Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;

Δυστυχώς, ένα κομμάτι του Ελληνικού λαού, σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις, σχεδόν τα ¾,στηρίζει στις ελπίδες του στον ΣΥΡΙΖΑ, την Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι, την Ελιά, το δάσος και την τριανταφυλλιά, για να γίνουν πάλι τα ρουσφέτια τους!

Kαι το τραγικότερο από όλα, μετά από  τόσες  αυτοκτονίες,  απολύσεις, την εγκληματικότητα, την ανεργία, την φτώχεια και την ανέχεια…60% και πλέον του Ελληνικού λαού εξακολουθεί να πιστεύει πως αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας, θα είναι και οι σωτήρες του!

Δυστυχώς, από ό,τι φαίνεται ο σημερινός νεοέλληνας, ακόμα και την ώρα που η χώρα είναι στην χειρότερή της κατάσταση μετά τον πόλεμο του 1940, ακόμα σκέφτεται μονο την βολή του και την τσέπη του, χωρίς ίχνος ευαισθησίας προς  τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει όλη η κοινωνία!

…και μένει και ένα 15-20% του Ελληνικού λαού, που ψηφίζει/λέει ότι θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή, αλλά….κάθεται στον καναπέ και βρίζει με μια μπύρα στο χέρι. Παράλληλα, ο Αρχηγός μας από τα κελιά της Τιμής, ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος και μαζί  αρκετές χιλιάδες αμετανόητοι τρελοί “εγκληματίες” που τρέχουν απ` άκρη σ`άκρη για να σώσουν και να ξυπνήσουν την πατρίδα. Και το ευχαριστώ είναι να διώκονται και κινδυνεύουν να πάνε φυλακή, την ώρα που βγάζουν την βρωμιά του σάπιου αυτού κατεστημένου, στην επιφάνεια.

Που είναι οι Μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις;

Που είναι τα μπλόκα των αγροτών;

Χειρότερη χούντα από την σημερινή δεν έχουμε περάσει ποτέ, και όμως δεν βλέπω τίποτα εξεγέρσεις στα πολυτεχνεία. Σήμερα, δεν έχουμε ούτε Ελευθερία ( υπόδουλοι του ΔΝΤ), ούτε Παιδεία ( Ανιστόρητη και κακόβουλη μόρφωση) ούτε Ψωμί ( 5000 αυτοκτονίες και συνεχίζεται) καθώς και 30% ανεργία επίσημη !! Kάνει την επανάσταση του ο νεοέλληνας όταν πετάει κάνα μπουκαλάκι νερό σε κάνα υφυπουργό και του ψάλει τα εξ αμάξης!

Ο νεοέλληνας όχι μόνο δεν βράζει, αλλά κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αγκαλιά με την Τρέμη, τον Πρετεντέρη, τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.

Λοιπόν…. καλή  όρεξη, Το βράδυ έχει  μνημόνιο.

Κωνσταντίνος Ρούσσος

Ο εκπρόσωπος Τύπου στο Μακελειό για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη – ΒΙΝΤΕΟ

Η εγκληματική αυτή κυβέρνηση εκδίδει ομόλογα υπό αγγλικό δίκαιο και θριαμβολογεί για την επάνοδό μας στις αγορές. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι απλά μια πολιτική επιλογή αλλά ο μοναδικός δρόμος επιβίωσης για τους Έλληνες και παράδειγμα προς μίμηση για τους λαούς του δυτικού κόσμου μήπως αφυπνιστούν και αποτινάξουν το ζυγό των τοκογλύφων.

Κωνσταντίνος

Ο Τραγάκης προσπάθησε να φιμώσει την αποκάλυψη του σκανδάλου Κουτζαμάνη – Μιχελάκη

Καλησπέρα , επειδή πολύ λόγος γίνεται ακόμα και σε ιστοσελίδες για το μήνυμα που δέχθηκε ο Ηλιόπουλος με πολλούς να λένε ότι “δεν βρίσκεις κινητά βουλευτών” άρα ο Ηλιόπουλος κατά κάποιο μαγικό τρόπο φταίει που δέχθηκε (χωρίς να απαντήσει) ένα ηλίθιο μήνυμα) , με μια απλή έρευνα στο google βρήκα αρκετά, υποθέτω πως αν τους σταλούν μηνύματα που τούς εμπλέκουν για εγκληματικές ενέργειες, είναι αυτομάτως ένοχοι και πρέπει να συλληφθούν.

Ε.Χ.

10 Απριλίου 1821 – Ο μαρτυρικός θάνατος του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε΄

Βαρέθηκα και εγώ τους καραγκιόζηδες τόσα χρόνια. Γελάσαμε πολύ με τις ανόητες κατηγορίες που σας προσάπτουν. Δεν γελάμε άλλο πια κατάντησε αηδία. Όταν αναλάβετε
εσείς αυτήν την υπέροχη χωρά που ζούμε σας παρακαλώ ξεφορτωθείτε αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Σας το ζητά μια νέα μανούλα που δεν θέλει ο γιος της να μεγαλώσει χωρίς ιδανικά και άξιες (όπως πολλές μάνες φαντάζομαι.) που θα ήθελε να είναι υπερήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ. Η Θεσσαλονίκη σας στηρίζει. Καλή επιτυχία στις εκλογές.

Σας Ευχαριστώ
ΔΞ.

