Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Η ψήφος του Ελληνικού λαού δεν εξαγοράζεται – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε για το νομοσχέδιο «Εκλογή των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις».

Ο Α. Ματθαιόπουλος επισήμανε ότι ολόκληρος ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί ότι η τωρινή παράνομη Βουλή –παράνομη διότι λειτουργεί με διακόσιους ενενήντα τέσσερις και όχι με τριακόσιους Βουλευτές- νομοθετεί κατ’ εξακολούθηση μόνο και μόνο προς όφελος των εντολέων της, οι οποίοι έχουν συγκεκριμένο όνομα. Είναι η οικονομική ολιγαρχία, είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι τους οποίους σύσσωμο το λεγόμενο συνταγματικό, όπως αποκαλείστε, τόξο έχει προσκυνήσει, η μεν Συγκυβέρνηση μόνο και μόνο για να παραμείνει λίγο περισσότερο στην εξουσία, η δε αντιπολίτευση για να οδηγηθεί προς την εξουσία.

Για το λόγο αυτόν λοιπόν έχουμε δει να ψηφίζονται όλα τα μνημονιακά, ανθελληνικά μέτρα και έτσι θα συνεχίσει να λειτουργεί η Βουλή από εδώ και πέρα. Όσο μέτρα και αν φέρει αυτή η θλιβερή μνημονιακή χούντα, η Βουλή θα συνεχίζει να τα υπερψηφίζει μόνο και μόνο επειδή έτσι έχουν διατάξει οι ξένοι εντολείς.

Εν συνεχεία, τόνισε τις ψευδείς δημοσκοπήσεις που συνεχώς εμφανίζονται με σκοπό να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, έχουμε δει κόμματα ανύπαρκτα στην κοινωνία να λαμβάνουν μέχρι και 20% ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Αυτό, λοιπόν, αποδεικνύει ότι μέσα από τα κανάλια θέλετε να περάσετε στην κοινή γνώμη τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές.

Έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στο πλέον εξωφρενικό, αυτό του ασυμβίβαστου ανάμεσα στην ιδιότητα του Βουλευτού και του Ευρωβουλευτού, διότι με αυτήν τη φωτογραφική διάταξη η συγκυβέρνηση θέλει να πλήξει αποκλειστικά και μόνο τη Χρυσή ΑυγήΓνωρίζετε ότι ο παράνομα έγκλειστος προφυλακισμένος Αρχηγός του κόμματος της Χρυσής Αυγής σε περίπτωση που θέλει να κατέβει στο ευρωψηφοδέλτιο, εάν εκλεγεί, θα πρέπει να βγει από τη φυλακή. Γι’ αυτό το λόγο η χούντα Σαμαρά κάνει τα πάντα για να του στερήσει αυτό το δικαίωμα.

Τέλος, κατακεραύνωσε την συγκυβέρνηση λέγοντας ότι: «Όσο για τις Εκλογές που έρχονται, όσα ψίχουλα και αν μοιράζει ο Πρωθυπουργός με αυτά τα δήθεν επιδόματα, με την επιστροφή του ΦΠΑ, με διάφορες άλλες κοινωνικές παροχές, δεν πρόκειται να εξαγοράσετε την ψήφο των Ελλήνων. Είναι πολύ αργά πλέον για εσάς να εξαγοράσετε τον άνθρωπο που τέσσερα χρόνια τώρα τον έχετε με σκυμμένο το κεφάλι να περιμένει για μια καλύτερη ημέρα. Την καλύτερη μέρα θα τη φέρει η Χρυσή Αυγή στις 25 Μαΐου».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-h-pshfos-tou-ellhnikou-laou-den-ejagorazetai-binteo#ixzz2yOXBBoeW

Exit mobile version