Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο, Τρίκαλα, Κρύα Βρύση, Παιονία, Δήλωση Ηλία Κατσαφάδου του Ιωάννη

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο, Τρίκαλα, Κρύα Βρύση, Παιονία, Δήλωση Ηλία Κατσαφάδου του Ιωάννη

Στις δύσκολες λόγω της οικονομικής κρίσης ημέρες που διανύουμε μια νότα αισιοδοξίας ήταν και η διανομή λαμπάδων για τις άγιες ημέρες της Λαμπρής. Η διανομή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών.Οι μικροί μας φίλοι  και οι γονείς τους που τους συνόδευαν δέχτηκαν με μεγάλη χαρά το λαμπριάτικο δώρο από τους συναγωνιστές της Τ.Ο. Αθηνών.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00

Περιοδεία της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο σε χωριά της Ρόδου

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Σάββας Σπυρίδης , με  τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου  Νίκο Αττιτή, συνοδευόμενοι από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, επισκέφτηκαν την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, τα χωριά Πυλώνα, Λάρδο και Ασκληπιείο της Ρόδου.

Οι κάτοικοι των χωριών, υποδέχθηκαν με θέρμη το κλιμάκιο και δεν παρέλειψαν να μοιραστούν μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο και σε επίπεδο νομού.

Δέχθηκαν και άκουσαν με προσοχή τις θέσεις του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής και τις λύσεις που προτείνει στα προβλήματα της περιφέρειας και ταυτιστήκαν απόλυτα με αυτές.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν πέραν του δέοντος εποικοδομητικός. Ο κόσμος διατύπωσε προτάσεις που καταγράφηκαν από το κλιμάκιο και  εξέφρασε  την αγανάκτησή του στις μέχρι τώρα πολιτικές της Κεντρικής διοίκησης, αλλά και των τοπικών παραγόντων.

Οι Νησιώτες καθημερινά δείχνουν ότι έχουν γυρίσει την πλάτη στο τοπικό παλαιοκομματικό κατεστημένο και εκφράζουν την υποστήριξη τους στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Εθνικιστικό συνδυασμό της Περιφέρειας.

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων για την τραγική επέτειο της φρικτής δολοφονίας του παπα – Σκρέκα‏

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/4 στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, ομιλία από την συναγωνίστρια Ελένη Κλαπανάρα με θέμα: «11 Απριλίου 1947 – Ο μαρτυρικός θάνατος του ιερέα Γεώργιου Σκρέκα από τους κομμουνιστές»

Επρόκειτο για ένα ακόμη ειδεχθές έγκλημα των κομμουνιστών εν Ελλάδι, που ήρθε να προστεθεί στα χιλιάδες άλλα εγκλήματα αθώων Ελλήνων την περίοδο εκείνη, και να καταδείξει την εγκληματική φύση της κομμουνιστικής ιδεολογίας. Ο παπα-Σκέκας δολοφονήθηκε αγρίως από τις περιφερόμενες ορδές του ΚΚΕ, αφού προηγουμένως υπέστη φρικτά βασανιστήρια επί μακρόν. Εφονεύθη στις 11 Απριλίου 1947 στο Νεραϊδαχώρι Τρικάλων αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του και τα έξι ανήλικα παιδιά του και το άψυχο σώμα του ερρίφθη σε περιοχή που ήταν δύσκολο να εντοπισθεί. Παρ’ όλα αυτά, βρέθηκε και του αποδόθηκαν οι πρέπουσες τιμές στην κηδεία του, που έγινε παρουσία 60 ιερέων και εκατοντάδων πολιτών. Το μοναδικό του έγκλημα: η Πίστη του και η αγάπη του για την Πατρίδα. Έννοιες ασυγχώρητες για τα κόκκινα στίφη που αιματοκύλησαν την Πατρίδα μας.

Τέλος, έγινε αναφορά και στην προτομή που υπήρχε στα Τρίκαλα προς Τιμήν και εις μνήμην του εθνομάρτυρα ιερέα, που κλάπηκε το 1982, αλλά ποτέ έκτοτε δεν αντικαταστάθηκε. Προφανώς γιατί έτσι αποφασίστηκε… Να μην θυμάται κανείς αυτά τα εγκλήματα, χάριν της δήθεν “συμφιλίωσης”. Μια “συμφιλίωση” που έγινε πάνω στο αίμα χιλιάδων αθώων, χωρίς ποτέ να αναγνωριστούν αυτά τα εγκλήματα απ’ αυτούς που τα διέπραξαν, αλλά και την επίσημη πολιτεία να τους αναγορεύει σε “εθνικούς αγωνιστές”, φτύνοντας τους τάφους χιλιάδων αθώων Ελλήνων.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10 (1ος Όροφος)
Δευτέρα 10 π.μ. -2 μ.μ.
Τρίτη και Σάββατο 7-9:30 μ.μ.

