Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Εύβοια – Βοιωτία, Ναύπλιο, Λέσβος

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Εύβοια - Βοιωτία, Ναύπλιο, Λέσβος

Σε μια αίθουσα που έσφυζε από Εθνικιστικό παλμό μίλησε ο συναγωνιστής μας δημοσιογράφος Μάκης Τουμάσης με θέμα τον Τύπο,την αποστολή του ως θεματοφύλακα των θεσμών,αλλά και την εκτροπή από την αποστολή του με την υποδούλωσή του στα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού λαού και την προσφορά υπηρεσιών στο πλουτοκρατικό κατεστημένο που είναι ιδιοκτήτης των περισσότερων ΜΜΕ; Ολοκληρώνοντας μάλιστα την ομιλία του τόνισε πως : ” μας κυβερνά μια συμμορία, είτε ως κυβέρνηση που είναι πειθήνια στους τραπεζίτες είτε σαν δήθεν αντιπολίτευση που χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ ώστε να αποπροσανατολίζει,να διαστρεβλώνει και να συκοφαντεί,αλλά όμως πλέον, όλα καταρρέουν και όλος αυτός ο  πολιτικός συρφετός βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και σε λιγότερες από 40 μέρες εμείς,με τη ψήφο μας θα ρίξουμε τη κυβέρνηση και τη κομματοκρατία στο βάραθρο της χωματερής που είναι ο ιδεολογικός τους χώρος και σύντομα θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή για όλους τους Έλληνες!”.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00

Ενημερωτική δράση σε Ψαχνά και Ν. Αρτάκη

Εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην κεντρική Εύβοια, πραγματοποιήθηκε από συναγωνιστές της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας. Έντυπο υλικό του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος διανεμήθηκε πόρτα πόρτα και χέρι με χέρι, στους κατοίκους Ψαχνών και Νέας Αρτάκης.

Θερμότατη η ανταπόκριση των Ελλήνων στη θέα των Χρυσαυγιτών, με συγχαρητήρια μηνύματα ενθάρρυνσης, αλλά και αγανάκτισης και οργής για την αντισυνταγματική και παράνομη σκευωρία των πολιτικών διώξεων. Σχεδόν παντού και σύντομες συζητήσεις και για τις τοπικές εκλογές, συνοδευόμενες από ενημερωτικό υλικό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, τον συνδυασμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την περιφέρειά μας.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Συνεχίζουμε πάντα ΕΜΠΡΟΣ! Ως τη ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1
Κυριακή: 19.00-21.00
Τηλ.: 6978 804153

Ναύπλιο: Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε Ημερίδα για τους ανασφάλιστους του ΟΑΕΕ

Την Κυριακή 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο Ημερίδα -με την συμμετοχή νομικών -από τους ανασφάλιστους του ΟΑΕΕ του Ναυπλίου, της Επιδαύρου και της Ερμιονίδας μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους με θέματα α) “ Ασφαλιστικό ΟΑΕΕ, προτάσεις, λύσεις” και β) “Τραπεζικό, επαγγελματικά δάνεια”. Την Ημερίδα  παρακολούθησαν ο γραμματέας της Τ.Ο Αργολίδας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή», Δημήτρης Δημούλης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Βασίλης Ζώης προκειμένου  να ενημερωθούν τόσο για την δεινή κατάσταση των ανασφάλιστων συμπατριωτών μας, όσο και για τις λύσεις που οι ίδιοι προτείνουν .

Μιλώντας στους επαγγελματίες από το βήμα της εκδήλωσης ο Συναγωνιστής Δημούλης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «τα αιτήματα σας για άμεση ιατροφαρμακευτική κάλυψη  “πάγωμα” των δανείων και προστασία της περιουσίας σας σαφώς  είναι δίκαια και προφανή, όμως και χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω σας αναφέρω ότι όσο κυβερνούν οι πολιτικές δυνάμεις των μνημονίων και της υποταγής στους τοκογλύφους τίποτα δεν θα καλυτερεύσει για τον Λαό μας».

