Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τηλεφωνικές παρεμβάσεις στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα για την ομολογία Μπαλτάκου – 2 ΒΙΝΤΕO

Ο συνήγορος και αδερφός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Τάκης Μιχαλόλιας και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης παρενέβησαν χθες τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, η οποία είχε θέμα την ομολογία Μπαλτάκου.

Αρχικά, ο κ. Μιχαλόλιας διέψευσε ότι υπήρχε οποιαδήποτε προσέγγιση από την Χρυσή Αυγή προς την Νέα Δημοκρατία, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως πολλές φορές άνθρωποι την ΝΔ θέλησαν να προσεγγίσουν την Χρυσή Αυγή και ζητούσαν συνεργασία, αλλά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος ήταν κάθετος και απέρριπτε οποιαδήποτε πρόταση σταθερά! Διέψευσε επίσης ότι υπήρξε οποιαδήποτε ενημέρωση από τον Μπαλτάκο για σχέδιο δολοφονίας του υπουργού Δικαιοσύνης.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης διέψευσε και αυτός τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας περί σχεδίου δολοφονίας του Αθανασίου, τονίζοντας πως από τότε που δημοσιοποιήθηκε η ομολογία Μπαλτάκου ο Σαμαράς έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/thlefwnikes-parembaseis-sthn-ekpomph-tou-giwrgou-tragka-gia-thn-omologia-mp#ixzz2ydIDS3lu

Exit mobile version