Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

xamail-letter__article

Καταρχήν να σας συγχαρώ για τον αγώνα σας. Πράγματι εσείς είστε οι μόνοι που ενδιαφέρεστε και αγωνίζεστε για το καλό αυτής της χώρας. Με τη σειρά μου θα ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός που αφορά την Χρυσή Αυγή και θεωρώ ότι πρέπει να γνωρίζεται γι΄αυτό. Στο πανεπιστήμιο Αιγαίου της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στο τμήμα της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας γίνεται λόγος σε μάθημα που έχει να κάνει με τη μετανάστευση από την καθηγήτρια για το πολιτικό σας κόμμα. Η ίδια παρουσιάζει την Χρυσή Αυγή ως “συμμορία” που κακοποιεί ανθρώπους και συγκεκριμένα μετανάστες με αποτέλεσμα να πείσει τους φοιτητές ότι “μια τέτοια εγκληματική οργάνωση” πρέπει να εξαφανιστεί από την πολιτική. Κάντε κάτι γι’ αυτό. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις σε ακαδημαϊκούς χώρους και μάλιστα από καθηγητές οι οποίοι προσπαθούν να επηρεάσουν και να αλλάξουν τη γνώμη των φοιτητών. Εύχομαι καλή επιτυχία στις φετινές εκλογές. Πάμε δυνατά, πάμε για τη ΝΙΚΗ. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

E.X.

Το αδιαχώρητο επικρατεί στην εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα” στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας

Με χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε το κλιμάκιο των Συναγωνιστών που παραβρέθηκε στις φετινές εορτές εξόδου της ιεράς πόλης του Μεσολογγίου. Μια επίσκεψη που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που τιμά την Ιερή Πόλη του Έθνους όταν η ανθελληνική αριστερά της Ρεπούση ζητάει την κατάργησή των εορτών της εξόδου ως “απομεινάρια εθνικιστικών εθίμων”. Δεν ξεχνούμε εμείς οι Χρυσαυγίτες της ιερής πόλης ότι ο ίδιος ο Αρχηγός μας έκανε την ξεχωριστή τιμή να παραβρεθεί στα εγκαίνια των γραφείων του κινήματος μας και μ ένα πύρινο λόγο να μιλήσει για την αυτοθυσία και των ηρωισμό των ”ελεύθερων πολιορκημένων”. Μία θυσία που ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει κάθε Έλληνα πατριώτη που πιστεύει και αγωνίζεται για την ελευθερία της πατρίδας μας. Στον αγώνα αυτό εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε μπροστάρη και οδηγό τον αρχηγό μας ο οποίος ως σύγχρονος ‘ελεύθερος πολιορκημένος αντιστέκεται στις διώξεις του ανθέλληνα δυνάστη μέσα από τα κελιά της τιμής .Ανυπομονούμε για την ευλογημένη εκείνη μέρα που θα τον υποδεχτούμε στις γιορτές εξόδου της Ιεράς Πόλης ως πρωθυπουργό του πρώτου αληθινά Ελληνικού κράτους και όχι του ψευτορωμαίικου που ζούμε σήμερα .Για εμάς εκείνη η στιγμή θα είναι η στιγμή της δεύτερης εξόδου. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και αιώνια πίστη στην νίκη του Κινήματος μας.

Α.Π
Ι.Π. Μεσολογγίου

Μια ανάλυση επί του χρέους και της Ελληνικής Οικονομίας, για να μην μας δουλεύουν κυβέρνηση και ΜΜΕ

Έχει δίκιο ο κύριος Μπαλτάκος! Αυτό που έκανε και κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι παρά πάνω από Μανιάτικο! Είναι ΑΥΤΟΘΥΣΊΑ, γενναίο, έξυπνο και ηρωικό, για την συντριπτική πλειοψηφία της κρίσης και της συνείδησης των πραγματικών Ελλήνων! Θα τα πούμε όλα στις κάλπες!

Γ. K.

Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη – Δυναμική πορεία διαμαρτυρίας κατά παράνομης οργανώσεως τουρκοπρακτόρων

Ό Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που κατηγορούσε την Χρυσή Αυγή για κηρύγματα μίσους συντασσόμενος με την κυβέρνηση και τα Μ.Μ.Ε, συνέφαγε προχτές με παιδιά μεταναστών. Είναι ένας αρχιεπίσκοπος μοντέρνος, της νέας τάξης πραγμάτων, των χωρών χωρίς σύνορα. Αφού έχει καλές σχέσεις με τον Παπανδρέου, τον Καμίνη, τον Τσίπρα και τον Κουτσούμπα σίγουρα είναι υπέρ των μεταναστών. Να μάθει όμως ότι στην Συρία οι χριστιανοί  σφάζονται σαν αρνιά από τους Μουσουλμάνους και στο Πακιστάν οι Μουσουλμάνοι(που ο Δένδιας τους κατατάσει στις ευπαθείς ομάδες) δεν έχουν αφήσει όρθια ορθόδοξη εκκλησία. Και μην μας λέει ότι υπήρξε και ο Χριστός μετανάστης γιατί ο Χριστός μοίρασε και τα ιμάτια του που ο ίδιος δεν το κάνει άν και μαθαίνουμε ότι έχει πολλά. Η Χρυσή Αυγή όμως το έκανε με τα συσσίτια προς τους Έλληνες στα οποία το αντιδημοκρατικό τόξο και ο Αρχιεπίσκοπος ήταν ενάντιοι.

Γ.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-14-apriliou-2014#ixzz2yohnmHdC

Exit mobile version