Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Γιατροί του Κόσμου» ή «γιατροί σε παράκρουση»;

Συμπλεγματικοί αριστεριστές, γνωστοί τοις πάσι για το μίσος τους προς οτιδήποτε περιλαμβάνει την έννοια του εθνικού, τροφοδοτούν τις καθεστωτικές αθλιότητες περί «εγκληματικής δράσης» της Χρυσής Αυγής, ξερνώντας λάσπη και συκοφαντίες και φυσικά δίχως να προσκομίσουν το παραμικρό στοιχείο το οποίο να πιστοποιεί τις φαιδρές τους καταγγελίες.

Καταγγελίες πλήρεις φαιδρότητος και αδιανόητου συμπλεγματικού υπόβαθρου, οι οποίες όπως είναι φυσικό, αναπαράγονται συλλήβδην από τους πρόθυμους αθλίους των μέσων μαζικής εξαπάτησης. Άλλωστε η ανάθεση της εργολαβίας συκοφάντησης, τούτο ακριβώς περιλαμβάνει: ρίξτε λάσπη, ασχέτως του αν δεν υφίσταται το παραμικρό στοιχείο το οποίο να αποδεικνύει όσα καταμαρτυρούν οι επαγγελματίες του ψεύδους.

Υπό τους βαρύγδουπους τίτλους «επίθεση χρυσαυγιτών στους Γιατρούς του κόσμου στο Πέραμα» ή «θράσος από νέο τάγμα της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα – Είχαν εγκλωβιστεί ασθενείς και μικρά παιδιά», οι προπαγανδιστές της Σαμαροβενιζελικής Χούντας και των αριστερών δεκανικιών της, περιγράφουν όσα κατήγγειλε ένας θλιβερός και γραφικός συνάμα πραίτορας της Χούντας, ο οποίος τρέμει από τη λαϊκή αποδοχή των πολιτικών θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Και ω του θαύματος, παρά τους πολλά υποσχόμενους τίτλους των μέσων μαζικής εξαπάτησης οι οποίοι παραπέμπουν σε έκνομες ενέργειες μελών της Χρυσής Αυγής, απολαύστε την αθλιότητα των συκοφαντών μας, η οποία αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο καθώς διαβάζει κανείς τα ρεπορτάζ των νταβατζήδων της ενημέρωσης: «ομάδα περίπου 30 χρυσαυγιτών κατά τη διάρκεια πορείας τους που πραγματοποιούσαν στο Πέραμα, κατέληξαν στα κοινωνικά ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου. Τότε και με θράσος άρχιζαν να φωνάζουν διάφορα ρατσιστικά συνθήματα κατά των Γιατρών του Κόσμου και των μεταναστών ασθενών. Εκείνη την ώρα στο ιατρείο υπήρχε μεγάλος αριθμός ασθενών και ιδιαίτερα παιδιών που πανικοβλήθηκαν. Επικράτησε πανικός με αποτέλεσμα οι γιατροί να τρέξουν και να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα, έτσι ώστε να εμποδίσουν τυχόν απόπειρά τους να εισέλθουν στο χώρο»!

Καταλάβατε ποια ήταν η επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής; Το γεγονός ότι στα πλαίσια νόμιμης πολιτικής δράσης, μέλη της Χρυσής Αυγής πέρασαν μπροστά από το ιατρείο των γιατρών του κόσμου, μετατρέπεται σε «επίθεση» ή οτιδήποτε χωρά στο νοσηρό εγκέφαλο ενός πραιτορίσκου του αντεθνικού Καθεστώτος της Νέας Πασοκρατίας.

Ο καταγγέλλων μάλιστα, ονόματι Νικήτας Κανάκης, περιλαμβάνεται στους συστηματικούς συκοφάντες της Χρυσής Αυγής, διαθέτοντας επιπλέον την «τιμή» να βρίσκεται μεταξύ εκείνων των κονομημένων αριστερούληδων και των βολεμένων δεξιούληδων που έχουν καταθέσει στις ανακρίτριες για την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής. Από την βαρύτητα και αξιοπιστία της συγκεκριμένης καταγγελίας, αντιλαμβάνεται ο καθένας την «σοβαρότητα» όσων έχει καταθέσει στις ανακρίτριες. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος κατήγγειλε παλαιότερα πως Χρυσαυγίτες είχαν επιτεθεί και δάγκωσαν Ιρανό στο αυτί, κόβοντάς το!

Για τις νόμιμες πολιτικές της δράσεις, η Χρυσή Αυγή δεν θα ζητήσει την άδεια ενός παράφρονος αριστερού, ο οποίος κρύβεται πίσω από την ιατρική (και πολιτική ιδιότητα, ευρωψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ 2004) του ιδιότητα. Εκείνος άλλωστε ανήκει σε μια παρακμάζουσα μειοψηφία, την οποία περιφρονεί η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Για τις καταγγελίες όμως των «χρυσαυγίτικων επιθέσεων» τις οποίες περιφέρει από τσοντοκάναλα σε κιτρινοφυλλάδες και τούμπαλιν, του συστήνουμε να κάνει το συντομότερο μια επίσκεψη στον αρμόδιο για ζητήματα ψυχικής υγείας συνάδελφό του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giatroi-tou-kosmou-h-giatroi-se-parakroush#ixzz2ybDP6xf2

Exit mobile version