Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καλαμάτα, Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο, Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, Πέλλα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καλαμάτα, Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο, Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, Πέλλα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε  ντοκιμαντέρ με θέμα την μάχη στα οχυρά της γραμμής Μεταξά τον Απρίλιο του 1941. Οι υπερασπιστές των οχυρών με γενναιότητα και αυτοθυσία απέκρουσαν με επιτυχία τις υπέρτερες Γερμανικές  δυνάμεις,αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν ‘Ελληνες. Οι Γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις μη μπορώντας να καταλάβουν τα οχυρά αναγκάστηκαν να τα παρακάμψουν. ‘Οταν η Πατρίδα μας συνθηκολόγησε τότε και οι μαχητές παραδόθηκαν, αφού η αντίσταση πλέον ήταν μάταιη. Ο Γερμανικός στρατός σε ένδειξη σεβασμού της ανδρείας των υπερασπιστών των οχυρών δεν έπιασε αιχμαλώτους και τους απέδωσε στρατιωτικές τιμές. Η μάχη των οχυρών αποδεικνύει την θέληση του Εθνικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου  και των Ελληνικού λαού να αντισταθεί στους Γερμανούς εισβολείς σε αντίθεση με τους Κομμουνιστές όπου εκείνη την περίοδο ήταν σύμμαχοι με τις δυνάμεις του άξονα μιας και ήταν σε ισχύ το σύμφωνο Ριμπεντροπ Μολότοφ.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00

Παρουσία της Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο σε εκδήλωση για την προώθηση των αμπελοοινικών προϊόντων

Στις 7 Απριλίου και ώρα 19.00 κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο βρέθηκε στο Μέτσοβο για να παρακολουθήσει την εκδήλωση που αφορά το Διασυνοριακό Δίκτυο για την προώθηση των αμπελοοινικών προϊόντων

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος εδαφικής συνεργασίας «Ελλάδα Ιταλία 2007-2013» και ο συνολικός του προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 1.240.500,00 Ευρώ.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο GRAND FOREST πρωτοστατούντος του νυν Περιφερειάρχη Ηπείρου παρισταμένων ενός τσούρμου αυλοκολάκων οι οποίοι συναγελάζονταν ασκώντας δριμύτατη κριτική στο κυβερνητικό έργο ξεχνώντας περιστασιακά ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή του καθεστωτικού μνημονίου και το κακό χάλι της Περιφέρειας.

Στην παρουσία της Ελληνικής Αυγής πάγωσαν πρόσκαιρα οι ιστάμενοι τοποτηρητές και στην συνέχεια αντάλλασαν αμήχανα βλέμματα προσπαθώντας να ξεπεράσουν το αρχικό ΣΟΚ.

Μην ανησυχείτε περιφερειακοί «άρχοντες» και «αρχόντισσες», την εκδήλωση ήρθαμε να παρακολουθήσουμε όπως και κάθε παρευρισκόμενος Ηπειρώτης πού θέλει να γνωρίζει πώς ξοδεύετε τον ιδρώτα του. Και μια που αναφέραμε για ιδρώτα αληθεύει ότι αυτή η εκδήλωση των σαράντα ατόμων στοίχισε 14.000 Ευρώ; Αληθεύει ότι κλήθηκαν έξι μάγειρες από το γνωστό ξενοδοχείο να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μαγειρικής γιατί μόνο έτσι δικαιολογείται η παρουσία τους; Αληθεύει ότι το εν λόγω γεγονός το κάλυπταν έξι αμειβόμενοι δημοσιογράφοι από την πρωτεύουσα;

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα ακολουθήσει σιγή ιχθύος από εσάς και τα ΜΜΕ που σας στηρίζουν όπως επίσης γνωρίζουμε και σας ενημερώνουμε ότι θα παρόντες και θα νοιώθετε την ανάσα μας σε κάθε προσπάθεια διασπάθισης δημοσίου χρήματος.

Με την λήξη της εκδήλωσης η «Ελληνική Αυγή» αποχώρησε, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, χωρίς βέβαια να συμμετάσχει στο πολυτελές συμπόσιο  των 14.000 ευρώ. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε την ώρα που πεινά ο ηπειρωτικός λαός εμείς να γλεντούμε με τα χρήματα του.

Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία στο Πλατύ Ημαθίας

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία και στην Ημαθία, έτσι ώστε σε κάθε γωνιά της περιφέρειάς μας να ακουστεί η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών και να δοθεί στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα Εθνικής αντίστασης στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.

Στα πλαίσια αυτών των ενημερωτικών δράσεων, πολυπληθές κλιμάκιο συναγωνιστών από την Ημαθία με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του νομού Ημαθίας συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλειο, βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα στο Πλατύ Αλεξάνδρειας, για να αναπτύξει τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για τον νομό. Αρχικά πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού με τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ σε καταστήματα του χωριού, με τον κόσμο να υποδέχεται τους συναγωνιστές με ιδιαίτερη θέρμη.

Στην συνέχεια, σε κεντρικό κατάστημα, έγινε η παρουσίαση του προγράμματος τις Ελληνικής Αυγής παρουσία ένθερμου κοινού, από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του νομού Τσιούλη Βασίλειου. Στο τέλος συζητήθηκαν τα τοπικά προβλήματα τις περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τις αποκαλύψεις των ημερών που ήδη κάνουν την συγκυβέρνηση των υποτακτικών των τοκογλύφων να τρίζει.

Καλούμε κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα και Ελληνίδα να δώσει στις επερχόμενες εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα Εθνικής Αντίστασης, δίνοντας δύναμη στον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία.

Ομιλία στην Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση των Συναγωνιστών της περιοχής. Πρώτος έλαβε τον λόγο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος έκανε μια εκτενή αναφορά στην πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί κατά του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, και κυρίως στο αποκαλυπτικό βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα, με πρωταγωνιστή τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, Αθανασίου Μπαλτάκου. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας, Ν.Ξ., ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Ο δρόμος της Τιμής». Ακολούθησε συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΠΕΛΛΑΣ:
Μεγάλου Αλεξάνδρου (απέναντι από το δημαρχείο), Κρύα Βρύση
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Ομιλίες στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/4 η ομιλία στα γραφεία μας, με θέμα ”Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α.”

Την Ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης ο οποίος ανάγνωσε την πρόσφατη ανακοίνωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, η οποία πάντα ατσαλώνει ακόμα πιο πολύ την θέληση και την πίστη μας στον ιερό και νόμιμο πολιτικό αγώνα που μας καλεί η Χρυσή Αυγή, εναντίων του σάπιου/κλεπτοκρατικού κατεστημένου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος σε σημαντικές πτυχές της ιστορίας από την ίδρυση έως την έναρξη του ένοπλου επαναστατικού αγώνα. Η Ομιλία του συναγωνιστή δεν επικεντρώθηκε όμως μόνο στα ιστορικά γεγονότα αλλά κατά την διάρκεια της ομιλίας του, έκανε και συσχέτιση των καιρών εκείνων με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο αναφέροντας χαρακτηριστικά πρόσφατα γεγονότα. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε και στους ΑΔΕΡΦΟΥΣ μας συναγωνιστές του Ε.ΛΑ.Μ. οι οποίοι αγωνίζονται σε μία Κύπρο κυριολεκτικά στο έλεος των ξένων συμφερόντων, με μοναδικό στόχο το όραμα του μεγάλου Στρατηγού  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ! ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ!!

Ομιλία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7/4 με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ήταν το θέμα που συζητήθηκε την Δευτέρα 7/4 στα γραφεία μας και δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το βίντεο με την ομολογία Μπαλτάκου. Την Ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης, ο οποίος αφού ανάγνωσε την ανακοίνωση του Αρχηγού, εν συνεχεία σχολίασε την στάση των μεγαλοκάναλων τα οποία παρουσίασαν την είδηση με τα γνωστά τεχνάσματα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, δίνοντας έτσι μερικές τεχνητές ανάσες ακόμα στην μνημονιακή Χούντα που τους πληρώνει. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ανέλυσε και αυτός την δυνατή ”έκρηξη” που προκάλεσε το εν λόγω βίντεο στα θεμέλια του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, τονίζοντας ότι, ότι και να κάνουν δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλο τους. Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλέον το παιχνίδι που εδώ και χρόνια παίζεται εις βάρος του.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-kalamata-iwannina#ixzz2yabHoso9

Exit mobile version