Το πανηγύρι του κατεστημένου για την “έξοδο στις αγορές” – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Είστε η ανάσα της κοινωνίας. Απηχείτε την απαίτηση του λαού για δικαιοσύνη και ανατροπή ενός διεφθαρμένου, διαπλεκόμενου και ασύδοτου πολιτικού συστήματος και των πολιτικών του εκφραστών. Καμία  μα καμία πολιτική δύναμη δεν τόλμησε ποτέ όσο εσείς να καταγγείλει και να αντιπαρατεθεί με θάρρος και εντιμότητα με την κακοδαιμονία της χώρας την κομματοκρατία, την ντόπια οικονομική ολιγαρχία, τα ξένα ανθελληνικά κέντρα και τις εγχώριες θεραπαινίδες τους. Στοχοποιείτε όσο κανείς άλλος τους πυλώνες της πηγής της κρίσεως:
-το κομματικό πελατειακό, κράτος που  δυναστεύει και λεηλατεί την κοινωνία
-τη νομοθεσία που ενθαρρύνει και παρέχει ασυλία στην διαπλοκή και τη διαφθορά,
– την δημόσια διοίκηση που λειτουργεί ως τροχοπέδη και παρασιτικά σε βάρος της
κοινωνίας και τέλος
-τη δικαιοσύνη μερίδα της οποίας τελεί υπό καθεστώς ομηρίας από την εκτελεστική εξουσία της οποίας  τα άνομα συμφέροντα υποχρεούται να υπηρετεί.

Η τρομοκρατία τους δε σας φοβίζει. Οι φυλακίσεις, οι πολιτικές διώξεις, οι εκβιασμοί, οι απειλές, οι συκοφαντίες, τα ασύστολα ψεύδη, οι σκευωρίες δυναμώνουν το φρόνημά σας και χαλυβδώνουν την αποφασιστικότητά σας για συνέχιση του εθνικού σας έργου μέχρι τελικής δικαίωσης.

Πλέον δεν είστε πολιτικό κόμμα. Είστε ο ορμητικός  χείμαρρος ενός πατριωτικού κοινωνικού κινήματος, οι εκφραστές της συνείδησης της κοινωνίας, το «μακρύ χέρι του λαού», που προσδοκούμε να φέρει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην ελληνική κοινωνία και το έθνος και να αποκαταστήσει την τιμή και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Π. Ι

Ο Βενιζέλος αναμασά την προπαγάνδα των καθεστωτικών φυλλάδων κατά την προηγούμενη «έξοδο στις αγορές»

Η  ομολογία Μπαλτάκου  υπερυπουργού της εγκληματικής συμμορίας, το alter ego του Σαμαρά, δεν αποτελεί μόνο  καθ’ όλα νόμιμο στοιχείο υπεράσπισης ενός βουλευτή εν ενεργεία, ο οποίος διώκεται από τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Μέχρι τώρα ο Ελληνικός λαός υποψιαζόταν από “ακριτομυθίες” την παρέμβαση της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας στην τρίτη, δηλαδή τη δικαστική: σκάνδαλα των οποίων οι υπεύθυνοι μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες- πιθανόν- θα έμεναν εκτός φυλακής: χρηματιστήριο, Siemens, υποβρύχια, λίστα Λαγκάρντ… Αυτή την ιστορική στιγμή , τώρα που οι Έλληνες πολίτες μπορούν να δουν
και να ακούσουν μέσω της συνομιλίας Μπαλτάκου – Ηλία Κασιδιάρη το έγκλημα το οποίο συντελούνταν μετά το 1974(υποτίθεται εν μέσω “δημοκρατίας”), η χούντα και η συνεργοί της προσπαθούν απεγνωσμένα να αποπροσανατολίσουν και να χειραγωγήσουν (ακόμη μια φορά) τους Έλληνες. Μα σ’ αυτή την περίπτωση το δικαίωμα του Ηλία Κασιδιάρη έπεται του πρωτεύοντος: την αποκάλυψη δηλαδή της σκευωρίας κατά του Ελληνικού λαού από τη  ξενόδουλη  δικτατορία, την κατάλυση του συντάγματος, την εσχάτη προδοσία! Ο Ελληνικός λαός είχε δικαίωμα ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ώστε να υπερασπιστεί το σύνταγμα, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ
(σύμφωνα με το άρθρο 120). Οι προδότες και οι συνεργοί τους, “συνταγματικό τόξο” (εκτός εξαιρέσεων) και επίορκοι δικαστές θα δικαστούν για τα εγκλήματά τους. Είναι θέμα χρόνου.

Ζήτω το Έθνος

Ρ.Τ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο σκάνδαλο επιόρκων: Η Κουτζαμάνη έθαψε δικογραφία για τον χρηματισμό Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη!

Βλέπω από το μεσημέρι τα περιβόητα ντοκουμέντα από της Φυλακές Νιγρίτας, με τον αλβανό δολοφόνο, να γίνονται φέιγ βολάν στα κανάλια και σε όλα τα site…και ερωτώ τους αρμοδίους υπεύθυνους: ”ποιος έδωσε την άδεια να δημοσιεύεται  ΠΑΡΑΝΟΜΟ υλικό (βίντεο & φωτογραφίες) από το εσωτερικό των φυλακών Νιγρίτας; Μήπως είναι ο ίδιος ο οποίος απαγόρευσε με την απειλή του αυτοφώρου κακουργήματος(ακόμα και σε Βουλευτές) να δημοσιευθεί οποιοδήποτε βίντεο η υλικό του κόμματος της Χρυσής Αυγής εναντίων των διεφθαρμένων κυβερνώντων; Η υποκρισία σε αυτόν τον τόπο δεν έχει όρια.”

Υ.Γ. Πιο πολύ και από την κατάντια της πολιτικής ζωής του τόπου λυπάμαι για την κατάντια της Ελληνικής δικαιοσύνης που άγετε και φέρετε από μια δράκα μαφιόζων πολιτικάντηδων, αρπακτικών της εξουσίας που λερώνουν και μαγαρίζουν τα πάντα στο διάβα τους.

Ο.Δ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-11-apriliou-2014#ixzz2yXn0c3hs

Exit mobile version