Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κόρινθος, Πάτρα, Κέρκυρα, Πέραμα, Φυλή – Καματερό

Δραστηριότητες Τοπικών: Κόρινθος, Πάτρα, Κέρκυρα, Πέραμα, Φυλή - Καματερό

Κατάμεστα ήταν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο στην ομιλία του Συναγωνιστή, Βουλευτή Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην πρόσφατη επικαιρότητα, κάνοντας λόγο για την κορύφωση της πολεμικής του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής, ώστε, όπως έχει πλέον αποδειχτεί, να πάρει η ΝΔ πίσω τα ψηφαλάκια, μέσα από την χρήση επίορκων δικαστικών. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε εκτενώς στις μεθοδεύσεις και στις προσπάθειες του καθεστώτος να πλήξει την Χρυσή Αυγή και τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει, δεν υποστέλλει την Σημαία του Αγώνα για Πατρίδα, Λαό και Ελευθερία. 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:
Όδος Κύπρου 64
Τηλ.: 6956 001030

Ομιλία στην Τ.Ο. Πατρών

Την Κυριακή 06 Απριλίου 2014 και στις 19:00, στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας,  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συγκέντρωση-ομιλία των συναγωνιστών προς τους φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής με κεντρικό θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με την «Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα», συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, ο οποίος μαζί με τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επερχόμενες εκλογές. Στο θέμα όμως που επικεντρώθηκε, ήταν στο βίντεο Μπαλτάκου και στον ανίερο πόλεμο που συνεχίζεται αδιαλείπτως εναντίον του εθνικιστικού κινήματος. Επίσης, αναφέρθηκε και στο “λογιστικό τρυκ” του πλεονάσματος, όσο και στην περίφημη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Εν συνεχεία, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος, που μίλησε για την άνοδο των εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη και στην κατασυκοφάντηση  της πατρίδας μας από τους γνωστούς κύκλους των Βρυξελλών. Με στοιχεία παρουσίασε την ανοδική πορεία του κόμματός μας και για τις προοπτικές του στη νέα Ευρώπη. Υποστήριξε ότι με την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα, προσπαθούν να αποφύγουν τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης. Θέλουν την Ελλάδα, την Ιταλία και  την Ισπανία, να είναι οι μόνες χώρες που θα συνεχίσουν να επωμίζονται το βάρος της υποδοχής και διαχείρισης των λαθρομεταναστών.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι η τοπικής μας θα συνεχίσει να διανέμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και αυτή την Κυριακή, στα γραφεία της, οδό Γούναρη 54.

ΠΑΤΡΑ:
Γούναρη 54
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 – 22:00

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας

Κατάμεστα ήταν τα γραφεία μας και την Παρασκευή 11 Απριλίου από φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα.

Όπως κάθε εβδομάδα πραγματοποιήθηκε εκτενής ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε εθνικό επίπεδο με τον σχολιασμό των τελευταίων γεγονότων αντικρούοντας την προπαγάνδα της χούντας της κλεπτοκρατίας και των καθεστωτικών Μ.Μ.Ε. και εκθέτοντας την δραματική αλήθεια που επιμελώς , τα φερέφωνα των διεθνών τοκογλύφων, προσπαθούν να αποκρύψουν από τον Ελληνικό λαό. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην νέα παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή μας από την Τ.Ο. Πειραιά , την οποία είχαμε πληροφορηθεί νωρίτερα, γεγονός που μας πεισμώνει όλους να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και Πίστη τον Αγώνα για την απελευθέρωση την Πατρίδας μας από τον ζυγό των πολιτικών προδοτών και της διεθνούς τοκογλυφίας.

Στην συνέχεια ακολούθησε μια σύντομη αναφορά στις τοπικές πολιτικές εξελίξεις, με κύριο θέμα την συμμετοχή του συνδυασμού μας, Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο στις εκλογές του Μαΐου, και έγινε εποικοδομητική συζήτηση με τους παριστάμενους υποστηρικτές μας για τις προβληματικές καταστάσεις του νησιού για τις οποίες σύντομα θα έχουμε και την θεσμική δυνατότητα να καταδείξουμε ενεργά αλλά και να επιλύσουμε.

