Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΔΝΤ ξεφτίλισε τον Σαμαρά: Μην λέτε ψέματα, έχετε ανάγκη κι από άλλα δανεικά!

Το ΔΝΤ ξεφτίλισε τον Σαμαρά: Μην λέτε ψέματα, έχετε ανάγκη κι από άλλα δανεικά!

Οι διεθνείς τοκογλύφοι έδωσαν πριν λίγο σαφές μήνυμα στον Σαμαρά να σταματήσει τις φιέστες και τα ψέμματα, γιατί το 2015- 2016 θα δώσουν κι άλλα δανεικά για το τεράστιο χρηματοδοτικό κενό της καταρρέουσας ελληνικής οικονομίας.

Η Ελλάδα είναι πιθανό να χρειαστεί περισσότερη χρηματοδοτική βοήθεια από την ευρωζώνη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια παρά την επιτυχή επιστροφή της στις αγορές αυτή την εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο Ρεζά Μογαντάμ, ο επικεφαλής της διεύθυνσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η οποία είναι αρμόδια για την Ευρώπη.

«Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας για τα επόμενα δύο χρόνια παραμένουν πολύ μεγάλες. Θα συνεχίσει να υπάρχει ανάγκη στήριξης» της χώρας, είπε ο Μογαντάμ σε συνέντευξη Τύπου κατά την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον.

Δεν είναι τυχαίο πως αυτή η δήλωση προκύπτει την ώρα που η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην Αθήνα και έχει συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Όσα ψέμματα και να πει ο καταρρέων πρωθυπουργός, η λυπητερή δεν θα αργήσει… Κυρίως για αυτόν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-dnt-jeftilise-ton-samara-mhn-lete-psemata-echete-anagkh-ki-apo-alla-dane#ixzz2ybyeUeTY

Exit mobile version