Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οχετός του Voice From America, Μ. Ιγνατίου, κατά της Χρυσής Αυγής

Οχετός του Voice From America, Μ. Ιγνατίου, κατά της Χρυσής Αυγής

Ο γνωστός υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα δείχνει το πόσο «δημοκράτης» είναι, με τα όσα εκστομίζει εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Επίκαιρα», και αφού προηγουμένως συγχαίρει (άλλοι θα λέγανε ότι γλείφει) τον Σαμαρά, γράφει τα εξής:

«Πιστώνω στον πρωθυπουργό τη μάχη εναντίον της ναζιστικής οργάνωσης και δεν θα πιστέψω τον κ. Μπαλτάκο, που ισχυρίστηκε ότι έκλεισε στη φυλακή τους ηγέτες της για κομματικούς και πολιτικούς λόγους. Έτυχε να βρεθώ με άλλους συναδέλφους στον ίδιο χώρο με τον πρωθυπουργό όταν πληροφορήθηκε ότι ο Μιχαλολιάκος δεν θα αποφυλακιζόταν και ήταν φανερό, σε μένα τουλάχιστον, ότι τα στοιχεία ήταν πολύ ισχυρά και απεδείκνυαν πέραν πάσης αμφιβολίας πως η Χρυσή Αυγή είναι και ναζιστική και εγκληματική οργάνωση. Το προηγούμενο βράδυ συναντήθηκε με έναν εκ των μεγαλύτερων υποστηρικτών της Ελλάδας στην αμερικανική Γερουσία, στον οποίο εξήγησε με λεπτομέρειες τις γνωστές πλέον και σε εμάς αποδείξεις που αποκάλυψε η εφημερίδα Έθνος σε σειρά δημοσιευμάτων της. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες και ιδιαίτερα οι παρασυρμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, είναι ότι ο άρρωστος εθνικισμός και ο δήθεν πατριωτισμός που πουλά η ναζιστική οργάνωση – ενώ όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε, λένε, προδότες –  είναι στάχτη στα μάτια των Ελλήνων πολιτών. Ορισμένοι υπηρετούν σκοπούς εχθρών της Ελλάδας. Κι αυτοί δεν είναι οι Αμερικανοί…»

Το ενδιαφέρον των λεγομένων του Ιγνατίου εστιάζουν καταρχάς στο γεγονός ότι βρισκόταν «στον ίδιο χώρο με τον πρωθυπουργό, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Μιχαλολιάκος δεν θα αποφυλακιζόταν», μαζί με άλλους δημοσιογράφους. Επομένως, η εμπάθεια του Ιγνατίου εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξηγείται και από το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά με τον Σαμαρά. Στην συνέχεια μας πληροφορεί ότι το προηγούμενο βράδυ συναντήθηκε ο Σαμαράς με κάποιον «εκ των μεγαλύτερων υποστηρικτών της Ελλάδας στην αμερικανική Γερουσία». Όνομα δεν έχει ο τύπος αυτός; Ή μήπως τελικά έχει άλλη ιδιότητα ο «υποστηρικτής» της Ελλάδας;

Σχετικά με τις «αποδείξεις» που ισχυρίζεται ο Ιγνατίου, ότι ο Σαμαράς έδειχνε, δεν ήταν τίποτα άλλο από τις τερατολογίες της φυλλάδας του Μπόμπολα με τους ψευδομάρτυρες και τα φαιδρά λεγόμενά τους. Όσο για το «δακρύβρεχτο» τελείωμα του Ιγνατίου δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από τον προπαγανδιστή μιας ξενόδουλης κυβέρνησης, η οποία έχει ξεπουλήσει τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους. Ειδικά, όμως, το ότι «ορισμένοι υπηρετούν σκοπούς εχθρών της Ελλάδας. Και αυτοί δεν είναι οι Αμερικανοί…» του το επιστρέφουμε στα μούτρα του.

Αν έχει το θάρρος, και φυσικά τα στοιχεία, ας μας πει ποιοι είναι αυτοί που εξυπηρετούν εχθρικούς σκοπούς, καθώς και ποιοι είναι αυτοί οι εχθροί. Όπως και να έχει η αμερικανολατρεία του μη «άρρωστου εθνικιστή» και «αληθινού πατριώτη» Ιγνατίου δεν κρύβεται. Αυτό, αν μη τι άλλο, επεξηγεί και τα κίνητρα των επιθέσεών του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ochetos-tou-voice-from-america-m.-ignatiou-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz2yWt4AyHN

Exit mobile version