Ομιλία μέλους Πολιτικού Συμβουλίου Μιχάλη Τσακίρη στην Τ.Ο. Κρύας Βρύσης 

Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας, η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση των Συναγωνιστών της περιοχής. Πρώτος έλαβε το λόγο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαϊου, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στη συνέχεια, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Συναγωνιστής Βασίλης Τσιούλης, μίλησε για τις πετυχημένες δράσεις που συνεχίζονται αμείωτες, καθώς και για την θετική ανταπόκριση του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή» από τον Ελληνικό Λαό. Ο κεντρικός ομιλητής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Ο Λαϊκός Εθνικισμός ως θεματοφύλακας του Γένους». Αφού ανέπτυξε διεξοδικά το ιστορικό της πολιτικής σκευωρίας ενάντια στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, που στήθηκε με έξωθεν εντολές σιωνιστικών κέντρων εξουσίας και πρόθυμους υποτακτικούς κυβερνητικών και παρα-δικαστικών κύκλων, αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις στο περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, οι οποίες σε άλλες χώρες θα επέφεραν την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και την διεξαγωγή εθνικών εκλογών, αλλά και την άμεση αποφυλάκιση των παράνομα προφυλακισθέντων Συναγωνιστών μας. Αντ’ αυτού, καθαρά προς αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, «προέκυψε» η πολυδιαφημιζόμενη «έξοδος στις αγορές», η βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας και το «κοινωνικό μέρισμα». Στη συνέχεια, ο συναγωνιστής έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή, τονίζοντας με συγκεκριμένα παραδείγματα πως ο πόθος των Ελλήνων για Ελευθερία είναι διαχρονικός, το ίδιο και το όραμα μιας μεγάλης, δυνατής και ανεξάρτητης Ελλάδος που εκφράστηκε με την Μεγάλη Ιδέα, της οποίας την φλόγα εμείς οι Εθνικιστές κρατάμε ζωντανή με κάθε δυνατό τρόπο. Σε πολιτικό επίπεδο, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην ανάγκη για πολιτική αλλαγή και στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να υπάρχει πραγματική Δημοκρατία στον τόπο μας, μέσω της διεξαγωγής δημοψηφισμάτων για όλα τα μείζονα Εθνικά και Κοινωνικά ζητήματα. Τόνισε με έμφαση πως η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου κατηγορεί εντελώς ανυπόστατα τους Εθνικιστές για «αντισυνταγματική» συμπεριφορά, ενώ ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει πλέον πως ο πραγματικός θεματοφύλακας πρωτίστως του Έθνους, της κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και της αληθινής Δημοκρατίας είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός. Κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να αγωνιστούν με πίστη, επιμονή και υπομονή για μια Ελλάδα ελεύθερη, απαλλαγμένη από την τυραννία των τοκογλύφων, και να βοηθήσουν με κάθε δυνατό μέσο τον πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές και στις Ευρωεκλογές, όπου η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί κυρίαρχη πολιτική δύναμη. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, καθώς και με την υπόσχεση όλων των Συναγωνιστών ότι θα συνεχίσουν με Πίστη τον Αγώνα έως την Ανάσταση της Ελλάδας.

ΠΕΛΛΑΣ:
Μεγάλου Αλεξάνδρου (απέναντι από το δημαρχείο), Κρύα Βρύση
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Τ.Ο. Παιονίας – Ενημερωτική δράση για την Ελληνική Αυγή Κεντρικής Μακεδονίας 

Την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 συναγωνιστές από την Τ.Ο. Παιονίας πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στο Πολυκάστρο, στην Αξιούπολη και στα Ρύζια του Δήμου Παιονίας. Σε ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους των Ρυζίων, ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Παπαδόπουλος Αντώνης αναφέρθηκε πρωτίστως στις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία καθώς και για στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα του τόπου. Παρούσα ήταν και η συναγωνίστρια, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για το Κιλκίς, Μενεξέ Ιωάννα. Οι συναγωνιστές προχώρησαν σε διανομή έντυπου υλικού του Εθνικιστικού Κινήματος σε κάποιους από τους κεντρικότερους δρόμους του Πολυκάστρου και της Αξιούπολης. Θερμή ήταν η υποδοχή των κατοίκων αφού, με την στάση τους αυτή, απέδειξαν πως η πολιτική σκευωρία του δικαστικού παρακράτους της «Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου» έπεσε στο κενό. Η Ελληνική Αυγή θα είναι παρούσα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με σκοπό να δώσει άμεση και οριστική λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας.

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ:
Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου
Σάββατο: 10.00 – 14.00
Τηλ. 6970-505407

Δήλωση Ηλία Κατσαφάδου του Ιωάννη

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων προβαίνω στην κάτωθι δήλωση. Διευκρινίζω ότι δεν είμαι εγώ ο Ηλίας Κατσαφάδος, το όνομα του οποίου ακούστηκε για το ψηφοδέλτιο Μώραλη. Πρόκειται για τον πρώην αντιδήμαρχο με την απερχόμενη δημοτική αρχή, Ηλία Κατσαφάδο, ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο Μώραλη και την επομένη το διέψευσε.

Δηλώνω ότι εγώ είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά», σέβομαι τους δημότες της πόλης του Πειραιά, δεν προδίδω τις αρχές μου με τις οποίες γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά, είμαι περήφανος για την καταγωγή μου και τιμώ τις παραδόσεις και την θρησκευτική αγωγή με τα οποία γαλουχήθηκα.

Ηλίας Κατσαφάδος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh22#ixzz2z2WerNTL

Exit mobile version