Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ολόκληρη η πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” στον Ωρωπό – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε την ανοιχτή πολιτική της εκδήλωση στον Ωρωπό, την Κυριακή 13 Απριλίου στις 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Ατλαντίς” με κεντρικούς ομιλητές τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής με την Ελληνική Αυγή και Βουλευτή Β Αθηνών, Παναγιώταρο Ηλία και την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικού Τομέα με την Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής, Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου-Γερμενή.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή, Συναγωνιστής Γρηγόρης Γερακόπουλος και ομίλησαν επίσης οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής Ανατολικού Τομέα, Κιβρικοσέος Αντώνης, ελεύθερος επαγγελματίας και Καρύδη Κυριακή, μεταφράστρια.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Παπαγεωργίου, ο οποίος προέβη σε πολιτική ανασκόπηση της “καυτής” πολιτικά τρέχουσας περιόδου, όπου οι εξομολογήσεις Μπαλτάκου περί του πολιτικού χαρακτήρα της δίωξης της Χρυσής Αυγής στρίμωξαν άγρια στη γωνία την Νέα Δημοκρατία. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι οι Χρυσαυγίτες δεν κάνουν βήμα πίσω και στον αγώνα τους για μια ελεύθερη Ελλάδα φάρο και οδηγό έχουν την ακατάβλητη στάση του παράνομα φυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και των βουλευτών συναγωνιστών, που βρίσκονται στα κελιά της Τιμής, αρνούμενοι να προδώσουν τους Έλληνες!

Αμέσως μετά ο Συναγωνιστής Παπαγεωργίου κάλεσε στο βήμα τον υποψήφιο δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή, Γρηγόρη Γερακόπουλο, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή ρίζωσε σε κάθε δήμο και τα αποτελέσματα των εκλογών θα τρέψουν σε φυγή τους ποικιλώνυμους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς της χώρας μας! Μέρα τη μέρα η Χρυσή Αυγή “δένει” από τις διώξεις όπως το ατσάλι, με δεσμούς ακατάλυτους! Δεσμούς άρρηκτους, σφραγισμένους με το καθαγιασμένο Αίμα των δύο Αθάνατων Αδερφών μας, Γιώργου και Μάνου

Ο Συναγωνιστής Παπαγεωργίου κάλεσε μετά στο βήμα τον Συναγωνιστή Κιβρικοσέο Αντώνη, γέννημα-θρέμμα του Ωρωπού, και υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο Ανατολικού Τομέα με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Αττικής, ο οποίος έχει βαθιά εντόπια γνώση για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες και τους κατοίκους του Ωρωπού ειδικότερα, οι οποίοι είναι όμηροι των “τσεκ πόιντς” οκτώ σταθμών διοδίων με μια φθίνουσα τοπική αγορά εξ αιτίας αυτού, με αποτέλεσμα εξάλειψη της τάξης του Έλληνα ελεύθερου επαγγελματία προς όφελος των ξένων.

Η έλλειψη πρωτοβάθμιας περίθαλψης εντείνεται, ενώ η έλλειψη αστικής συγκοινωνίας είναι πια δυσβάσταχτο βάρος για τον Έλληνα οικογενειάρχη και εργαζόμενο, η προστασία του δασικού περιβάλλοντος είναι ελλειμματική. Ο Ωρωπός, ένας δήμος εξαιρετικού φυσικού κάλλους με μοναδική εναλλαγή τοπίων, με μια Εθνική δημοτική αρχή θα μπορούσε να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους δήμους της χώρας από απόψεως ποιότητας ζωής και ευημερίας.

Στη συνέχεια η Συναγωνίστρια Καρύδη Κυριακή, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικού Τομέα με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Αττικής, μεταφράστρια, ανέπτυξε κυρίως το ζήτημα της συνεχιζόμενης και προκλητικά ατιμώρητης βιομηχανικής μόλυνσης του Ασωπού από την ρίψη αποβλήτων και των επιπτώσεων στην υγεία των πολιτών και στο περιβάλλον.

