Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σέρνεται στα πόδια του ΠΑΣΟΚ η ψοφοδεξιά

Σέρνεται στα πόδια του ΠΑΣΟΚ η ψοφοδεξιά

Το ΠΑΣΟΚ ταπείνωσε Σαμαρά και Βρούτση και τώρα πανηγυρίζει!

Ο δεύτερος μάλιστα με εντολή του πρώτου, υποχρεώθηκε να πάρει τηλέφωνο τον Βενιζέλο και να απολογηθεί γιατί δεν τον ενημέρωσε για τα μέτρα για τους αστέγους. Ο κατήφορος συνεχίστηκε μια και η Χαριλάου Τρικούπη το διέρρευσε και τόνιζε ότι ο υπουργός Εργασίας ζήτησε «συγγνώμη» από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το χειρισμό του θέματος, καθώς στις προεργασίες πριν την ανακοίνωση δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, της γνωστής οικογένειας… (Παράνομα λατομεία κλπ…)

Χθες το βράδυ ο κ. Βενιζέλος μίλησε τηλεφωνικά με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη, παραδέχθηκε κι αυτός το λάθος χειρισμό.

Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, νωρίτερα σήμερα, υπενθύμιζαν την προεργασία που έχει γίνει σχετικά με τα μέτρα υπέρ των αστέγων από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στον κρατικό μηχανισμό.

Υ.Γ. Εμείς απλά να θυμίσουμε πως νοιάζονται για τους άστεγους, οι ίδιοι που άφησαν άστεγους τους Έλληνες, αφού προηγουμένως τους τάραξαν στα χαράτσια… Και ενώ ο Βενιζέλος ήδη προεγγράφεται στα μητρώα ανέργων πολιτικών και η σειρά του Σαμαρά δεν αργεί… Τι έμεινε… 40 ημέρες…

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sernetai-sta-podia-tou-pasok-h-psofodejia#ixzz2z4yLdIhC

Exit mobile version