Να τονίσουμε ότι στην Αργολίδα το ποσοστΧρυσή Αυγή παντού: ενημερωτική εκστρατεία στην Λέσβοό των επαγγελματιών που αδυνατεί συστηματικά να ανταπεξέλθει στην καταβολή των ασφαλιστικών του εισφορών έχει αυξηθεί γεωμετρικά τα τελευταία χρόνια και προσεγγίζει το 70%, ενώ  φυσικά κανείς εκπρόσωπος των κομμάτων της Νέας Πασοκρατίας δεν τόλμησε να μετάσχει στην εκδήλωση.

Παράλληλα η χούντα των Σαμαρά-Βενιζέλου παρά το ότι έχει χρηματοδοτήσει αφειδώς τις τράπεζες, εν τούτοις δεν έχει κάνει το παραμικρό για να προστατέψει τους επαγγελματίες που έχουν λάβει δάνεια για τις επιχειρήσεις τους και που έρχονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων τους.

Επίσης οι επαγγελματίες σύρονται στα δικαστήρια και έρχονται αντιμέτωποι με την φυλάκιση καθώς η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη στην οποία όποιος δεν πληρώνει τις ασφαλιστικές του εισφορές δεν χάνει απλά την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη αλλά διώκεται και ποινικά. Την ίδια ώρα που οι κυβερνήσεις των ανθελλήνων παρέχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε λαθρομετανάστες και κάθε λογής «ευπαθείς» οι συμπατριώτες μας ελεύθεροι επαγγελματίες και οι οικογένειές τους στερούνται την πρόσβαση σε φάρμακα και ιατρούς.

Ο αγώνας των Ελλήνων ελευθέρων επαγγελματιών είναι δίκαιος και εδράζεται σε αυτή κάθε αυτή την έννοια της Εθνικής Οικονομίας, κατά συνέπεια έχει την συμπαραστάτη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ:
Παράσχου 9, Ναύπλιο
Πέμπτη 20:00 – 22:00, Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6980 507785

Ενημερωτική εκστρατεία στην Λέσβο

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής σχετικά με την παρέμβαση των Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου στις δικαστικές αρχές, για άσκηση ποινικών διώξεων εις βάρος του Αρχηγού και βουλευτών της χωρίς την ύπαρξη στοιχείων, ο Πυρήνας Λέσβου της Χρυσής Αυγής προέβη σε εκτεταμένη ενημερωτική εκστρατεία στο Πλωμάρι, ως απάντηση στην πιο άθλια συνταγματική εκτροπή των μεταπολιτευτικών χρονικών. Πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών διένειμε έντυπο υλικό και εφημερίδες του Κινήματος προς τους περαστικούς, οι οποίοι δήλωναν αγανακτισμένοι και αηδιασμένοι από το θράσος και την ωμότητα με την οποία ο συντοπίτης τους, Αθανασίου, χειραγώγησε συγχωριανούς του και μη, ώστε να ελέγξει τη δικαιοσύνη και να απαιτήσει προφυλακίσεις αθώων ανθρώπων. Τα παράπονα της τοπικής κοινωνίας δεν περιορίστηκαν μόνο στον ανεκδιήγητο Αθανασίου, αλλά συνολικά προς τη μνημονιακή κυβέρνηση, που με τα μνημόνια της διέλυσε μια ολόκληρη χώρα κι οδήγησε σε απόγνωση έναν περήφανο λαό. Το κλιμάκιο των Συναγωνιστών, μετά τη διανομή εντύπων, προέβη σε συναντήσεις με κόσμο που επιθυμούσε να ενημερωθεί γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και γύρω από τις κινήσεις του Κόμματος σχετικά με τις επικείμενες εκλογές. Ο λαός της Λέσβου πλαισιώνει την Χρυσή Αυγή και όπως όλη η υπόλοιπη Ελλάδα εκφράζει ανοιχτά την πρόθεση του να τιμωρήσει στις επόμενες εκλογές το μνημονιακό καθεστώς που ευθύνεται για την διάλυση της χώρας και την κατάλυση του Συντάγματος.

Λέσβος: 6906512112

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh20#ixzz2ylH8oLqo

Exit mobile version