Παρόμοια φαινόμενα γόρδιου δεσμού ασυδοσίας, τα οποία βεβαίως αφθονούν στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, θα λυθούν με αποφασιστικότητα με βάση το τρίπτυχο Αξιών της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια: Εθνική Αλληλεγγύη, Ασφάλεια, Εντιμότητα! Κάλεσε το κοινό να δηλώσουν όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι στις επερχόμενες δημοτικές/περιφερειακές και ευρωεκλογές, για να μην πάει ούτε μία ψήφος χαμένη και να επισπευσθεί η απελευθέρωση των Εθνικιστών Πολιτικών Κρατουμένων!

Η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου-Γερμενή, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα με την Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής, τόνισε την απουσία κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, την υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας στους δήμους, με τα πολυϊατρεία και τα κέντρα υγείας να ερημώνονται το ένα μετά το άλλο, ενώ υπενθύμισε ότι στο πρόγραμμα της Ελληνικής για την Περιφέρεια Αττικής είναι η δημιουργία Νοσοκομείου Ανατολικής Αττικής.

Αναφέρθηκε στην αμιγώς πολιτική δίωξη των Εθνικιστών βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και στον κατάφωρα άδικο χαρακτήρα της, τονίζοντας ότι η απηνής πολιτική δίωξη μπορεί μεν να δυσκολεύει την καθημερινότητα των οικογενειών των εγκλείστων στα κελιά της Τιμής, αλλά δεν τους πτοεί ούτε κατ’ ελάχιστον! Ούτε αυτούς, ούτε τα μέλη των οικογενειών τους! Σημείωσε χαρακτηριστικά, ότι σε λίγα χρόνια, αν συνεχισθεί  η κατάσταση με την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, οι Έλληνες θα είναι μια καταπιεζόμενη, φθίνουσα μειονότητα στην χώρα που ήταν άλλοτε δική τους.

Το λόγο έλαβε στη συνέχεια ο Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ανέλυσε τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής που αναπτύσσεται πάνω στους άξονες Εθνική Αλληλεγγύη, Ασφάλεια, Εντιμότητα. Με το πρόγραμμα “Εστία” δημιουργείται ένα πλέγμα Εθνικής κοινωνικής αλληλεγγύης Ελλήνων για Έλληνες στην Περιφέρεια Αττικής, εικοσιτετράωρης εγρήγορσης και προσφοράς προς τους ασθενέστερους κλώνους του Δένδρου της Φυλής: τους γέροντες, τους ασθενείς, τους άστεγους. Κανένας Έλληνας άστεγος, κανένας Έλληνας χωρίς τροφή. Η Ελληνική Αυγή στην Περιφέρεια πρεσβεύει δημόσιο χαρακτήρα στη διαχείριση της χρυσοτόκου όρνιθας των απορριμμάτων, την οποία ορέγονται οι μεγαλοεργολάβοι-καναλάρχες, οι ίδιοι που προωθούν μετά μανίας το τζαμί! Όμως η Ελληνική Αυγή δεν θα επιτρέψει ποτέ και πουθενά κανένα τζαμί!

Ονομάτισε έναν προς έναν τους διώκτες της Χρυσής Αυγής, Σαμαρά, Βενιζέλο, Βορίδη, Γκουτζαμάνη, Αθανασίου, Δένδια, λέγοντας ότι πλησιάζει η ώρα των εκλογών και η επικράτηση της Ελληνικής Αυγής στις Περιφέρειες θα σημάνει την ώρα της τιμωρίας τους για τις συνεχιζόμενες αδικοπραξίες τους κατά της Χρυσής Αυγής, τις οποίες έχει αντιληφθεί ολόκληρος ο Ελληνικός λαός, διότι “όποιος σκάβει τον λάκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα”

Σε όλη τη διάρκεια των ομιλιών ο χώρος της εκδήλωσης σειόταν από τα χειροκροτήματα. Στη λήξη της ο Ηλίας Παναγιώταρος κάλεσε άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Παρακολουθήστε όλες τις ομιλίες από την εκδήλωση

Ηλίας Παναγιώταρος – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Ευγενία Χρήστου-Γερμενή υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής

Κιβρικοσέος Αντώνης – Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικού Τομέα


Καρύδη Κυριακή – Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικού Τομέα

Γρηγόρης Γερακόπουλος Υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dekades-ellhnes-sthn-politikh-ekdhlwsh-ths-ellhnikhs-aughs-ston-wrwpo-fwtor#ixzz2ytq4aPgS

Exit mobile version