Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκάθετοι του Σαμαρά απειλούν να “λιώσουν τα κεφάλια” των Εθνικιστών

Εγκάθετοι του Σαμαρά απειλούν να “λιώσουν τα κεφάλια” των Εθνικιστών

Γράφει ο Αντίοχος

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται ο γερμανόδουλος φον Αντωνάκης, ενόψει της αναπότρεπτης συντριβής του στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου. Από κοντά και τα λιγωμένα παπαγαλάκια του, που ξέρουν καλά πως μαζί με το πολιτικό τέλος του προστάτη τους, έρχεται και το δικό τους. Διότι, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο επόμενος (ή η επόμενη…) αρχηγός των απομειναριών της ΝΔ μετά την αποκαθήλωση του φον Αντωνάκη (που θα γίνει τη νύχτα της 25ης Μαΐου), θα είναι το ξήλωμα του συστήματος Σαμαρά.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες πανικού και τρόμου, λοιπόν, τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του συστήματος Σαμαρά, αφήνουν στην πάντα τους (υποκριτικά) καλούς τους τρόπους, τους οποίους χρησιμοποιούν στα Κολωνάκια και στα Ψυχικά όπου συχνάζουν, και αφού εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την «καθυστέρηση» της κυβέρνησης και της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» να πατάξουν την Χρυσή Αυγή, απειλούν ευθέως ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και θα «λιώσουν μία και καλή τα κεφάλια» των Ελλήνων εθνικιστών!!!    

Ιδού ολόκληρο το παραλήρημα των (πολιτικά…) ετοιμοθάνατων διαδικτυακών οργάνων του Αντωνάκη Σαμαρά:

«Να λιώσουμε μια και καλή το κεφάλι του φασιστικού φιδιού

«Ορισμένα φασιστάκια της πλάκας έχουν ξεσαλώσει και παίρνοντας θάρρος από όσα γίνονται προκαλούν πάλι…

Μέχρι πριν από λίγο καιρό τα φασιστικά τάγματα της Χρυσής Αυγής, είχαν λουφάξει στις τρύπες τους. Είχαμε καιρό να τους ξαναδούμε και να τους ξανακούσουμε όσο ήταν σε εξέλιξη η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης και οι συλλήψεις.

Άλλωστε τα πρωτοπαλίκαρα είναι στη φυλακή εκτός από δύο – τρεις βουλευτές και μεγαλοστελέχη που κυκλοφορούν ελεύθερα και προκαλούν.

Κάτι το ατόπημα Μπαλτάκου, κάτι η καθυστέρηση της δικαιοσύνης στη διαδικασία απόδοσης ευθυνών και σε άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής, έκανε ορισμένα φασιστάκια του αίσχους να ξεσαλώσουν, να πάρουν θάρρος και να ξαναβγούν στους δρόμους προκαλώντας.

Η αρχή έγινε πριν μερικές εβδομάδες όταν στο Κερατσίνι, στην περιοχή που δολοφόνησαν τον Φύσσα, κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν πορεία, έγιναν επεισόδια, κάποιοι αφαίρεσαν πανό προς τιμήν του αδικοχαμένου παλικαριού και μόνο χάρη στην ψυχραιμία ορισμένων δεν υπήρξαν χειρότερες καταστάσεις.

Στη συνέχεια, ένας ανόητος Χρυσαυγίτης υποψήφιος, διάδοχος των νεοναζί παλικαράδων που κατοικοεδρεύουν στον Κορυδαλλό, μέσα στη Νίκαια προκάλεσε με τον χειρότερο τρόπο λέγοντας ότι θα εξαφανίσει και θα συντρίψει τα στελέχη του ΠΑΜΕ.

Μόλις προχθές, ομάδα Χρυσαυγιτών εμφανίστηκε ξανά στον Άγιο Παντελεήμονα και εμπόδισε την ανάπλαση της παιδικής χαράς – σύμβολο για την περιοχή. Δυστυχώς μαζί με τους Χρυσαυγίτες βρέθηκαν και υποστηρικτές του Νικήτα Κακλαμάνη.

