Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ανατολική Αττική, Ελληνική Αυγή: Κεντρική Μακεδονία, Κρήτη

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ανατολική Αττική, Ελληνική Αυγή: Κεντρική Μακεδονία, Κρήτη

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης  στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας και υποψήφιας με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα Μαριλένας Kατσινοπούλου. Το θέμα της ομιλίας ηταν η”δικαιοσύνη του Ηράκλειτου Σήμερα”. Ο Ηράκλειτος ο Εφέσιος τόνισε η συναγωνίστρια Κατσενοπούλου (αρχ. Ἡράκλειτος ὁ Ἐφέσιος) ήταν Έλληναςπροσωκρατικός φιλόσοφος που έζησε τον 6ο με 5ο π.Χ. αιώνα στην Έφεσο, στην Ιωνία της Μικράς Ασίας. Ήταν απόγονος του ιδρυτή της πόλης, Ανδρόκλου. Λίγα μας είναι γνωστά για τα πρώτα χρόνια και τη μόρφωσή του αλλά θεωρείται μάλλον αυτοδίδακτος και εμπνευσμένος, παρά εργατικός μελετητής του φυσικού κόσμου. Από τον μοναχικό του βίο, την περιφρόνηση για έλλειψης σοφίας της πλειονότητας των ανθρώπων αλλά ιδίως για την αινιγματική φύση της φιλοσοφίας του, καλείται «Σκοτεινός».

Ο Ηράκλειτος είναι γνωστός για την ιδέα της συνεχούς αλλαγής που διέπει ως νόμος το σύμπαν. Δική του είναι η φράση «Κανείς δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ποτάμι δύο φορές». Πίστευε στο ότι ο κόσμος δημιουργείται από τη «φωτιά». Με το πέρας της ομιλίας της συναγωνίστριας Κατσενοπούλου ακολούθησε βιντεοπροβολή με θέμα την εξόρμηση στο κέντρο των Αθηνών της Τ.Ο. Αθηνών και το μοίρασμα ενημερωτικού υλικού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Διανομή λαμπάδων και τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών

Για μια ακόμη φορά με τις διανομές λαμπριάτικων δώρων, αλλα και τροφίμων αποδεικνύεται περίτρανα ότι το Κίνημα μας είναι συνεπής στις υποσχέσεις της, και καταρρίπτονται τα ψεύδη των συκοφαντών μας περί εγκληματικής οργάνωσής.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη έως Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 10-04-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με την «Ελληνική Αυγή για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα» Κωνσταντίνου Μπάρδη με θέμα το οξύτατο πρόβλημα της σχολικής στέγης στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος. Ο Συναγωνιστής τόνισε την ξεχωριστή σημασία που έχει η Παιδεία στην κοινωνική πυραμίδα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους, όταν αυτή βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση. Δηλαδή όταν οι υποδομές που έχει είναι προσαρμοσμένες στην σύγχρονη ευρωπαϊκή πρακτική, το διδακτικό προσωπικό διακατέχεται από Εθνικό σκεπτικό και διαμορφώνει την συλλογική Εθνική Συνείδηση στους Έλληνες μαθητές και φυσικά όταν χαράσσεται από τους κυβερνώντες μία Εθνική γραμμή που αφορά στο πρόγραμμα εκμάθησης των διαφόρων επιστημών!

Στον Καλλικρατικό Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, το πρόβλημα της σχολικής στέγης είναι μείζον και χρονίζον! Όλες ανεξαιρέτως οι δημοτικές παρατάξεις που πέρασαν κατά καιρούς από το Δημαρχείο, αναλώθηκαν σε προεκλογικές υποσχέσεις. Η νυν δημοτική αρχή μάλιστα μπορεί να «υπερηφανεύεται» ότι επί των ημερών της το 4ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδος σφραγίσθηκε από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου λόγω οικονομικών οφειλών του Δήμου!!! Τόσο πολύ «κόπτεται» περί Παιδείας ο νυν Δήμαρχος κ. Μάρκου…. Απαλλοτριώσεις εκτάσεων που έμειναν στα χαρτιά, υποβάθμιση των υπαρχουσών σχολικών κτιρίων, περίεργες συγχωνεύσεις τμημάτων που δημιούργησαν «άστεγους μαθητές», «σταυλισμός» των μαθητών σε κοντέινερ(!!!), σύσταση σχολικών επιτροπών οι οποίες δεν παρήγαγαν «κανένα ορατό αποτέλεσμα» κατά δήλωση των μελών τους…. Η «Ελληνική Αυγή για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Γερακόπουλο, βάζοντας το ζήτημα της σχολικής στέγης πολύ ψηλά στην ατζέντα, έχει προτείνει επίσπευση απαλλοτριώσεων και ανεύρεση ιδανικού χώρου προς ανέγερση νέων σχολικών μονάδων. Έως τότε, μετακίνηση των μαθητών με δημοτικά λεωφορεία, όχι με ίδια μέσα! Δημιουργία Δημοτικής σχολικής επιτροπής με συμμετοχή και των γονέων για εποπτεία και άμεση παρέμβαση σε ζητήματα σχολικής στέγης. Φύλαξη των σχολικών χώρων για την αποτροπή εισβολών από εξωσχολικούς και τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που θα ενεργοποιείται τις ώρες εκτός λειτουργίας των σχολείων για την αποτροπή βανδαλισμών.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην-δια εισαγγελικής εντολής-σύγχρονη μορφή λογοκρισίας που επιβάλλει ένα αντεθνικό καθεστώς, προσπαθώντας να φιμώσει όποιον αποκαλύψει μέσω της δημοσιοποίησης οπτικοακουστικού υλικού τις πραγματικές εγκληματικές δράσεις μιάς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, που συγκυβερνά και διώκει συλλήβδην τους Έλληνες Εθνικιστές! Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος και το σάπιο μεταπολιτευτικό κλεπτοκρατικό σύστημα έχει πανικοβληθεί τα μέγιστα από το μέγεθος των σκανδάλων που δημοσιοποιεί ο Λαικός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έτσι απεργάζεται αντιλαϊκά νομοθετήματα, ολισθαίνοντας ακόμα περισσότερο στην ανυποληψία του και την ανικανότητά του!! Και το μόνο που καταφέρνει επί της ουσίας, είναι να αυτό-αποκαθηλώνεται στην συνείδηση όλων των Ελλήνων, οι οποίοι θα δώσουν μία ηχηρή απάντηση με την ψήφο τους στις επερχόμενες εκλογές!!

