Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και πάλι επίθεση με χημικά στην Συρία: Οι ΗΠΑ παίζουν τα ρέστα τους

Και πάλι επίθεση με χημικά στην Συρία: Οι ΗΠΑ παίζουν τα ρέστα τους

Μετά την πολύ γνωστή  επίθεση με τα χημικά στα περίχωρα της Δαμασκού την 21.8.2013, η οποία είχε προκαλέσει τον θάνατο εκατοντάδων αθώων αμάχων και που έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι ήταν έργο των κανιβάλων ισλαμιστών και των εντολέων τους ΗΠΑ, Ισραήλ και Σαουδικής Αραβίας, νέα επίθεση μικρής εμβέλειας σημειώθηκε πριν 2 ημέρες στην περιοχή Kafr Zita της επαρχίας Hama. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε προφανώς από τους ισλαμιστές τρομοκράτες της Αλ Νούσρα (Αλ Κάϊντα) με πύραυλο εδάφους-εδάφους μικρής εμβέλειας, όμοιο με αυτόν της προηγούμενης επίθεσης, και με κεφαλή αγνώστου μέχρι στιγμής τοξικού αερίου. Από την επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 2 άμαχοι πολίτες ενώ πολλοί διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα.

Τα φερέφωνα της σιωνιστικής προπαγάνδας σίγουρα θα κατηγορήσουν για αυτή την επίθεση, όπως είχαν πράξει και με την προηγούμενη του Αυγούστου του 2013, την νόμιμη κυβέρνηση του Άσσαντ. Όμως δεν χρειάζεται να αναλωθούμε σε πολλές σκέψεις και αναλύσεις για να ανακαλύψουμε ποιος κρύβεται πίσω και από αυτή την άνανδρη επίθεση. Οι δυνάμεις του Άσσαντ, όπως έχουμε τονίσει το τελευταίο διάστημα, προελαύνουν σε όλα τα μέτωπα της Συρίας και οι ισλαμιστές κανίβαλοι υποχωρούν ατάκτως. Άρα δεν υπήρχε ουδείς απολύτως λόγος να επιτεθεί ο Άσσαντ με χημικά, πολλώ δε μάλλον εναντίον του ίδιου του λαού του. Τέτοιου είδους επιθέσεις είναι χαρακτηριστικό των συμμοριτών που χρηματοδοτούνται και εκπαιδεύονται από τις ΗΠΑ και τους πρόθυμους συμμάχους τους.

Σύμφωνα με «ρεπορτάζ» των σιωνιστικών ΜΜΕ υποτίθεται ότι κυβερνητικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν με χημικά την περιοχή Kafr Zita. Δηλαδή τα γνωστά φερέφωνα της προπαγάνδας των σιωνιστών θεωρούν ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Άσσαντ είναι τόσο αφελείς ώστε να βομβαρδίσουν εν μέσω ημέρας μια περιοχή που κατοικείται από Σύριους αμάχους που μάλιστα διάκεινται και φιλικά προς το νόμιμο καθεστώς.

Η απελπισία των ΗΠΑ και των μισθοφόρων τους στην Συρία, σε συνδυασμό μάλιστα με τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία, έχει φτάσει πλέον στα όρια της γελοιότητας. Οι Αμερικανοσιωνιστές και οι υπάλληλοί τους παίζουν στην Συρία τα ρέστα τους, μόνο που αυτά τα ρέστα κοστίζουν αθώες ανθρώπινες ζωές.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-pali-epithesh-me-chhmika-sthn-suria-oi-hpa-paizoun-ta-resta-tous#ixzz2ylKSHawa

Exit mobile version