Ένα νέο επεισόδιο, όμως, που έγινε χθες στη Νίκαια, είναι εξαιρετικά ανησυχητικό για την επαναδραστηριοποίηση της εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με καταγγελίες των Γιατρών του Κόσμου μία ομάδα περίπου 30 Χρυσαυγιτών κατά τη διάρκεια πορείας τους που πραγματοποιούσαν στο Πέραμα, κατέληξαν στα κοινωνικά ιατρεία της οργάνωσης.

Άρχιζαν να φωνάζουν διάφορα ρατσιστικά συνθήματα κατά των Γιατρών του Κόσμου και των μεταναστών ασθενών. Εκείνη την ώρα στο ιατρείο υπήρχε μεγάλος αριθμός ασθενών και ιδιαίτερα παιδιών που πανικοβλήθηκαν.

Επικράτησε πανικός με αποτέλεσμα οι γιατροί να τρέξουν και να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα, έτσι ώστε να εμποδίσουν τυχόν απόπειρά τους να εισέλθουν στο χώρο.

Είναι φανερό ότι οι φασίστες, κάτω από τις οδηγίες του Κασιδιάρη, του Παναγιώταρου και άλλων βουλευτών, έχουν ως στόχο να προκαλέσουν. Επιδιώκουν ίσως να πιέσουν την κυβέρνηση ή τη δικαιοσύνη να αφήσει ελεύθερους του φυλακισμένους συντρόφους τους. Αν, όμως, η πρόκληση οδηγήσει σε νέο έγκλημα τότε θα έχει μεγάλο πρόβλημα όλη η χώρα. Αν κάποιος τρελαμένος Χρυσαυγίτης ή κάποιος κουκουλοφόρος τρομοκράτης σπείρουν νέα θύματα, τότε ξαναζωντανεύει ο φόβος ενός εμφυλίου στους δρόμους της Αθήνας.

Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής το θέλουν αυτό, είναι στο DNA τους η εγκληματική δράση. Βρίσκουν απέναντι και τους άλλους ανόητους ακροαριστερούς και το φιτίλι δεν θα αργήσει να ανάψει πριν γίνει κάτι από την επίσημη πολιτεία και τη δικαιοσύνη. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα Τάγματα Εφόδου και τους νεοναζί να ξαναδηλητηριάσουν τη χώρα. Ούτε πρέπει να τους αφήσουμε να γίνουν ρυθμιστές της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. Λέγεται ότι ίσως και σήμερα που η Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα, θα δημοσιεύσουν κι άλλα βίντεο και απειλούν με νέες αποκαλύψεις.

Οι φασιστικοί εκβιασμοί, οι ψευτοτσαμπουκάδες των νεοναζί δεν θα περάσουν. Οι προκλήσεις τους πρέπει να μείνουν αναπάντητες στο δρόμο αλλά πρέπει να απαντηθούν στη Βουλή, στα δικαστήρια, στην Αστυνομία.

Αρκετά πια με τους Κασιδιάρηδες και τους λοιπούς υπανθρώπους που λειτουργούν ως ρομποτάκια έτοιμα να σκοτώσουν. Είναι η ώρα και η ευκαιρία να λιώσουμε το κεφάλι του φιδιού μια και καλή».

(ΥΓ) 1: Ποιοι θα μας λιώσουν τα κεφάλια και μάλιστα «μία και καλή», ημών των «υπανθρώπων»; Οι ντιντήδες που έχουν απομείνει στην ΟΝΝΕΔ; Ή μήπως εννοούν οι παπαγάλοι ότι θα βάλουν τα κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά (τα οποία προ ημερών έβγαλαν μια παρόμοια ανακοίνωση…) ή τους κουκουλοφόρους παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές, να… καθαρίσουν για πάρτη τους; Όπως κάνουν τα παιδάκια του δημοτικού, που φωνάζουν τη μαμά τους;

(ΥΓ) 2: Να μην παίζουν με τα νεύρα και την υπομονή μας τα σαμαρόσκυλα. Γιατί πλησιάζει η 25η Μαΐου και οι θέσεις στο ελικόπτερο της μεγάλης φυγής θα είναι ελάχιστες…

(ΥΓ) 3: Παπαγαλάκια, εμείς μπορεί να είμαστε «υπάνθρωποι», αλλά δεν είμαστε «ΗΠΑνθρωποι», σαν τα μούτρα σας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egkathetoi-tou-samara-apeiloun-na-liwsoun-ta-kefalia-twn-ethnikistwn#ixzz2yiOa06Oi

Exit mobile version