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία

Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία στον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας 

Παρά τις κραυγές και απειλές παρακρατικών στοιχείων που λυμαίνονται τον Δήμο Βέροιας, συνεχίστηκαν και αυτήν την εβδομάδα οι προγραμματισμένες ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία στην Ημαθία. Αυτήν την φορά κλιμάκιο υποψηφίων κλήθηκε από κατοίκους του Αγίου Γεωργίου Ημαθίας να παρουσιάσει το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής, για να έχουν την δυνατότητα να τους γνωρίσουν από κοντά. Παρών στην εκδήλωση ήταν και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Μιχάλης Τσακίρης.

Αφού παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι με την Ελληνική Αυγή για την Ημαθία, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Βασίλειος Τσιούλης, έλαβε τον λόγο και ανέπτυξε διεξοδικά το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής, τόσο για όλη την κεντρική Μακεδονία, όσο και για την Ημαθία. Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας ότι η Ελληνική Αυγή είναι ο συνδυασμός που στηρίζεται από την Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ανέπτυξε εν τάχει το ιστορικό της πολιτικής σκευωρίας ενάντια στο Εθνικιστικό κίνημα και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συστρατευτούν στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού με τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ σε καταστήματα του χωριού, με τον κόσμο να υποδέχεται τους συναγωνιστές με ιδιαίτερη θέρμη.

Δυναμικό παρόν της Ελληνικής Αυγής στη Χαλκιδική με το Ν. Χρυσομάλλη

Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στον Πολύγυρο και τα Μουδανιά Χαλκιδικής. Θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που ζητούσε να πληροφορηθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και να μιλήσει, τόσο με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χρυσομάλλη Νίκο, όσο και με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Ήλκο Κοσμά.

Σε δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης όλων των Ελλήνων ενάντια στη μνημονιακή χούντα που εξοντώνει το λαό και έστειλε μήνυμα ελπίδας για την επομένη των εκλογών με διοίκηση της Ελληνικής Αυγής.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε ομιλία, όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία και ειδικότερα το κομμάτι που αφορά τη Χαλκιδική. Αναλύθηκαν οι βασικοί προγραμματικοί άξονες για τον τουρισμό και την πρωτογενή παραγωγή, που αποτελούν τα σημαντικότερα πεδία οικονομικής δραστηριότητας του νομού. Συζητήθηκε η ολοκλήρωση των οδικών συνδέσεων και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, ενώ εξηγήθηκε η θέση του συνδυασμού στο θέμα των μεταλλείων. Σύμφωνα με τον κο Χρυσομάλλη η θέση μας είναι υπέρ της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της χώρας από ελληνικές επιχειρήσεις, με απόλυτο σεβασμό του περιβάλλοντος και εξασφάλιση της ανταποδοτικότητας στην τοπική κοινωνία.

Ελληνική Αυγή για την Κρήτη

Περιοδεία στις περιοχές Μοχό, Κράσι, Γωνίες και Αβδού

Κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη υπό τον υπ. περιφερειάρχη Σπυρόπουλο Γιώργο πραγματοποίησε επίσκεψη/περιοδεία στις περιοχές Μοχό, Κράσι, Γωνίες και της Αβδού, όπου συζήτησε για θέματα κτηνοτροφίας, αγροτικής παραγωγής και παρουσίασε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη σχετικά με τον έλεγχο των συνεταιρισμών και το ενδιαφέρον για την δημιουργία φροντιστηρίου υπό τον έλεγχο της περιφέρειας όπου θα εργάζονται άνεργοι δάσκαλοι και καθηγητές. Πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στα Μάλια ο υπ. περιφερειάρχης Κρήτης Σπυρόπουλος Γιώργος

Συνάντηση με κατοίκους των Μαλίων πραγματοποίησε ο υπ. περιφερειάρχης Κρήτης με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη Σπυρόπουλος Γιώργος, με τους οποίους συζήτησε για τον τουρισμό όπως και για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει από τις ενέργειες του δήμου Χερσονήσου με την στένωση του κεντρικού εμπορικού δρόμου των Μαλίων, με αποτέλεσμα την οικονομική καταστροφή των εμπορικών επιχειρήσεων. Από τα 10 μέτρα πλάτος ο δρόμος θα φτάσει στα 7 μέτρα με αποτέλεσμα τα τουριστικά λεωφορεία θα αδυνατούν να πλησιάσουν το ιστορικό εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh23#ixzz2zJgrLnaN

Exit mobile version