Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ διαψεύδουν το σύνολο της κυβερνητικής προπαγάνδας

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ διαψεύδουν το σύνολο της κυβερνητικής προπαγάνδας

Φήμες θέλουν τον Σαμαρά να σκέφτεται το λουκέτο στην ΕΛΣΤΑΤ και αναγόρευση σε στατιστική αρχή του «Έθνους» και του ΔΟΛ, ώστε να πραγματοποιηθεί η συγχώνευση των υπηρεσιών του Δημοσίου. Άλλωστε και οι εν λόγω «δημοσιογραφικοί οργανισμοί» είναι κρατικοί και κατοχικοί, όσο δεν πάει. Το πρόβλημα με την ΕΛΣΤΑΤ είναι ότι δεν συμφωνεί με τα «στοιχεία» που παρουσιάζει η κυβερνητική προπαγάνδα, βγάζοντας ψεύτη τον «πινόκιο» Σαμαρά.

Σας παρουσιάζουμε εν συντομία τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, που απαντάνε πλήρως στα ερωτήματα περί «πρωτογενούς πλεονάσματος» και «εξόδου τις χώρας στις αγορές». Έχουμε, λοιπόν, και λέμε: Στα 23,1 δισ. ευρώ ή 12,7% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε για το 2013 το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή, ενώ τοΕνοποιημένο Χρέος έφτασε τα 318,7 δισ. ευρώ ή 175,1% του ΑΕΠ.

Πως γίνεται λοιπόν να έχει αυξηθεί η τραπεζική πίστη προς την χώρα, την ώρα που το έλλειμμα ανεβαίνει, ενώ το χρέος έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη; Πολύ απλά βάζοντας τα ομόλογα στο αγγλικό δίκαιο και θέτοντας ως εγγυητές κολοσσούς όπως η Deutsche Bank, η JP Morgan και η ΕΚΤ, προδίδει τα ελληνικά συμφέροντα, ανοίγοντας τις πόρτες διάπλατα στους διεθνείς τοκογλύφους, προσελκύοντας όλους τους καρχαρίες του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Η επιτυχία των ομολόγων που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση δεν στηρίζεται στην βελτίωση της οικονομίας, αλλά στην διασφάλιση των δανειστών, οι οποίοι μπορούν να προχωρήσουν σε κατασχέσεις αν δεν πληρωθούν.

Αυτό που πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, δεν ήταν «έξοδος στις αγορές», αλλά κέλευσμα στα κοράκια του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-stoicheia-ths-elstat-diapseudoun-to-sunolo-ths-kubernhtikhs-propagandas#ixzz2yskyR3bl

Exit mobile version