Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 14 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 14 Απριλίου 2014

Καλησπέρα, χρόνια πολλά σε όλους. Κοντεύουν χρόνια τώρα που ακούμε ότι οι Έλληνες ψήφισαν Χρυσή Αυγή από αντίδραση, μάλιστα τα “δημοκρατικά” μέσα μαζικής εξαπάτησης έχουν δείξει μεγάλη “δημοκρατικότητα” στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Εντάξει ρε παιδιά τους υποψηφίους δεν τους γουστάρετε, αλλά  τον απλό κόσμο που έχει ψηφίσει την ΧΑ γιατί τον στοχοποιείτε έτσι με αποτέλεσμα να χαθούν δύο παλικάρια;  Δηλαδή αν δεν γουστάρουμε τον πιλότο ρίχνουμε ολόκληρο το αεροπλάνο; Ωραία λογική και πάνω απ’όλα “δημοκρατική”. Όλοι μιλούνε για τον Φύσσα που φυσικά και είναι ένα αδικοχαμένο παλικάρι. Με τα άλλα δύο Ελληνόπουλα όμως τί γίνεται; Ποιός τα αναφέρει; Στην τελική ο άτυχος Φύσσας σκοτώθηκε σε μία συμπλοκή από ένα θερμοκέφαλο. Τα δύο παιδιά όμως σκοτώθηκαν εν ψυχρό. Αυτά που γράφω δεν είναι ούτε κάτι έξυπνο, ούτε κάτι καινούργιο, ούτε κάτι άγνωστο, είναι πράγματα που τα γνωρίζουν ΟΛΟΙ. Τέλος θέλω να πω ότι δεν ψηφίζουμε ΧΑ από αντίδραση, αν ήταν αντίδραση οι Έλληνες δεν θα στεφόμασταν στην ΧΑ αλλά στον ανταρσυα, διότι στην Ελλάδα για ένα περίεργο λόγο η αριστερά(η οποία έχει καταστρέψει όποιο κράτος έχει εφαρμοστεί ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ), είναι ωραιοποιημένη και “ηρωική”, άρα λοιπόν έχω να πως σε όλους ότι η ΧΑ έχει ανέβει λόγο της στάσης της στα Εθνικά θέματα κυρίως κι όχι για να “δέρνει” όπως ισχυρίζονται κάποιοι παπαγάλοι, την αλήθεια φυσικά την ξέρουν αλλά δεν τολμούν να την πουν ούτε  στον εαυτό τους. Καλή Ανάσταση σε όλους.

I.E.

Το παραδέχθηκε και η Μάνδρου: Οι ευρωεκλογές θα τελειώσουν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΞΙΟΤΙΜΕ και ΑΓΑΠΗΤΕ πιστεύω σας ενδιαφέρει να αναδείξετε τη νέα κοροϊδία με το περιβόητο και πολύ-διαφημισμένο  επίδομα των 500 ευρώ το οποίο με βάση τα
κριτήρια που ορίσανε δε πρόκειται να το πάρει σχεδόν κανένας άνεργος γιατί σύμφωνα με την κοινωνική ευαισθησία της κυβέρνησης μας οι άνεργοι μάλλον δεν το έχουν ανάγκη… Είναι πολλά τα κριτήρια αλλά το βασικότερο που τους διασφαλίζει ότι το επίδομα δε θα το πάρει σχεδόν κανένας από εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη είναι πως εξαιρούνται από το κοινωνικό μέρισμα τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία δηλώνουν στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων ότι φιλοξενούνται. Επίσης από προσωπική εμπειρία – δυστυχώς –  γνωρίζω πως είναι αδύνατον να υποβάλει κάποιος φορολογική δήλωση αν δηλώσει άστεγος γιατί «κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται» από το Ελληνικό κράτος. Άρα όσο αφορά τους άνεργους, το κράτος θα «βοηθήσει» μόνο εκείνους που με κάποιον μαγικό τρόπο αν και δεν έχουν κανένα εισόδημα εξακολουθούν να έχουν χρήματα για να πληρώνουν ενοίκιο ή εκείνους που έχουν κατοικία για να μείνουν. Όλοι άλλοι άνεργοι σύμφωνα με το κράτος
δικαίου μας δεν το έχουν και τόσο ανάγκη άρα… στον καιάδα. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος με αυτή τη νέα κοροϊδία και πιστεύω πως καθώς εκπροσωπείτε τη φωνή και την ψυχή του λαού, σας ενδιαφέρει να προβάλετε και αυτό το θέμα.  Λένε πως ακόμα και ο Ρωμαίος στρατιώτης τότε που πότισε με ξύδι τον Εσταυρωμένο, το έκανε με απώτερο σκοπό να μπορέσει να τον δροσίσει. Αντίθετα, η «κυβέρνηση» που έχουμε ποτίζει επίτηδες εν μέσω του Πάσχα με φούμαρα τους άνεργους και τους άστεγους, τους τάζει βοήθεια και μετά τους αφήνει να ανέβουν μόνοι τους το Γολγοθά κουβαλώντας τον σταυρό με τις αμαρτίες των αμετανόητων πολιτικών. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να μη βοηθάς κάποιον και στο όχι μόνο να μη τον βοηθάς αλλά και να τον περιπαίζεις. Είστε ο μόνος άνθρωπος που μας εκπροσωπεί  και που μπορεί να μας κοιτάει στα μάτια γιατί λέει την αλήθεια και για αυτό σας ευχαριστώ.).

Ε.Χ.

