Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ψοφοδεξιά επαναφέρει στην Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο υπό το βάρος της ομολογίας Μπαλτάκου

Η ψοφοδεξιά επαναφέρει στην Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο υπό το βάρος της ομολογίας Μπαλτάκου

Την οριστική ταφόπλακα στη Ν.Δ. θα βάλει η επαναφορά του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που επιχειρεί από κοινού μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Την ερχόμενη Πέμπτη επανέρχεται στην Βουλή η συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έκτρωμα, η οποία είχε διακοπεί πριν από 4 περίπου μήνες, και θα έχει πολύ ενδιαφέρον η στάση των βουλευτών της Ν.Δ. για το νομοσχέδιο αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν αναγνωρίζονται οι γενοκτονίες των Ελλήνων σε Πόντο και Μικρά Ασία, όπως και των Αρμενίων, ενώ αντιθέτως αναγνωρίζεται μόνο η Εβραϊκή γενοκτονία. Μάλιστα, η κυβερνητική χούντα δεν έχει καθόλου ενδοιασμούς ως προς την ακόμη σκληρότερη γραμμή του νομοσχεδίου. Ο καθεστωτικός «Βηματοδότης», μάλιστα, επί του θέματος γράφει τα εξής:

«Ήδη με το που έγινε γνωστή η είδηση, έχει σημάνει συναγερμός σ΄όλα τα κόμματα, αφού για τους βουλευτές της ΝΔ, αλλά και του ΠαΣοΚ το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο επιδέχεται βελτιώσεων. Τι είδους βελτιώσεις; Πρώτον να προβλέπεται στους παραβάτες στέρηση και των πολιτικών τους δικαιωμάτων και δεύτερον να αυξηθούν οι ποινές, οι οποίες να σημειώσω ότι στο πρώτο νομοσχέδιο που παρουσίασαν οι κκ. Αντ. Ρουπακιώτης και ο κ. Κ. Καραγκούνης (ο πρώτος υπουργός και ο δεύτερος υφυπουργός Δικαιοσύνης) προβλέπονταν αυστηρότερες ποινές και διακοπή της κρατικής επιχορήγησης,. Όπως φάνηκε όμως, στη συνέχεια οι αυστηρότερες αυτές ποινές κόπηκαν!»

Είναι ξεκάθαρος ο σκοπός των υπηρετών του εθνομηδενισμού και της παγκοσμιοποίησης. Θέλουν να ποινικοποιήσουν κάθε εθνικά σκεπτόμενη φωνή και ταυτόχρονα η κάθε Ρεπούση να δρα ανενόχλητη. Η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, οι φυλακίσεις και οι χρηματικές ποινές, για όποιος τολμήσουν να εκφέρουν αντίθετη άποψη από αυτή που αρέσει στα όργανα του καθεστώτος, δείχνει το μέγεθος της ανελευθερίας και της ιδεολογικής τρομοκρατίας που επιχειρούν οι αποδομητές του Ελληνισμού.

Ο Σαμαράς θα προσθέσει μια ακόμη μαύρη σελίδα τόσο στο δικό του βιογραφικό όσο και σ΄αυτό της ΝΔ, με τους βουλευτές της να εξευτελίζονται και να ψηφίζουν ένα κατάπτυστο ανθελληνικό νομοσχέδιο, το οποίο μόνο αντιρατσιστικό δεν είναι, αλλά ποινικοποιεί ξεκάθαρα την άποψη όσων σκέφτονται πατριωτικά.

Η Ν.Δ. είναι ένα θλιβερό κομματικό απομεινάρι του παρελθόντος, το οποίο έχει πετάξει στην άκρη κάθε ψευδαίσθηση πατριωτισμού δείχνοντας το αληθινό ανθελληνικό πρόσωπό της. Γι αυτό και δεν νοείται να υπάρξει έστω και ένας Έλληνας με Εθνική Συνείδηση που να ψηφίσει τον Μάιο την αντεθνική αυτή σφηκοφωλιά. Το πολιτικό της τέλος είναι πολύ κοντά.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/komma-prodosias-h-n.d.-fernei-amesa-sthn-boulh-jana-to-antiratsistiko-nomos#ixzz2yO2v3C00

Exit mobile version