Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πρετεντέρη, την Χρυσή Αυγή μπορεί να υπάρχει και μία μερίδα ανθρώπων που δεν την γουστάρει, αλλά υπάρχει και πάρα πολύς κόσμος που την στηρίζει. Εσένα αμφιβάλλω αν υπάρχει ένας άνθρωπος που να γουστάρει την φάτσα σου. Είναι θέμα χρόνου πότε θα “φας” τα μούτρα σου και θα ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις διότι πας κόντρα στο λαϊκό αίσθημα κι εσύ και όλοι οι ψευτοκουλτουριάρηδες που μαζεύεις στα πάνελ σου. Εγώ προτείνω να ηρεμήσεις λίγο γιατί πολλή εμμονή έχεις με την Χρυσή Αυγή σε βαθμό που είμαι βέβαιος ότι την βλέπεις στον ύπνο σου. Επειδή λοιπόν πλησιάζει ο Μάιος και πολύ σύντομα θα την βλέπεις και στον ΞΥΠΝΙΟ σου, κοίτα να το χωνέψεις γιατί αλλιώς σε βλέπω με ψυχοφάρμακα.

Δ.Η.

Η απολογία του Αρχιφύλακα Γεωργίου Σπυρόπουλου, υποψηφίου Περιφερειάρχη Κρήτης στην Ε.Δ.Ε. για την ομιλία του στο Ηράκλειο

Αδικαιολόγητος  πλουτισμός

Κύριοι Επιθεωρητές του ΣΔΟΕ, εκτός από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών καθηγητών του ΕΜΠ, θα πρέπει να προχωρήσετε και στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών διοικητικών στελεχών, διαφόρων «ημετέρων», συνδικαλιστών κ.λπ., σε βάθος τουλάχιστον 15ετίας.  Είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν! Να γίνει ενδελεχής έλεγχος στα πάντα και εις βάθος στο ΕΜΠ. Εκτός από τα κονδύλια του ΕΛΚΕ (όπου έχουν γίνει μεγάλα πάρτι!), και στο ΕΠΙΣΕΥ, θα πρέπει να γίνουν ενδελεχείς έλεγχοι και αλλού, όπως π.χ., στα κονδύλια των λογ/σμών εκτός προϋπολογισμού, που μοιράζονταν αυτά, σε ποιους κ.λπ. Επίσης, θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν έλεγχοι και σε όλες τις δαπάνες, του ΕΜΠ, όπως ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ, ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΕΡΓΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ και άλλα πολλά ωραία και σε βάθος 10-15 χρόνων. Τα αποτελέσματα των ελέγχων θα πρέπει να ανακοινωθούν μαζί με τα ονόματα των υπαιτίων και ενεχομένων σε περιπτώσεις διαφθοράς. Εξυπακούεται ότι ο νόμος θα πρέπει να εφαρμοσθεί για όλους, όσο ψηλά και αν βρίσκονται κάποιοι και να μην γίνει καμιά συγκάλυψη, όπως έχει γίνει πολλές φορές.

Φ.Λ.

Καταργούν τον εορτασμό της Λαμπρής για τους στρατευμένους νέους μας οι πολιτικάντηδες

Παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις από την πολυπολιτισμική πόλη των Χανίων! Χαίρομαι με την προσπάθεια των Προδοτών που μας κυβερνούν και των υποστηρικτών τους να κατεβάσουν ντέ και καλά το ποσοστό της Χρυσής Αυγής…Πέφτει λένε τα γνωστά “παπαγαλάκια” το ποσοστό της Χ.Α μετά τα γεγονότα Μπαλτάκου αλλά δεν υποχωρεί… Δηλαδή φάσκουν και αντιφάσκουν ως γνωστόν! Τι πα να πεί “πέφτει” αλλά δεν υποχωρεί; Ας το πάρουν χαμπάρι πια είμαστε εδώ ενωμένοι σε μια γροθιά και δεν θα κάνουμε κανενός το χατίρι να μας δουν να “χωριζόμαστε” σε άλλα κόμματα που ονειρεύονται….Βγήκε και ο Μπαλτάκος να μιλήσει για Μάνη και Μανιάτες και πως τον νοιάζουν οι 500.000 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής (που τώρα πιάνουν το ένα εκατομμύριο δηλαδή!) και δεν τον ενδιαφέρει η ηγεσία του κόμματος! Να μας λείπει τέτοιο ενδιαφέρον… Εμείς επιλέξαμε την Χρυσή Αυγή για τον άξιο Αρχηγό της και τους έντιμους αγωνιστές της στους οποίους ολόψυχα τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ  με υγεία και πάντα δυνατοί στις επάλξεις….

Άννα/Χανιά

Ουρά του Σαμαρά το ΚΚΕ: “Έρχεται ανάκαμψη της οικονομίας” φωνάζουν οι μπολσεβίκοι

Όταν ο μετέπειτα Πρόεδρος των ΗΠΑ και ενσαρκωτής του αμερικανικού ονείρου, Τζόν Κέννεντυ, είχε ταξιδέψει το ʽ37 στην Γερμανία και την Ιταλία είχε επαινέσει τον Χίτλερ λέγοντας πως «ο Αδόλφος Χίτλερ θα γίνει θρύλος» και ότι «αυτά τα καθεστώτα κάνουν καλό στην Γερμανία και στην Ιταλία» Ο JFK είχε εκφράσει επίσης τον θαυμασμό του και για τον Μουσολίνι. Αυτά γράφονται στο βιβλίο «JFK», που είναι ένα ημερολόγιο ταξιδιού με γραψίματα από το 1937 έως το 1945 (Αποσπάσματα είχαν δημοσιεύσει τα ʽʼΝΕΑʼʼ της 20ης Μαΐου 2013). Σε αυτό το βιβλίο ο Κέννεντυ συνεχίζει ακάθεκτος γράφοντας για τον Χίτλερ πως: «είμαι πεπεισμένος ότι έχει την στόφα των ανθρώπων που γίνονται θρύλοι». Τρεμοπρετεντέρηδες, υπαλληλίσκοι του μπομπολιστάν, καλά τα πάντα τα διαβάζετε μέσα από τον παραμορφωτικό πρίσμα των εντολοδόχων σας, καλά για να εξασφαλίζετε τα υπερκέρδη των αφεντικών σας αντιστρέφεται τα γεγονότα,  αλλά να κατηγορείτε έναν Εθνικιστή που είπε ότι ακριβώς και η «σημαία» των Δημοκρατικών πως το εξηγείτε; Δεν θέλουμε να μας το εξηγήσετε, θα σας «ξηγηθεί» ο «λαουτζίκος» στις 18 και 25 Μαΐου.

Υ.Γ. Ρωτήστε την Παπαρήγα ποιά είναι η γνώμη της για τον Στάλιν, έτσι για να ξέρουμε και εμείς ο «λαουτζίκος».

Ρίκα Θωμάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-16-apriliou-2014#ixzz2z0MjklZf

Exit mobile version