Ως είθισται , και η χθεσινή μας εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο να δονεί την αίθουσα ομιλιών των γραφείων μας.

Πυρήνας Κέρκυρας
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Ομιλία στην Τ.Ο. Περάματος

Την Τετάρτη 9/4 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας από τον γραμματέα της τοπικής μας οργάνωσης συναγωνιστή Μουλιανάκη Περικλή με θέμα την έναρξη του εθνικοαπευλευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ την 1/4/1955. Ο συναγωνιστής αρχικά έθεσε το ιστορικό πλαίσιο της εποχής εκείνης καθώς και τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι Κύπριοι αδερφοί μας ξεκίνησαν των αγώνα ενάντια στους Άγγλους και Τούρκους δυνάστες. Εν συνεχεία αναλύθηκαν σύντομα οι επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα ειδικά τα πρώτα έτη του αγώνα ενώ παράλληλα έγινε αντιπαράθεση των αντίπαλων δυνάμεων που η αριθμητική διαφορά τους αρκεί για να αποδείξει την γενναιότητα των Ελλήνων. Ακόμα έγινε ονομαστική μνεία των ηρώων που έπεσαν υπέρ πατρίδος ενώ παράλληλα τονίστηκε η θλιβερή διαπίστωση ότι ο αγώνας της Κύπρου δεν είχε μόνο απέναντι του τον ξένο παράγοντα αλλά και προδότες τόσο στο μαρτυρικό νησί όσο και στην Ελλάδα. Τέλος επισημάνθηκε ότι η θυσία των νεκρών Κύπριων αγωνιστών θα δικαιωθεί μόνο όταν απελευθερωθεί η μεγαλόνησος και πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη ένωση με την Ελλάδα.

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Περάματος

Την Πέμπτη 10/4 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άλλη μια ενημερωτική πολιτική δράση της τοπικής μας οργάνωσης με την συμμετοχή και συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πειραιώς. Για πολλοστή φορά οι συναγωνιστές διέσχισαν την μεγαλύτερη λαϊκή αγορά του Περάματος, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης μας και εν συνεχεία κινήθηκαν στους κεντρικότερους δρόμους όπου και διένειμαν εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπα του κινήματος μας αλλά και της ”Ελληνικής Αυγής”. Η υποδοχή του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά αποθεωτική δείγμα πως στις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου ο λαός μας θα υπογράψει την ληξιαρχική πράξη πολιτικού θανάτου του διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας. Αξιοσημείωτο είναι πως την ίδια μέρα οι γνωστοί κύκλοι συκοφάντησης διέσπειραν ανυπόστατες φήμες περί επιθέσεως μας εκεί όπου στεγάζονται οι ”Γιατροί Χωρίς Σύνορα” ενώ παραδόξως το τοπικό αστυνομικό τμήμα βρίσκεται λίγα μέτρα παρακάτω και ουδείς ένστολος αντελήφθει το παραμικρό ούτε και κανείς μπήκε στον κόπο να τους ειδοποιήσει την στιγμή που εμείς υποτίθεται ”πολιορκούσαμε” τον εν λόγω φορέα…

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Ομιλία στην Τ.Ο. Φυλής – Καματερού

Ομιλία ιστορικού περιεχομένου στην μνήμη του ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Φυλής – Καματερού την Πέμπτη  10 Απριλίου, από την συναγωνίστρια Δήμητρα Γκιούσμα όπου με τον ποιητικό της  λόγω καθήλωσε το πολυπληθές ακροατήριο μιλώντας για την ζωή το έργο και την προσφορά του μεγάλου αυτού φιλέλληνα  στον αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

ΦΥΛΗΣ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-korinthos#ixzz2yqwCYw1R

Exit mobile version