Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεσάλωσαν οι μαϊμούδες: Προσπαθούν να πείσουν ότι μετά την ομολογία Μπαλτάκου ανεβαίνουν ΝΔ -ΠΑΣΟΚ!

Ξεσάλωσαν οι μαϊμούδες: Προσπαθούν να πείσουν ότι μετά την ομολογία Μπαλτάκου ανεβαίνουν ΝΔ -ΠΑΣΟΚ!

Ο πανικός του συστήματος είναι τόσο έκδηλος και φανερός, ώστε πλέον γελάει ο κόσμος με τις μεθοδεύσεις του. Στην προσπάθεια τους να μην παρασυρθούν από το ρεύμα των αποκαλύψεων, οι κυβερνώντες έχουν δώσει στα ΜΜΕ την εντολή να «θαφτεί» από τις ειδήσεις το θέμα Μπαλτάκου και στους δημοσκόπους να λένε ψέμματα, σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Έχουν πάθει μάλιστα τέτοιο πανικό, ώστε να χάνεται κάθε μορφή αληθοφάνειας, γεγονός που το προδίδει, πέρα από το εξωφρενικό των «μετρήσεων», και το φαινόμενο της ασυνεννοησίας μεταξύ τους. Ενδεικτικά, προς επίρρωση των παραπάνω αναμφισβήτητων αληθειών, σας παραθέτουμε τα δύο νέα ανέκδοτα των δημοσκοπικών εταιριών, όπως αυτά παρουσιάζονται, μετά τυμπανοκρουσιών τα καθεστωτικά μέσα, γενόμενα για άλλη μία φορά ρεζίλι των αναγνωστών τους, που τα θεωρούν πλέον τουλάχιστον κωμικά.

Η Public Issue, μέσα από την «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», προσπαθεί να μας πείσει, με ποσοστό αναποφάσιστων 20%, ότι η Χρυσή Αυγή είναι έκτο κόμμα με 4%, ενώ τρίτη είναι η σαπισμένη «Ελιά». Η Pulse, προφανώς ντράπηκε να φτάσει τα επίπεδα ανοησίας της προαναφερθείσας και έτσι δείχνει την Χρυσή Αυγή τρίτη και διψήφια, δείχνοντας όμως ότι από τον Μπαλτάκο κερδίζει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Οι προσπάθειες τους, παρότι απέλπιδες, στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό και την χειραγώγηση της κοινής γνώμης, ώστε να ενδυναμώσουν την Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Ό,τι και αν κάνουν, όμως, δεν μπορούν να σταματήσουν τον χρόνο. Έτσι ακόμα και αν γράψουν ότι… έχουμε Ιανουάριο, ο Μάιος εν τέλει θα έρθει, φέρνοντας μαζί του την κατάρρευση της πολυαγαπημένης τους χούντας.

Διαβάστε επίσης:Εγκεφαλικά στο καθεστώς: Πρώτη η Χρυσή Αυγή με 30% – Πλήρης η κατάρρευση της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jesalwsan-oi-maimoudes-prospathoun-na-peisoun-oti-meta-ton-mpaltako-anebain#ixzz2yb7jWfez

Exit mobile version