Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλος ένας αθώος Έλληνας στα Κελιά της Τιμής

Άλλος ένας αθώος Έλληνας στα Κελιά της Τιμής

Προφυλάκιση του Γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιώς

Άλλος ένας αθώος Έλληνας πολίτης προφυλακίζεται από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.

Στις 11 Απριλίου 2014, μετά από μια ανάκριση «παρωδία» κατά την οποία δε βρέθηκε ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο κατηγορίας, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς προφυλακίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες γιατί έκανε ένα μεγάλο “έγκλημα”.

Θέλησε να δει την Πατρίδα του Ελεύθερη και Περήφανη. Θέλησε να πάψει να βλέπει τους συνανθρώπους του να υποφέρουν από την πείνα και την ανέχεια. Και πάλεψε γι’ αυτό μέσα από τους αγώνες του μόνου υγειούς πολιτικού φορέα της Ελλάδος. Τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Χωρίς να διαπράξει ΤΙΠΟΤΑ παράνομο, τίποτα ψευδές, ανέλαβε το καθήκον του γραμματέα και αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για τους «αδιάφθορους» των ανακρίσεων να του στερήσουν προσωρινά την ελευθερία του. Τουλάχιστον αυτή ήταν η θέλησή τους, γιατί ο Μάκης Μπαρέκας δεν φυλακίζεται! Ήταν Ελεύθερος και θα παραμείνει Ελεύθερος όπου και αν βρίσκεται! Με ηθικό ατσάλι, που θα ζήλευαν και οι ίδιοι οι κατήγοροί του φωνάζει με σθένος ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Το κυνήγι των μαγισσών συνεχίζεται από το σάπιο ανθελληνικό σύστημα των προσωρινών ενοίκων του Μαξίμου.

Δυστυχώς για εκείνους και ευτυχώς για τους Έλληνες, ο Μάιος έρχεται..!

Τα λόγια της μητέρας του Συναγωνιστή μας στο τηλέφωνο, ενδεικτικά του ποιοι είναι οι Χρυσαυγίτες. Ας τα διαβάσουν οι καθεστωτικοί μπας και καταλάβουν γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΟΥΝ!

-Μην κλαίτε, ο γιος σας είναι παλικάρι. Είναι αθώος όπως όλοι. Να είστε περήφανη γι’αυτόν.
-Δεν κλαίω παιδί μου που πάει φυλακή και φυσικά είμαι περήφανη. Απλά την κατηγορία θέλω να μάθω…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/allos-enas-athwos-ellhnas-sta-kelia-ths-timhs#ixzz2yg4vaC4c

Exit mobile version