Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Τρίπολη, Σαλαμίνα, Καστοριά

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Τρίπολη, Σαλαμίνα, Καστοριά

Την Πέμπτη, 03-04-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Γεώργιου Παπαγεωργίου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιοποίησε ο Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» Ηλίας Κασιδιάρης. Το επίμαχο βίντεο προβλήθηκε στην αίθουσα ομιλιών και το αβίαστο συμπέρασμα όλων ήταν ότι το σάπιο και ξενοκίνητο συνονθύλευμα που συγκυβερνά την Πατρίδα μας συνειδητοποίησε έντρομο ότι  ο γ.γ. της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος εξομολογήθηκε στον Βουλευτή του Κινήματος Ηλία Κασιδιάρη, ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, έχων σώας τας φρένας και έχων πλήρη συνείδηση των υπ’αυτού λεχθέντων, αυτό που βροντοφωνάζουν οι Έλληνες Εθνικιστές, γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και κρύβουν επιμελώς τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης, οι τοκογλύφοι εντολοδότες τους και η ξενοκίνητη χούντα του μνημονίου : Η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι ΚΑΘΑΡΑ και ΜΟΝΟΝ πολιτική, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ παρενέβαιναν καθ’όλη την διάρκεια των ανακριτικών ελέγχων με συνεχείς οχλήσεις προς τους επίορκους δικαστικούς, ο Αρχηγός και Οδηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι παντελώς ΑΘΩΟΣ, οι δε λοιποί Συναγωνιστές Βουλευτές και τα στελέχη του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος είναι το ίδιο ΑΘΩΟΙ, άπαντες είναι παράνομα προφυλακισμένοι,  διαπράττεται συνεχής παραβίαση ΟΛΩΝ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στερούνται δε οι απαγγελθείσες κατηγορίες (όπως και οι σχηματισθείσες δικογραφίες)  έστω και μισού αποδεικτικού στοιχείου!! Όλα έγιναν, επειδή η Χρυσή Αυγή έκοβε ψήφους(!!!) από την Νέα Δεινοκρατία!!!

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος με την «Ελληνική Αυγή για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα» Γρηγόρης Γερακόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας ότι «οι καιροί κυοφορούν θύελλες!»  Και πράγματι, εάν ερμηνεύσει κανείς τις αναταράξεις στις οποίες περιέπεσε η συγκυβέρνηση των επικίνδυνων από τις εξομολογήσεις του γ.γ. κ. Μπαλτάκου, δεν αποκλείεται να μεθοδεύεται αλλαγή στην σκυτάλη της εξουσίας, θέλοντας να εκτονώσουν την ενδοκυβερνητική κρίση…. Τελείωσε τον λόγο του απευθύνοντας σε όλους το μήνυμα ότι «ο καθένας από εμάς πρέπει τώρα να λειτουργήσει ως θεματοφύλακας των Ιδεών, των Αρχών και των Αξιών του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος και να δώσει ό,τι μπορεί στον Ιερό μας Αγώνα, πρώτα για να απελευθερωθεί ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι Συναγωνιστές μας που κρατούνται παράνομα και δευτερευόντως για να εδραιωθεί μία Εθνική Κυβέρνηση!»

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ενημερωτική δράση στην Σαλαμίνα

Δυναμική ενημερωτική δράση της Τ. Ο. Σαλαμίνος. Συναγωνιστές /στριες της Τ. Ο. Σαλαμίνος με επικεφαλή τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νήσων Μιχαήλ Παπαδημητρίου , μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στην κεντρική διασταύρωση του νησιού , επί των λεωφόρων Σαλαμίνος , Ιπποκράτους και Αιαντείου. Επίσης συνομίλησαν με αρκετούς περαστικούς , οι οποίοι μας προέτρεψαν να συνεχείσουμε τον αγώνα μας. Η χούντα του μνημονίου θα καταρρεύσει στις 18 Μαΐου. Όυτε ένα βήμα πίσω!

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Ομιλία στην Τ.Ο. Τριπόλεως

Την Δευτέρα 7 Aπριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε η μηνιαία ολομέλεια της Τ.Ο. Τριπόλεως. Τα μέλη και οι υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση που έκανε ο Γραμματέας της Τ.Ο. κ. Ν.Σκαντζός για θέματα της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για θέματα που αφορούν την Τοπική Οργάνωση και την επικαιρότητα.

Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως
Πλατεία Κολοκοτρώνη. αρ. 8
Τηλέφωνο-φαξ 2710-224073

Ομιλία στην Καστοριά

Το απόγευμα της Δευτέρας 7 Απριλίου 2014 πραγματοποιήσαμε την έναρξη  λειτουργίας των γραφείων του Πυρήνα Καστοριάς. Δεκάδες συμπολίτες μας πέρασαν από τα γραφεία όπου έγινε συζήτηση για  τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής  σχετικά με την ενορχηστρωμένη σκευωρία εναντίον του κινήματος μας και  την ξεδιάντροπη κάλυψη της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου από την “ανεξάρτητη”  δικαιοσύνη. Έγινε ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των γραφείων μας, καθώς και  ενημέρωση για την πορεία του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική  Μακεδονία” που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στις  προσεχείς εκλογές. Η συμμετοχή και η συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα μας από όλους τους  φίλους και τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που πέρασαν απόψε από τα  γραφεία μας γεμίζει κουράγιο για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω !!! Η Ελλάδα θα νικήσει. Τα γραφεία του Πυρήνα Καστοριάς θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα από τις  19:00 το απόγευμα.

Πυρήνας Καστοριάς
11ης Νοεμβρίου 9 – 1ος
Όροφος Τηλ. 6972 230176

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh-janthh-komothnh-kabala-drama-a1#ixzz2yNa4V4Gb

Exit mobile version