Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βούλιαξαν τα Μέγαρα στην παρουσίαση των υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής Δυτικής Αττικής – Φωτορεπορτάζ

Βούλιαξαν τα Μέγαρα στην παρουσίαση των υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής Δυτικής Αττικής - Φωτορεπορτάζ

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Σταμάτης Μαρτίνος ο οποίος δήλωσε ότι στις επερχόμενες εκλογές τα Μέγαρα θα δώσουν άλλο ένα ισχυρό μήνυμα νίκης με ένα τεράστιο εκλογικό ποσοστό.

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ιωάννα Γκέκα φιλόλογος στο επάγγελμα και μητέρα δύο παιδιών με εκτενή αναφορά ανέλυσε τα τοπικά προβλήματα που μαστίζουν τον Δήμο Μεγάρων.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Μουλάς επιχειρηματίας στον κλάδο της πρωτογενή παραγωγής δήλωσε πως στην περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα στα Μέγαρα υπάρχουν παρθένα εδάφη που μπορούν να στηρίξουν την αγροτική καλλιέργεια.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος επιθεωρητής ποιότητας μετάλλων στο επάγγελμα αναφέρθηκε στα προβλήματα που μετέτρεψαν τις άλλοτε Ιστορικές πόλεις του Θριασίου Πεδίου στην πιο ρυπογόνα περιοχή της Ελλάδος και γνώρισαν την εγκατάλειψη και την απαξίωση από τις εκάστοτε τοπικές αρχές.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Κωνσταντινίδης τόνισε πως ο Αγώνας δίνεται για τους αδίκως και παράνομα φυλακισμένους βουλευτές μας, αλλά και για όλον τον ελληνικό λαό που δοκιμάζετε από την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης επισήμανε πως ακόμα ένας Συναγωνιστής, ο Γραμματέας της Τοπικής Πειραιά, Θωμάς Μπαρέκας, προφυλακίστηκε αδίκως και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση όλων των συναγωνιστών στο πρόσωπο του.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Μιχάλης Παπαδημητρίου δήλωσε πως τα προβλήματα των Μεγαρέων είναι κοινά με τους Σαλαμίνιους.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε πως μόνο με την Ελληνική Αυγή θα επέλθει κάθαρση στους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής και το μόνο που χρειάζεται είναι νέοι με όρεξη και καθαρά χέρια να εργαστούν για το κοινό συμφέρων όλων μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι μαζί σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Εθνικό Ύμνο και ένα δυνατό ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ τράνταξε την αίθουσα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bouliajan-ta-megara-sthn-parousiash-twn-upopshfiwn-ths-ellhnikhs-aughs-duti#ixzz2yn9QAHXx

Exit mobile version