Σταύρος Λυγερός: Νομική κατασκευή η “εγκληματική οργάνωση” – Διώκουν την Χρυσή Αυγή με συλλογική ευθύνη

Ποια Δημοκρατία και ποια δικαιοσύνη; Εμείς οι Έλληνες, και δυστυχώς μαζί με εμάς και οι ελληνόφωνοι, έχουμε την τιμή να ζούμε σε μια χώρα με μια απαράμιλλη φυσική ομορφιά και με μια μακρά και λαμπρή ιστορία.  Για αυτή τη χώρα, μόνο εσείς (και για αυτό σας αξίζουν συγχαρητήρια) κάνετε έναν αξιόλογο αγώνα, ο οποίος έχει ως στόχο  τη διαφύλαξη  της Ελλάδας μας από τους πολλούς, δυστυχώς, προδότες  και εχθρούς είτε αυτοί είναι εξωτερικοί είτε εσωτερικοί..  Την αφορμή για να γράψω αυτές τις γραμμές, μου την έδωσε ένα μάθημα που διδασκόμαστε στο σχολείο σε συνδυασμό με τις αθλιότητες και τις παρανομίες που διαπράττονται από την εκτελεστική εξουσία. Το μάθημα αυτό λοιπόν, ονομάζεται «Πολιτική & Δίκαιο» και προφανώς μιλά και αναλύει έννοιες που αφορούν το πολίτευμα, τους θεσμούς και τη λειτουργία τους. Από αυτά όμως που έχω διδαχθεί, και από αυτά που διαβάζω όσον αφορά τον πολιτικό τομέα, (σκόπιμα χρησιμοποιώ το ρήμα  διαβάζω, αφού αποφεύγω  να  παρακολουθώ τηλεόραση και μάλιστα σε ώρες ειδήσεων, γιατί  θεωρώ ότι  οι  καλοπληρωμένοι υπάλληλοί της, οι δημοσιογράφοι, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εξαπατούν τον κόσμο με στρατευμένες ειδήσεις και  προπαγάνδα) έχω διαπιστώσει πως η κυβέρνηση κάνει πράγματα εντελώς άθλια.. Καταπατά με περίσσεια άνεση τα άρθρα του Συντάγματος, συλλαμβάνει και φυλακίζει αθώους ανθρώπους, χωρίς στοιχεία, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν σε μια πολιτική παράταξη, η οποία πολιτική παράταξη απειλεί και ξεσκεπάζει την αισχ ρή εξουσία τους. Παραβιάζοντας κατάφορα την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ο ίδιος ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τη βαφτίζουν  «εγκληματική οργάνωση» κονιορτοποιώντας το τεκμήριο της αθωότητας και καθιερώνοντας την αρχή της συλλογικής ευθύνης την οποία μόνο το φασιστικά καθεστώτα εφαρμόζουν. Άρα λοιπόν, ας αναρωτηθούμε: Ποιοι άραγε είναι οι πραγματικοί φασίστες στην Ελλάδα; Αυτοί που ανερμάτιστα κατηγορούνται ως φασίστες, ή οι κάθε λογής «προοδευτικοί» που στην καθημερινότητά τους χρησιμοποιούν φασιστικές μεθόδους της χειρίστης μορφής; Τελευταία ΕΛΠΙΔΑ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δημήτηρ

Ο Γολγοθάς ενός Έθνους – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αγαπητοί συναγωνιστές, γεια σας Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση. Τα άγια πάθη μας θυμίζουν ότι μετά την σταύρωση ακολουθεί η ανάστασις. Η ανάστασις του Κυρίου, η ανάστασις του γένους των Ελλήνων. Σύντομα θα έλθη η ώρα  που οι προδότες θα πληρώσουν για όσα έπραξαν. Ο λαός που βιώνει την δυστυχία περιμένει την δικαίωσή του. Στον αρχηγό κ. Μιχαλολιάκο και σε όλους τους φυλακισμένους και  διωκόμενους εύχομαι ολόψυχα καλή Ανάσταση. Είμαστε μαζί σας γιατί πιστεύουμε στην Ελλάδα. Πιστεύουμε σε ιδέες και ιδανικά. Η νίκη είναι δική μας.

Κ.Ε.
Φλώρινα

Ακόμα και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής ομολογούν την αλήθεια: Μορφωμένοι και απλοί άνθρωποι οι Χρυσαυγίτες

Μέρες που είναι θέλουν οι λάτρεις των σκοτεινών στοών και του σκοταδισμού να μας τρομοκρατήσουν; Να μας αποτρέψουν από την Πίστη στο Θεό και στην πατρίδα; Προκαλούν οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης με αποφάσεις ειλημμένες. Προαναγγέλλουν φυλακίσεις όλων των βουλευτών μας.(Εργάζονται νυχθημερόν οι γυναίκες-σύμφωνα με το κανάλι του αντέννα- η βουλή καθυστερεί και οι καλές κυρίες που υπηρετούν την Δικαιοσύνη ζητούν επίσπευση των διαδικασιών!!) ΟΥΑΙ….!   Δεν υπάρχουν άλλες υποθέσεις να ασχοληθούν; Ολη η χώρα έχει αλωθεί, κλέφτες παντού με τον μανδύα του πολιτικού εγκάθετου διαλύουν τα πάντα. Αυτά δεν τα βλέπουν;  Τα σιωνιστικά σχέδιά σας, θα τα χαλάσει ο ίδιος ο Θεός που θα σώσει πάλι την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Ο.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-14-apriliou-2014#ixzz2zC5lZBQL

Exit mobile version