει αυτό που τόσο αυθόρμητα είπε… Προσθέτοντας, “η δικαιοσύνη τους έβαλε φυλακή εννοούσα…” Δεν θα περάσουν έτσι όλα αυτά ο κόσμος έχει καταλάβει πια τι συμβαίνει.

Ν.Π.

Οι μαϊμούδες ξεσάλωσαν: Η ομολογία Μπαλτάκου ωφέλησε την Νέα Δημοκρατία!

Συγχαρητήρια κε Κασιδιάρη για το ξεσκέπασμα των δοσίλογων της πατρίδος μας. Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τι κάνουν πίσω από την πλάτη του λαού. Πρέπει να πληρώσουν για τις τόσες αυτοκτονίες των Ελλήνων. Το μνημόνιο πρέπει να εξαφανιστεί από την Ελλάδα για να δούμε άσπρη μέρα. Κε Κασιδιάρη συνεχίστε το έργο σας. Θέλουμε ελεύθερη, ορθόδοξη ΕΛΛΑΔΑ.

Λ.Φ.

Ομολογία Μιχελάκη: Ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε την Χρυσή Αυγή φυλακή – ΒΙΝΤΕΟ

Και λέω τώρα εγώ ο αμόρφωτος ο αδαής, ο άξεστος, αφού έτσι χαρακτηρίζουν τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές της Χ.Α οι μορφωμένοι και υπέρμαχοι της νομιμότητας και του συντάγματος κυβερνώντες, αναρωτιέμαι λοιπόν και λέω, εάν κάποιος βουλευτής του δήθεν συνταγματικού τόξου κατέγραφε σε κρυφή κάμερα έναν βουλευτή της Χ.Α και ο τελευταίος μέσα στο βίντεο φαινόταν να ομολογεί αυτά για τα οποία διώκεται ποινικά το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χ.Α. Τότε θα μιλούσαν για άθλιες μεθόδους; Θα μιλούσαν για υπόγειες διαδρομές; Θα ζητούσαν εξέταση του υλικού για πιστοποιηθεί η γνησιότητά του; Θα εκδιωκόταν ο καταγράψας την συνομιλία; Θα έβγαζε εγκυκλίους ή εισαγγελία; Τα αφήνω τα ερωτήματα στην κρίση του κόσμου. Όπως όμως κάποτε ο Καποδίστριας προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα της πείνας με την πατάτα, έτσι και σήμερα οι θιασώτες της παροιμίας να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι, προσπαθούν να εξαλείψουν την πείνα με……σανό. Μάλιστα παρέχουν και εσώκλειστες οδηγίες πως να κατεβαίνει αμάσητο. Όμως οι μέρες τους είναι μετρημένες. Όσο και να υπάρχουν κάποιοι που τους αρέσει το σανό ή κοινωνία έξω αλλά λέει και κουβεντιάζει στα πηγαδάκια. Ο κόσμος στέκεται και συμπαραστέκεται στον αγώνα της Χ.Α και θα φανεί αυτό στις κάλπες. Στεκόμαστε περήφανα δίπλα σας γιατί έχετε αποδείξει πως ο αγώνας σας είναι έντιμος και έχει γνώμονα την Ελλάδα και την πίστη του Χριστού μας την Αγία…..

Ρ.Τ.

Πάλι “καθάρισε” η Χρυσή Αυγή στον Άγιο Παντελεήμονα: τα μάζεψαν κι έφυγαν τα συνεργεία του Καμίνη – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-9-apriliou-2014#ixzz2yLjRvtjf

Exit mobile version