Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Σας έχω στηρίξει κι εγώ έμπρακτα με τον τρόπο μου κι θα συνεχίσω (όχι μόνο με την ψήφο) να σας στηρίζω όσο μπορώ, δυναμικά Εμπρός πάντα Εμπρός τον Αγώνα μου δεν είναι Πολιτικός εννοείται αυτό πιο Βρώμικη από την Πολιτική δεν υπάρχει…Να είστε πάντα καλά.

Με σεβασμό & εκτίμηση
Άννα Δ. 

«Ανεξάρτητη δικαιοσύνη»: Όποιος βρίζει την Χρυσή Αυγή δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα!

Είμαι 19 ετών και έχω κουραστεί να βλέπω τους “καραγκιόζηδες” να το παίζουν οι σωτήρες της Ελλάδας.. Συνεχίστε έτσι και επίσης καλή επιτυχία στον Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές.!!

Σ.Α.

Ο Δαυίδ Χάρρις και ο ιουδαϊκός ρατσισμός

Πέρα από την πολιτική σκευωρία της δίωξης της Χρυσής Αυγής βγαίνει και κάτι θετικό το οποίο σε χρονικό ορίζοντα όχι πολύ μακρινό είναι δυνατό να της χαρίσει την εξουσία. Πατριωτικά τμήματα ψηφοφόρων κυρίως της Ν.Δ. αλλά και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της αριστεράς αντιδρώντας στις μεθοδευμένες διώξεις από κυβέρνηση και Μ.Μ.Ε. μετακόμισαν μόνιμα στη Χ.Α.Οι Σαμαράς,Δένδιας και
Αθανασίου έστειλαν περίπου την μισή εκλογική βάση της Ν.Δ. στο Εθνικιστικό Κίνημα.Έτσι στη μετά Σαμαρά εποχή θά έχουμε από την μία την Χ.Α. και τους Έλληνες πατριώτες και από την άλλη
το αντιδημοκρατικό τόξο με τους λαθρομετανάστες και τους προδότες.Οι συγκρίσεις περιττεύουν.Ή Ελλάδα δεν πεθαίνει, η Χρυσή Αυγή θα νικήσει.

Γιάννης Π.

Προεκλογικό επικοινωνιακό πυροτέχνημα Σαμαρά με νέα δανεικά για να ξεχαστεί η ομολογία Μπαλτάκου

Έχω φτάσει στο σημείο να αηδιάζω και μόνο που βλέπω τους ΣαμαροΒενιζέλους, Τσιπράδες, Κουβέληδες και δεν συμμαζεύεται. Έχω φτάσει στο σημείο να μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι τις διπλές εκλογές του Μαΐου. Προχθές την Κυριακή τα τσοντοκάναλα και αυτή η καταραμένη Δημόσια Τηλεόραση-που μόνο δημόσια δεν είναι αλλά την πληρώνουμε και από πάνω, έδειχνε όπως πάντα τον Βενιζέλο να γεμίζει την οθόνη στη διακαναλική του συνέντευξη ως αρχηγό του ανύπαρκτου πολιτικού του μορφώματος. Βέβαια και μόνο που τον βλέπω παθαίνω οπότε άλλαξα αμέσως κανάλι για να απαλλαγώ από την “πληθωρική” παρουσία του. Το μεγάλο ερώτημα που κάνω είναι το εξής: Πότε επιτέλους θα ‘ρθείτε επιτέλους στα πράγματα; Δεν τους αντέχω πλέον όλους αυτούς που προανέφερα. Μου προκαλούν το λιγότερο αηδία και αγανάκτηση μαζί. Οι τελευταίες εξελίξεις με τα βίντεο του Μπαλτάκου θα σας απογειώσουν δημοσκοπικά, οτιδήποτε και αν μαγειρεύουν με τα νούμερα οι πληρωμένες από το σύστημα εταιρείες δημοσκοπήσεων που παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, μαζί με αυτά των τσοντοκάναλων της διαπλοκής. Στο πυρ το εξώτερο όλοι αυτοί, και Καλή Ανάσταση για όλους εμάς.

Κ.Α.

Η καταρρέουσα συγκυβέρνηση διευθέτησε με νομική εκτροπή την υποψηφιότητα Μπουτάρη

Για άλλη μια φορά η γνωστή συνταγή: κατεβαίνουν σε απεργία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Δε ξέρω τι να πω πια… μόνο εγώ βλέπω; Ο Ελληνικός Λαός έχει αποβλακωθεί τελείως; Ξέρετε κανένα εργάτη ή ιδιωτικό υπάλληλο που να έχει απεργήσει έστω μία μέρα; Το δικαίωμα της απεργίας είναι και αυτό ένα προνόμιο, μόνο, των δημοσίων. Ακόμα και τώρα που έχουν «αποτελειώσει» τον ιδιωτικό τομέα, που ο ιδιωτικός υπάλληλος ζαλισμένος από τις ατελείωτες και αλλεπάλληλες φάπες παραπατάει με 300 ευρώ το μήνα (αν δεν έχει απολυθεί), συνεχίζουν ακάθεκτοι την ανόσια εκμετάλλευση. Ακόμα και τώρα που ρίξανε όλα τα βάρη, τις ευθύνες, τις «διορθωτικές» κινήσεις στον υγιή ιδιωτικό τομέα και τον ευτέλισαν (γιατί δεν τολμήσανε να «ακουμπήσουνε» τη ρίζα του κακού: τους δημόσιους) ακόμα και τώρα συνεχίζουν το δούλεμα και τον εμπαιγμό αυτού του λαού.

Κ.Λ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-10-apriliou-2014#ixzz2yRKdPVgA

Exit mobile version