Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βενιζέλος αναμασά την προπαγάνδα των καθεστωτικών φυλλάδων κατά την προηγούμενη «έξοδο στις αγορές»

Πολλά και πομπώδη τα καθεστωτικά ρεπορτάζ για την «έξοδο στις αγορές». Μέχρι και ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ βγήκε και έκανε διθυραμβικές δηλώσεις για την συγκεκριμένη επικοινωνιακή «φούσκα» που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να ξεχαστεί η υπόθεση με την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής και την κατάλυση του Πολιτεύματος από μια κλίκα επίορκων που δρουν κατ’ εντολή της συμμορίας του μνημονίου. Δεν μας είπε, βέβαια, τι έγινε το πόρισμα με τα “μαύρα ταμεία” του ΠΑΣΟΚ. 

Η προπαγάνδα τους εδράζεται στην ελπίδα ότι ο Λαός δεν θυμάται τα προηγούμενα ψέματα τους και θα «χάψει» αυτά που του σερβίρουν οι γνωστοί ψεύτες της «ενημέρωσης». Ας θυμηθούμε, λοιπόν, όλοι μαζί τι συνέβη μερικά χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2010, όταν η Ελλάδα και πάλι «έβγαινε στις αγορές». Επειδή, όμως, δεν μπορεί κανείς να λάβει υπόψη του την γνώμη των «κακών φασιστών», ας δούμε τι είχαν γράψει τότε οι «έγκυρες» καθεστωτικές εφημερίδες. Όποιος βρει ομοιότητες με τα σημερινά εξώφυλλά, μάλλον είναι «κακεντρεχής» και «συνωμοσιολόγος».

Βήμα – ΔΟΛ: 10 Απριλίου 2010

Έθνος – Μπόμπολας – 26 Μαρτίου 2010

Βήμα – ΔΟΛ: 27 Μαρτίου 2010

Το τι συνέβη μετά από αυτά τα εξώφυλλα – ύμνους στον ΓΑΠ, το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πολύ καλά…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ejwfulla-epochhs-h-propaganda-twn-efhmeridwn-sthn-prohgoumenh-ejodo-stis-ag#ixzz2yWm20inN

Exit mobile version