Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τελικά μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε στην έλευση της Μέρκελ. Κρύφτηκαν όλοι οι συριζάτοι, οι καμμένοι, οι υπερεπαναστάτες και οι μπουρζουά κυρίες του Τσίπρα. Ούτε να σκίσουν το καλσόν δεν τόλμησαν. Ακόμα και οι δήθεν «άγριοι» των Εξαρχείων κάθισαν «σούζα» εμπρός στη Μέρκελ. Αντιθέτως οι Χρυσαυγίτες δώσαν στην Μέρκελ το μήνυμα εκ μέρους όλων των Ελλήνων. Συγχαρητήρια αδέρφια!

Κ.Α.

Ολόκληρη η παρουσίαση ψηφοδελτίου “Ελληνική Αυγή για την Αττική” – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Δεν ξέρω ποιος το παρατήρησε όμως σημειολογικά η στάση Σαμαρά κατά την υποδοχή της Μέρκελ ήταν αυτή ενός φανερά υποταγμένου. Την ακολουθούσε από πίσω και φαινόταν ότι ακόμα και στις στημένες φωτογραφίες που μοιραία βγαίνουν δίπλα – δίπλα, αυτός το έκανε με βαριά καρδιά, αφού ήθελε να πέσει να της γυαλίσει τα παπούτσια. Τι κρίμα η λαμπρή μας Πατρίδα να έχει για πρωθυπουργό ένα τέτοιο, χειρίστης ποιότητας, ανδρείκελο.

Ρ.Χ.

Σφοδρές αντιδράσεις και συνθήματα από την Χρυσή Αυγή στην Μέρκελ – ΒΙΝΤΕΟ

Μου προκαλούν αηδία, οργή, αγανάκτηση και ατελείωτη θλίψη. Δε μπορεί αυτό που βιώνουμε καθημερινά να είναι αλήθεια, δε μπορεί αυτός ο περήφανος και έξυπνος λαός να έχει αποβλακωθεί, τελείως. Δε μπορεί να υποτιμάται σε τέτοιο βαθμό η νοημοσύνη του Έλληνα και να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα. Δε μπορεί όλοι αυτοί οι πρωινοί σφετεριστές της τηλε-παρά-πληροφόρησης να αναδεικνύουν και να «φωτίζουν» ότι τους επιβάλλει η τσέπη τους, να κάμουν το άσπρο-μαύρο και όλοι μαζί να χαίρονται. Δε μπορεί να έχεις φτάσει εκατομμύρια Έλληνες (όλους δηλαδή πλην των δημοσίων και κάποιων άλλων μεγαλοπιασμένων) σε κατάσταση τρέλας και να δέχεσαι συγχαρητήρια για την «έξοδο στις αγορές». Δε μπορεί να χρωστάς 300 δις και να μιλάς για πλεόνασμα, επειδή έρχονται εκλογές. Δε μπορεί να επέλθει οικονομική ισορροπία όταν επιβάλλεις μείωση έως εξαφάνιση μισθού σε ανθρώπους που δεν πληρώνεις, ενώ σε αυτούς που πληρώνεις κάνεις τα στραβά μάτια για να μη χάσεις τις ψήφους αλλά και τα δικά σου προνόμια αφού ανήκεις στην ίδια κατηγορία. Δε μπορεί η κυρία γκουτζατέτοια να παίρνει 5-6 χιλιάρικα το μήνα και δη σε περίοδο οικονομικής καταστροφής (τι περιμένατε, έτσι εύκολα «αφήνεις» 6000 το μήνα, που αλλού θα βρεις κορόιδα να στα δώσουν, αυτά γίνονται μόνο στο ελληνικό δημόσιο-μισθοί για τον πόνο του “άλλου”). Δε μπορεί να έχεις κλείσει πίσω από τα κάγκελα ένα νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα με 500000 ψήφους (που ήδη έχουν διπλασιαστεί) επειδή είναι οι μόνοι που λένε την αλήθεια, δε «συνθηκολόγησαν», ΔΕΝ “ΕΝΕΔΩΣΑΝ” και ακόμα να μη σε έχουν πάρει με τα γιαούρτια και τις ντομάτες. Δε μπορεί να παρουσιάζεται ένα οπτικοακουστικό υλικό «φωτιά» και να μην εξεγείρεται κανένας, δεν μπορεί να είναι ΟΛΟΙ “στο κόλπο”. Δε μπορεί αμέσως μετά να βγαίνει “νόμος” που να απαγορεύει οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό (Ηρώδης: σφάξτε όλα τα νεογέννητα) και όλοι οι τηλε-πρετε-καμπουρε-παπαδα-λυρι-τέτοιοι να χασκογελούν και να χαίρονται παρέα με τον τηλε-μπουμπούκο. Δε μπορεί ολόκληρη η Ελληνική Τηλεόραση να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο τσιφτετέλι, dancing, cooking, singing, soyleimaning, αποτελμάτωσης και εξαθλίωσης όλων των πραγματικών αξιών. Ξυπνήστε ρε! Δεν υπάρχουν πλέον κόμματα, δεν υπάρχουν πλέον πολιτικές. Όλα αυτά τελείωσαν μαζί με το χρήμα, ήταν είδη πολυτελείας. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπούν την Πατρίδα και άλλοι που αγαπούν την τσέπη τους και την κοιλιά τους. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι με καθαρά χέρια και άλλοι που είναι χωμένοι στα λύμματα μέχρι το λαιμό.

Ι.Λ.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη και της Ελένης Ζαρούλια στο Βεργίνα Τηλεόραση – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Καλησπέρα σας. Τον πιο ύπουλο και χειρότερο  φασισμό ζούμε τώρα και έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση …οι προβοκάτορες εγκληματίες. Δεν μπορούμε ούτε τα παιδιά μας να ταΐσουμε. Κόβουν καθημερινά το ρεύμα σε εργαζόμενες και τίμιες οικογένειες με μικρά παιδιά και τους κάνουν – μας κάνουν ανθρώπους των σπηλαίων και μιλάνε για ανάπτυξη και βλακείες. Μας καταληστεύουνε τον ιδρώτα μας για να ξελασπώσουν την βρωμερή κλίκα τους “μαζί τα φάγαμε”.

Ε.Χ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-12-apriliou-2014#ixzz2ydMeogDo

Exit mobile version